Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk Kahve Makinesi Cezve

740 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk Kahve Makinesi Cezve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyaz Eşya Yedek Parçam Satıcı Ünvanı: BAŞAKŞEHİR SERVİS HİZMETLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144035232900014 Vergi Kimlik Numarası: 1440352329
    Bu ürün Beyaz Eşya Yedek Parçam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • K-3300 Ve K-3400 Türk Kahve Makinesi Cezve

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Arçelik PCD-1596745427832 K-3300 ve K-3400 Türk Kahve Makinesi Cezvesi

Türk kahvesi makinesi cezveleri kullanım sıklığına bağlı olarak zamanla işlevini yerine getirmez hâle gelebilir. Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk kahve makinesi cezvesi yedeklerinden edinerek cihazı sorunsuz biçimde kullanmaya devam edebilirsiniz. Söz konusu cezvelerle kısa süre içinde lezzetli ve bol köpüklü kahveler hazırlayabilirsiniz. Yedek cezveleri uyumlu kahve makinesi modelleriyle kusursuz biçimde kullanmak mümkündür. Arızalanan kırılan veya eskiyen cezvelerinizi bu ürünle değiştirerek yenileyebilirsiniz. Böylece sahip olduğunuz kahve makinesinden vazgeçmek zorunda kalmazsınız. Cezve aynı zamanda oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk kahve makinesi cezvesinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • 3 fincan kapasite
  • Siyah renk
  • Arçelik, Beko ve Grundig marka makinelerle uyumlu

Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk Kahvesi Makinesinin Özellikleri

Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk Kahvesi Makinesinin Özellikleri

Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk kahve makinesi cezvesi şık tasarımıyla dikkat çeken bir yedek parçadır. Cezve, elektronik kahve makinelerinde kullanım için üretilir. Bu sebeple ocak üzerinde tek başına kullanıma uygun değildir. Cezvenin ağız kısmı çentikli özel bir tasarıma sahiptir. Bu sayede kahve makinesinin yuvasına kolay bir şekilde oturur ve tamamen sabitlenir. Çalıştırıldığı sırada otomatik kilit sistemi devreye girer ve pişirme işlemi tamamlanmadan yerinden çıkarılamaz. Ürünün ergonomik kulp tasarımı da kullanımını çok daha kolay hâle getirir. Bu kulp detayı sayesinde kahveyi servis etmek pratik biçimde yapılabilir. Cezve 3 fincan kahve alabilecek kapasiteye sahiptir. Ürün aynı zamanda arka arkaya kullanıma da uygundur. Bu sayede misafir ağırlarken kolaylık sağlar ve çok daha fazla kişi için kısa sürede kahve hazırlamak da mümkün olur.

Arçelik K-3300 ve K-3400 Cezve Hangi Modellerle Uyumludur?

Arçelik K-3300 ve K-3400 Cezve Hangi Modellerle Uyumludur?

Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk kahve makinesi cezvesi kaliteli tasarımı sayesinde pek çok farklı modelle uyumludur. Cezve tasarımları neredeyse aynı olan bu iki cihaz için de ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Arçelik K-3300 Türk kahve makinesi cezvesi siyah rengi sayesinde ilgili modelin farklı renk seçenekleri ile kolayca uyum yakalar. Orijinal Arçelik K-3400 Türk kahve makinesi cezvesi, modelin tüm renklerinde siyah olarak belirlenir. Böylece bu yedek ürünü tercih ettiğinizde orijinaliyle arasındaki farkı yakalamak neredeyse imkânsız olur. Ürün Arçelik markasının ilgili modellerinin yanı sıra farklı markaların makineleri için de ideal bir seçimdir. Grundig ve Beko markalarının birçok makinesi için bu yedek cezveleri tercih edebilirsiniz.

Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk Kahve Makinesi Cezve Kaliteli midir?

Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk Kahve Makinesi Cezve Kaliteli midir?

Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk kahve makinesi cezvesi oldukça dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Kahve makinesi cezvesi birinci sınıf malzemelerden üretilir. Ürünün taban kısmında çelik, diğer bölümlerinde ise plastik tercih edilir. Böylece kullanım sırasında oluşabilecek ısı değişimi ve darbelere karşı dayanıklılık gösterir. Bu özellik cezvenin uzun süre sorunsuz şekilde kullanılabilmesini mümkün hâle getirir. Ürünün yapımında kullanılan malzemeler temizliğini de kolaylaştırır. Cezve dayanıklı tasarımı sayesinde elde rahatlıkla yıkanabilir. Bu materyallerin ürüne bir diğer artısı ise kullanım konforu sağlamasıdır. Hafif yapısı ve ergonomik kulpu sayesinde kahve servisi sırasında rahat bir tutuş sağlar. Sap bölümü ısıdan etkilenmediği için elinizin yanmasına neden olmaz. Dilerseniz Arçelik K-3300 ve K-3400 Türk kahve makinesi cezve yorumlarını okuyabilir, ürünü daha önce deneyimlemiş olanların fikirlerine göz atabilirsiniz. Bu ürünü satın alanların değerlendirmelerinde ürünün kalitesinden duydukları memnuniyeti rahatlıkla görebilirsiniz. Eğer siz de sahip olduğunuz cihazın eskiyen cezvesini değiştirmek isterseniz bu ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.