8
Beyaz Eşya Yedek Parça kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Arçelik Çamaşır Mak. Kurutma Makinesi Birleştirme Aparatı

1.265 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
600 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik Çamaşır Mak. Kurutma Makinesi Birleştirme Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyaz Eşya Yedek Parçam Satıcı Ünvanı: BAŞAKŞEHİR SERVİS HİZMETLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144035232900014 Vergi Kimlik Numarası: 1440352329
    Bu ürün Beyaz Eşya Yedek Parçam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurutma makinesi ile çamaşır makinesi birleştirme aparatı ekstra kurulum hizmeti almanıza gerek kalmadan kolay kurulum yapabileceğiniz bir ekipman seçeneğidir.
  • Çamaşır kurutma makinesi birleştirme aparatı, iki makineyi üst üste koyabilmeyi sağlar. Cihazlar tek parça halini alır.
  • Arçelik kurutma makinesi ile çamaşır makinesi birleştirme aparatı kullanarak makineleri üst üste koyduğunuz zaman, alt ve üst zeminlerin çizilmesini önleyebilirsiniz.
  • Kurutma ve çamaşır makinesi birleştirme aparatı cihazları üst üste sabitlemeye yardımcı olduğu için alandan tasarruf etmenizi sağlar. Mevcut uygulama şemasını takip ederek kurulumu kolay hale getirmeniz mümkündür.
  • Birleştirme aparatı, birinci sınıf malzemelerden üretilir ve uzun ömürlü kullanım sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Arçelik PCD-1603488142975 Kurutma Makinesi Ile Çamaşır Makinesi Birleştirme Aparatı

Arçelik çamaşır ve kurutma makinesi birleştirme aparatı yaşam alanlarının verimliliğini artırmaya yönelik tasarlanmış bir üründür. Aparat, evlerde en çok kullanılan elektrikli aletlerden olan çamaşır yıkama ve kurutma makinelerini birleştirmek için kullanılır. Arçelik kurutma makinesi ile çamaşır makinesi birleştirme aparatı beyaz renge sahiptir. Bu sayede farklı renklerdeki cihazlarla kolayca uyum sağlar. Makinelerin arasında bir bütünlük oluşmasına yardımcı olur. Aparatın bir diğer işlevi de çamaşır yıkama ve kurutma makinelerinin üst üste yerleştirilerek kullanılması hâlinde her iki cihazın da hasar görmesini engellemektir. Arçelik çamaşır ve kurutma makinesi birleştirme aparatı demonte biçimde kullanıcılara gönderilir. Ürünün paketinde kurulum için gerekli olan vida ve benzeri materyaller yer alır.

  • Beyaz renkli
  • Kolay kurulum
  • Dayanıklı materyal

Arçelik Kurutma ve Çamaşır Makinesi Birleştirme Aparatının Özellikleri

Arçelik Kurutma ve Çamaşır Makinesi Birleştirme Aparatının Özellikleri

Arçelik kurutma makinesi birleştirme aparatı evlerde alan tasarrufu sağlamak için geliştirilmiş bir üründür. Bu ürün sayesinde büyük boyutlu cihazlar olan çamaşır yıkama ve kurutma makinelerini üst üste konumlandırmak mümkün olur. Bu cihazları üst üste yerleştirmek kullanıcılara yer tasarrufunun yanı sıra şık bir görüntü sağladığı için de sıklıkla tercih edilir. Ayrıca makineleri üst üste konumlandırarak çamaşır yıkama ve kurutma işlemlerini daha pratik hâle getirmek de mümkündür. Arçelik çamaşır ve kurutma makinesi birleştirme aparatı, üst üste yerleştirilen cihazların birbirlerine temas etmesini engeller. Böylelikle çalışma esnasında makinelerin birbirlerine hasar verme riski en aza indirilir. Aparat, makinelerin birbirine temasını engellediği gibi üstte olan cihazın sağlam biçimde yerleşmesini de sağlar. Böylelikle makinenin kayması veya düşmesi gibi tehlikeler de minimize edilir.

Arçelik Kurutma ve Çamaşır Makinesi Bağlantı Aparatı Dayanıklı mıdır?

Arçelik Kurutma ve Çamaşır Makinesi Bağlantı Aparatı Dayanıklı mıdır?

Arçelik kurutma makinesi bağlantı aparatı oldukça dayanıklı bir üründür. Aparat işlevi gereği özellikle dayanıklılık konusunda geliştirilmiş yapıdadır. Ürün bu sayede yenileme ihtiyacı duyulmadan uzun yıllar kullanılabilir. Aparatın materyali, makinelerin ağırlıkları başta olmak üzere kullanıma bağlı darbeler ve çeşitli koşullara karşı dayanıklıdır. Arçelik çamaşır ve kurutma makinesi birleştirme aparatı ayrıca cihazların çalışma esnasında gösterdikleri güç hesaplanarak tasarlanmıştır. Bu sayede doğru monte edilen aparatta kullanım sırasında dağılma ve kırılma gibi durumlar gözlenmez. Arçelik çamaşır kurutma makinesi bağlantı aparatı parçaları birbirine vidalarla tutturulur. Bu sayede ürünün bağlantı noktaları da kuvvetlendirilmiş olur. Temel montaj bilgisine sahip olan kişilerin evde kendi başlarına kullanıma hazır hâle getirebileceği bu aparat son derece güvenli ve dayanıklıdır.

Arçelik Kurutma Makinesi Birleştirme Aleti Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Arçelik Kurutma Makinesi Birleştirme Aleti Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Arçelik çamaşır ve kurutma makinesi birleştirme aparatı sadece uyumlu olduğu cihazlarda kullanılmalıdır. Bu ürün, Arçelik marka cihazlarla uyumludur. Her ne kadar çamaşır yıkama ve kurutma makineleri benzer şekillerde ve tasarımlarda olsalar da cihazların teknik özellikleri birbirinden farklıdır. Ağırlık başta olmak üzere; genişlik, derinlik ve uzunluk gibi ölçüler her markada farklılık gösterebilir. Bu sebeple aparatın sadece Arçelik marka çamaşır yıkama ve kurutma makineleri için kullanılması uygundur. Çamaşır makinelerinin sahip olduğu ölçüler de değişiklik gösterebilir. Bu sebeple kullanıcıların Arçelik marka cihazlar ile bu ürünün ölçülerini karşılaştırmaları da önemlidir. Bu konuda daha ayrıntılı bilgi alabilmek için Trendyol'da yer alan Satıcıya sor kısmını kullanabilirsiniz. Dilerseniz Arçelik kurutma makinesi ile çamaşır makinesi birleştirme aparatı yorumlarını inceleyerek ürünün dayanıklılığı ve diğer teknik özellikleriyle ilgili kullanıcı değerlendirmelerine de ulaşabilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.