1
Beyaz Eşya Yedek Parça kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Arçelik Havuz Bek Sisteme Uyumlu Euro Bek Takımı

195 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
3 saat 5 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik Havuz Bek Sisteme Uyumlu Euro Bek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trend parça Satıcı Ünvanı: HALİME EMRE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3340699473
    Bu ürün trend parça tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapağın altındaki beki ters çevirdiğinizde giriş 3 bacaklıdır ocak 4 bacaklı ise uyum sağlamaz
  • Büyük göz :üst kapak : 100mm-alt kapak : 90mm
  • Orta gözler :üst kapak : 73mm alt kapak : 67mm
  • Küçük göz : üst kapak : 53mm alt kapak : 45mm
  • Çeşitli markalara uyumludur.
  • Havuz bek sistemli bütün ocaklara uyumludur. -Ocağınızın beklerini kaldırdığınızda havuz diye adlandırılan çukur alüminyum bölüm ve ortasında gaz çıkışını sağlayan enjektör görüyorsanız ocağınız havuz beklidir ve bu ürünümüz ocağınıza uygundur. -Ocağınızın beklerinin altında çukur yerine çıkıntı boru ucu görüyorsanız ocağınız borulu sistemdir ve bu ürünümüz ocağınıza uymaz

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Arçelik Havuz Bek Sisteme Uyumlu Euro Bek Takımı

Yemek, uzun emekler ve uğraşlar sonucunda hazırlanır. Yemeğin lezzetini ve kıvamını belirleyen bazı faktörler bulunur. Bu önemli faktörlerden biri de pişirme derecesidir. Arçelik havuz bek sisteme uyumlu euro bek takımı, yemeklerin kıvamında ve lezzetinde olmasına yardımcı olur. Ürün, ocaktan alınan ısının eşit derecede dağıtılmasına olanak tanır. Yiyeceklerin eşit bir şekilde pişirilmesine katkı sağlar. Gaz kaçağı gibi istenmeyen durumlara karşı yüksek seviyede korunmasına yardımcı olur. Ürün tabanında üç ayak yer alır. Bu ayaklar ürünün ocağı iyi biçimde kavramasına olanak tanır. Alüminyum ham maddeden üretilir. Kaliteli malzemelerin bir araya getirilmesi ile oluşturulan ürün, uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Siz de kaliteli ham maddeye sahip; performansı sebebiyle büyük beğeni toplayan ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Üç ayak detayı
  • Alüminyum hammadde
  • Farklı ocaklara uyumlu

Kaliteli Arçelik Havuz Bek Siteme Uyumlu Euro Bek Takımı

Kaliteli Arçelik Havuz Bek Siteme Uyumlu Euro Bek Takımı

Arçelik havuz bek seçeneği, özellikleri sebebiyle büyük beğeni toplar. Ürün, ocaktan gaz çıkışının kontrol edilmesini olanak tanır. Bu nedenle gaz kaçağı ya da arıza gibi istenmeyen durumların engellenmesine katkı sağlar. Ocaktan çıkan gazların eşit dağıtılmasını yardımcı olur. Böylelikle pişirilen yemeklerin lezzetine katkıda bulunur. Yiyeceklerin aynı oranda pişirilmesine katkı sağlar. Kıvam ve lezzet bakımından ideal olmasına olanak sunar. Ürün, özellikleri sebebiyle pek çok müşterinin büyük beğenisini kazanır. Bek havuzu, alüminyum hammaddeden üretilir. Çabuk ısınan ve hızlı soğuyan alüminyum materyal sebebiyle ürün, pek çok kişinin memnuniyetini kazanır. Bu özelliği sebebiyle bütçe tasarrufu yapılmasına da olumlu şekilde katkıda bulunur. Ürün, üç farklı ayağa sahiptir. Ayakları ocağı sıkı bir şekilde kavranmasını sağar. Siz de yemeklerin lezzetine olumlu katkıda bulunan; kaliteli malzemeden üretilen ürünü değerlendirebilirsiniz.

Ergonomik Arçelik Havuz Bek Kullananların Yorumları

Ergonomik Arçelik Havuz Bek Kullananların Yorumları

Arçelik havuz bek sisteme uyumlu euro bek takımı yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürünün beklentilerini karşıladığına dair yorum yaparlar. Ürünün ihtiyaçlarını giderirken isteklerini cevaplandırabildiklerinden bahsederler. Model, ocaklar ile uyum içerisinde çalışır. Müşterilerin beğendiği noktalardan biri de modelin alüminyum ham maddeden üretilmiş olmasıdır. Ürün, hammaddesi sebebiyle bütçe tasarrufu yapılmasına da yardımcı olur. Eşit bir şekilde ısıyı dağıtması müşterilerin dikkatini çeken noktalar arasındadır. Bu özelliği sebebiyle ürün, yiyeceklerin eşit şekilde pişirilmesini sağlar. Müşteriler yemeklerin kıvamlarının ideal, lezzetlerinin ise arttığını dile getiren yorumlar yaparlar. Ürünün tasarımı da müşterilerin tercih etme sebepleri arasında yer alır. Hızlı ve pratik bir şekilde temizleniyor olması müşterilerin memnuniyetini kazanır. Siz de müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda ürünü tercih edebilirsiniz. Modeli sadece evler için değil farklı kullanım alanları için de satın alabilirsiniz.

Ekonomik Arçelik Havuz Bek Takımı Fiyatları

Ekonomik Arçelik Havuz Bek Takımı Fiyatları

Dikkat çeken bu ürün, tasarımı sebebiyle beğeni kazanır. Ergonomik ve kullanışlı tasarımı ürünün işlevselliğini artırır. Model, kolay ve pratik temizlik imkanına sahiptir. Büyük göz bek ölçüleri; üst kapak 10 mm olup alt kapağı 90 mm şeklindedir. Orta göz; üst kapak 73 mm ebadında iken alt kapağı 67 mm boyutundadır. Küçük göz ise 53 mm üst kapak ölçülerine sahip olup 45 mm alt kapak şeklindedir. Model, farklı ocaklara kolayca uyum sağlar. Standart ölçülere sahiptir. Ürün; dizaynı sebebiyle gaz kaçağı ya da gazın eşitsiz dağıtılması gibi sorunların önüne geçilmesini sağlar. Bu nedenle yemek lezzetine ve kıvamına olumlu yönde katkı sunar. Arçelik havuz bek sisteme uyumlu euro bek takımı fiyat aralıkları, ürün nitelikleri göz önüne alınarak belirlenir. Trendyol aracılığıyla ürünü tercih edebilirsiniz.