Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal

83,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
12 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
12 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evdenaldi Satıcı Ünvanı: BAHATTİN GÜREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4430291877
    Bu ürün evdenaldi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu sarsıntı emici lastik ayaklar ürününüzü sabit tutarak titreşim ve ses düzeyini azaltmak için tasarlanmıştır.Lastik Ayakları Yerleştirmeden Önce Makinenizin kendi ayaklarının dengeli bir şekilde ayarlandığından emin olunuz. 4'lü Çamaşır Makinesi Titreşim Ayağı Titreşim ve gürültü yapan çamaşır makinesi derdine son! Plastik titreşim ayakları ile makinenizin yerle temasını keser. Çamaşır makinesindeki titreşim ve gürültüyü minimuma indirir. Ayağı makinenin köşe kısımlarına koyunuz. Makine çalıştıktan sonra titreşim ve gürültü sesi kalmaz. Ayaklar çamaşır, bulaşık makinesinde ve buzdolabında kullanılabilir. Titreşimi engellediği gibi güvenliği de sağlar. 4 'lü set olarak satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Paket İçeriği 4'lü
  • Tip Beyaz Eşya Ayağı
Geri Bildirim Ver

Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici

Genellikle hemen her ürünün küçük de olsa bir takviye parçası bulunmaktadır. Bu takviye parça sıklıkla üründen alınan verimi yükseltmek amacı ile tercih edilmektedir. Hemen her ev, otel ya da ofiste kullanılan ürünlerin başında gelen çamaşır makineleri içinde küçük ama işlevsel parçalara ihtiyaç olmaktadır. Bu parçalar pek çok ana aksam için olmakla beraber hemen her makine için şart olmamaktadır. Ancak ev, ofis ya da çamaşır makinesi kullanılan alanlarda bazı zemin kaynaklı sıkıntılar olabilmektedir. Özellikle zeminin yamuk olması ya da zeminde boşluk olması gibi birtakım problemler yaşanabilmektedir. Bu problemler her ne kadar basit ve sıkıntı çıkarmayacak gibi gözükse dahi belirli bir zaman sonra can sıkıcı hal alabilmektedir. Özellikle çamaşır makinesi gibi oldukça güçlü çalışma enerjisi sağlayan araçlarda makinenin sallanması da kaçınılmaz değildir. Bu sallanma problemini önlemek için çamaşır makinesi titreşim ayağı aparatı gerekebilir.

  • Yedek Parça
  • Kolay Kullanım
  • Sessiz Çalışma

Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal CMT01 Özellikleri

Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal CMT01 Özellikleri

Özellikle yamuk alanlarda ya da düz zeminlere konumlandırılmayan çamaşır makinelerinde titreme, ses çıkarma gibi bazı sıkıntılı durumlara ortaya çıkmaktadır. Bu gibi durumlara karşı ise ilk öncelikli olarak doğru zemine konumlandırmak oldukça iyi bir durum olacaktır. Ancak tam tersine doğru konumlandırılmayan ürünler hem ses çıkaracak hem de titreyecektir. Bu durumda yalnızca gürültü olmasının dışında makinanız da zarar görebilmektedir. Çamaşır makinesi vakumlu ayak ile bu soruna çözüm bulabilirsiniz Yamuk zeminlere karşın ise gerekli önlemler alınmalıdır. Bu önlemlerden ilki ise Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak ürünüdür. Arçelik çamaşır makinesi ayağı sert plastikten olmakla birlikte makinanızın ses yapmasını ve titremesine engel olacaktır. Yalnızca bu işlevi ile dahi yeterli bir ölçüde sesi ve titreşimi engellerken aynı zamanda makinenin zarar görmesinin önüne geçerken ekstra masraftan da sizi ve sevdiklerinizi korur.

Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal CMT01 Kullanımı

Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal CMT01 Kullanımı

Arçelik çamaşır makinesi titreşim ayağı özellikle titreyen ve ses çıkartan makineler için hem ideal hem de en uygun fiyatlı çözümlerden biridir. Zor olmayan takımı ve kullanımı ile herhangi bir sıkıntı yaşatamayan CMT01 kodlu ürü hemen her kesimden kişinin kullanımı için uygundur. Makinenin ayağına uygun bir biçimde boşluğu bulunan Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal ayağı bu deliğe oturtmanız ile sesi ve titreşimi engelleyecektir. Bu bakımdan kullanımı oldukça kolaydır. Aynı zamanda herhangi bir bakıma da gerek duymaması da oldukça önemlidir. Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal yalnızca beyaz rengi ile pek çok farklı satıcı tarafından satışa sunulmaktadır.

Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal CMT01 Yorumları

Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal CMT01 Yorumları

Arçelik Çamaşır Makinesi Titreşim Önleyici Ayak Titreşim Sönümleyici Üniversal CMT01 pek çok farklı kullanıcı tarafından kullanılmış, pek çok farklı yorum ve değerlendirme almıştır. Pek çok kullanıcı bu yorumlarda memnuniyetini dile getirmiştir. Bu bakımdan doğru bir biçimde kullanmak son derece önemlidir. Aksi takdirde ürün ile ilgili sorunlar yaşamak çok da olasılıksız değildir. Aynı zamanda pek çok kullanıcı bu ürünü sadece çamaşır makinesinde değil sallanan masalarının ayaklarında da kullanmaktadır. Sert kauçuk yapısını da oldukça beğenen kullanıcılar hemen her koşulda sağlam olarak kalmasını oldukça beğenmektedirler. Fiyat ve performans olarak da oldukça başarılı bulan kullanıcılar tekrar tercih edeceklerini de belirtmektedirler. Arçelik çamaşır makinesi titreşim önleyici ayak yorumları ve görüşlerini okuyarak ürün deneyimi hakkında bilgi sahibi olabilirisiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.