Arçelik K 4215 1000 W Seyahat Ütüsü

9.890 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arçelik K 4215 1000 W Seyahat Ütüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dalkılıç Mobilya Day Tük Ltd Şti Satıcı Ünvanı: DALKILIÇ MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0268041435400018 Vergi Kimlik Numarası: 2680414354
    Bu ürün Dalkılıç Mobilya Day Tük Ltd Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • K 4215 1000 W Seyahat Ütüsü Arçelik k 4215 seyahat ütüsü Arçelik ütü Garanti notueğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.Ürün kutusunun (ambalajın) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır..şok buhar gr/dk15ürün rengimorwatt100 DiğerGaranti süresi (ay)24yurt dışı satışyokstok koduevucznk4215

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Tip Seyahat Tipi
  • Sürekli Buhar 0-100
  • Şok Buhar 0-100
  • Taban Seramik
  • Su Kapasitesi 0-1 L
Geri Bildirim Ver

Arçelik K 4215 1000 W Seyahat Ütüsü

Tatile gidişlerde veya uzun seyahatler durumunda insanların yanlarına aldıkları kıyafetler oldukça değerli olur. Eğer ki iş görüşmeleri için uzun seyahatler yapılıyorsa kıyafetlere karşı alınan tedbirlerde de artış gözlemlenir. Bu gibi durumların haricinde ise günlük kıyafetlerini dahi ütülü bir şekilde giyen ve bu olayı önemseyen birçok kişi vardır. Evlerinden fazlasıyla uzakta olan kişilerin Arçelik K 4215 1000 W seyahat ütüsü ile ev rahatlığı yanlarında gelir. Kullanışlı olan bu ürün, gidilen yer fark etmeksizin yardıma koşar. Seyahatlerde koca bavul taşımak yerine çanta taşıyanlar genellikle yanlarına seyahat ütülerini de alırlar. Kullanımı oldukça pratik olan seyahat ütüleri, az elektrik yakımı sayesinde ev ekonomisine de oldukça faydalıdır. 1000W kapasite değerine sahip olan bu ürünün, kullanım aşamasında oldukça güçlü bir görünüme de sahip olduğunu belirtmek gerekir.

  • Kullanışlı tasarım
  • Taşınabilir boyut
  • Yüksek performans

Arçelik K 4215 1000 W Seyahat Ütüsü Kullanımı

Arçelik K 4215 1000 W Seyahat Ütüsü Kullanımı

Ürün kullanılmaya başlamadan önce kablolarında herhangi bir sorun görünüyorsa kesinlikle fişi prize takılmamalıdır. Böyle bir durumda yetkili servis ile iletişime geçilmelidir. Cihaza konulacak su işleminden önce fişin prize takılmaması gerekir. Arçelik K 4215 seyahat ütüsünden daha fazla verim alabilmek için kullanım yapılan yüzeyin düz olduğuna emin olunması gerekir. Ürünün bekleme süresi içerisinde düz ve sağlam bir yere konulması güvenlik açısından önemli bir husustur. Ürünün yanlışlıkla yere düşürülmesi veya su sızıntılarının meydana gelmesi durumları görülür ise yetkili servis ile iletişime geçilmelidir. Seyahat ütüsünün kullanımdan sonra prizden fişin en ucundan tutarak çekilmesi gerekir. Kablosundan tutup çekerek cihazın bağlantı yerine zarar verilmesinin önüne geçilmiş olur. Arçelik seyahat ütüsü kullanımından sonra aletin soğuması için güvenli bir kenara konulması gerekir. Bu sayede çocuklardan korunması sağlanmış olur.

Arçelik K 4215 1000 W Seyahat Ütüsü Kullananlar

Arçelik K 4215 1000 W Seyahat Ütüsü Kullananlar

Seyahatlerde götürülen valizlerin ücra köşelerine bu ütülerin konulması, hem taşıma açısından hem de kullanım kolaylığı açısından oldukça önemlidir. Müşterilerine kullanım kolaylığı sağlayan bu ütü, buharlı veya buharsız ütüleme seçenekleri de sunar. Arçelik K 4215 1000 W seyahat ütüsü kullananlar ütünün alt kısımlarının paslanmaz çelikten yapılmasından dolayı oldukça kaliteli ve uzun kullanıma sahip olduğunu söylerler. Bu modelin buharlı bir şekilde ütü işlemini yerine getirmesi sayesinde kıyafetlerin üzerinde bulunan bakterilerin yok edilmesini mümkün kılar. Sade ve şık bir görünüme sahip olması, müşterilerin dikkatini kısa sürede çekmesini sağlar. Ürünün baş kısımlarının 360 derece dönme özelliği sayesinde kıyafetin her kısmına rahatlıkla ütüleme işleminin yapılabilmesini sağlar. Ayrıca döner başlıklı olması valize koyma aşamasında çok az yer kaplamasına da katkı sağlar.

Arçelik K 4215 1000 W Seyahat Ütüsü Fiyatı

Arçelik K 4215 1000 W Seyahat Ütüsü Fiyatı

Arçelik K 4215 1000 W seyahat ütüsü yorumları oldukça olumludur. Ütünün ister dikey isterse de yatay bir şekilde kullanımı sağlanır. Bu modelde bulunan sıcak ayarlama derecesi sayesinde farklı kıyafetleri belli sıcaklık dereceleri ütüleme kolaylığını sağlar. Arçelik K 4215 1000 W seyahat ütüsü fiyatı gerek kişiye sağlamış olduğu faydalar gerekse de şık ve sade kullanımı nedeniyle satışa oldukça cüzi miktarlarda sunulduğunu bildirmek gerekir. Kısa veya uzun seyahatlerde valizde taşınabilecek ürün, önemli toplantı ya da görüşmeler öncesinde oldukça önemli bir eşya olma görevindedir. Bu ütüye online alışveriş üzerinden sahip olmak ve avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyen kişilerin, Trendyol’un sunmuş olduğu Arçelik K 4215 1000 W seyahat ütüsü satın alma seçeneği ile bu ürüne kolayca ulaşıp dilediğiniz zaman sahip olabilirsiniz.