Arçelik Orjinal Kl -beko Cec-exıt Lcd Tv Kumandası (rc3214803-tp6187r-p1-m7485600127x)

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
120 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik Orjinal Kl -beko Cec-exıt Lcd Tv Kumandası (rc3214803-tp6187r-p1-m7485600127x)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEVENT ELEKTRİK AYDINLATMA Satıcı Ünvanı: CEYHUN LEVENT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6183706067400019 Vergi Kimlik Numarası: 6080517223
    Bu ürün LEVENT ELEKTRİK AYDINLATMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik-Beko Lcd Tv Kumandası (RC3214803-TP6187R-P1-M7485600127X) Özellikleri Uyumlu Modeller Arçelik-Beko RC3214803-TP6187R-P1-M7485600127X Lcd Tv Kumanda
  • Merterelektronik.com Kumanda Siparişleri Hakkında
  • Ürün görselleri temsili olup, gönderilecek kumanda resimdeki ile birebir aynı kumandadır.
  • Kumandalarımız 1. kalite orijinal kalıp yan sanayi kumandalardır, aksi belirtilmedikçe kumandalarımızın üzerinde marka, logo vs. yazmamaktadır ayrıca gönderilecek kumanda arkasında ilgili kumandanın stok kodu yazabilmektedir.
  • Sipariş vereceğiniz kumanda resimdeki kumanda ile tuşları birebir aynı ise cihazınızı sorunsuz çalıştıracaktır.
  • MÜŞTERİLERİMİZİN DİKKATİNE ! Aradığınız kumandayla görseldeki kumanda birebir aynı ise satın alınız. Kumandanızın birebir aynısını bulamadıysanız lütfen iletişime geçiniz.
Geri Bildirim Ver

Arçelik Orijinal kl -Beko Cec- Exit LCD TV Kumandası

Kumanda, televizyonda kanal değiştirmeye, ses açıp kapamaya aracılık eden bir alettir. Her televizyonun kendine uygun kumandası bulunur. Bilinen televizyon markalarından biri olan Arçelik, ürettiği modellere uygun olarak kumanda da tasarlar. Arçelik TV kumandası orijinal olup sadece markanın televizyonunda kullanılabilir. Kalitesiyle ve dayanıklılığıyla beğenilen bu ürün, sık tercih edilen televizyon kumandalarından biridir. Orijinal olmasıyla, tasarımıyla ve sağlamlığıyla sevilen bir ürünüdür. Televizyon üzerinde kolaylıkla algılanabilen bir kumanda olup, kullanımı konforludur. Uzun süre kullanım imkanı sunan bu ürün, darbelere ve düşmelere karşı dayanıklıdır. Arçelik LCD kumandası zarif tasarımıyla da dikkat çekicidir. Yumuşak tuşlarıyla rahatlıkla kullanılabilir. Arçelik markasının LCD televizyonuna kolayca adapte olabilen bir kumandadır. Arçelik televizyon kumandası ihtiyacı olan herkesin satın alabileceği bir üründür.

  • Kaliteli malzeme
  • Kolay algılama
  • Zarif tasarım

Pratik Kullanımı ile Arçelik Orijinal LCD TV Kumandası

Pratik Kullanımı ile Arçelik Orijinal LCD TV Kumandası

Arçelik LCD televizyonlar için üretilmiş bu kumanda, yumuşak tuşlarıyla beğenilir. Yumuşak tuşlar sayesinde hafif bir temasla kolayca televizyon tarafından algılanabilir. Bunun yanında tuşlardan rahatsız edici ses çıkmayan orijinal Arçelik TV kumandası, konforlu bir kullanıma sahiptir. İki adet pille çalışan bu ürün, uzun süre kullanılabilir. Hafif temaslarla da algılanabilen ürün, pillerin uzun süre kullanılabilmesini sağlar. Ayrıca kumandada televizyon üzerinde yapmak istediğiniz tüm işlemler için tuşlar mevcuttur. İnternete bağlanma, Youtube, Google, Netflix gibi platformlara girebilmek için özel tuşlar vardır. Arçelik LCD TV kumandası ile kanallar arasında kolayca geçiş yapabileceğiniz gibi televizyon dışında İnternette de gezintiye çıkabilirsiniz. Ayrıca televizyonun sesini azaltıp çoğaltma gibi diğer ayarları da bu kumanda aracılığıyla yapabilirsiniz. Oldukça pratik ve çok yönlü olan markanın bu televizyon kumandasından memnun kalabilirsiniz.

Orijinal ve Kaliteli Arçelik TV Kumandası

Orijinal ve Kaliteli Arçelik TV Kumandası

Televizyonu ayarlamak, açmak, kapatmak ya da kanallar arasında geçiş yapmak için kullanılan kumanda önemli bir araçtır. Arçelik orijinal kl-Beko Cec-Exıt LCD TV kumandası markanın cihazları için sık tercih edilen bir üründür. Televizyon üzerinde ayarlamalar yapmaya yarayan, çok yönlü olan bir ürün olduğu söylenebilir. Sadece kanallar arasında geçiş yapmaya ya da ses açıp kapamaya değil, televizyonu iyi tanımaya, ayarları öğrenmeye de yarayan bir kumandadır. Bu kumanda aracılığıyla televizyon üzerinde renk, görüntü, kanal, ses ayarlaması ve pek çok işlemi yapabilirsiniz. Arçelik orijinal kl-Beko Cec-Exit LCD TV kumandası özellikleri arasında kaliteli ve dayanıklı olması dikkat çekicidir. Sağlam materyallerden üretilen bu araç, her türlü darbeye ve ısıya karşı dirençlidir. Kumandanın tuşları ve içeriği kaliteli malzemelerden üretildiği için ürün kullananlar tarafından beğenilir.

Uygun Fiyatlı Arçelik Orijinal LCD TV Kumandası

Uygun Fiyatlı Arçelik Orijinal LCD TV Kumandası

Arçelik markasının kendi televizyonları için ürettiği kumandası müşterilerin beğenisini toplar. Müşterilerin memnun kaldığı bu ürün, kumanda ihtiyacı olan herkese tavsiye edilir. Dayanıklı olmasıyla, orijinalliğiyle ve çok yönlü olmasıyla sevilen bir kumanda olduğu söylenebilir. Müşteri deneyim ve yorumlarında da ürünün beğeni topladığı anlaşılabilir. Arçelik TV kumanda fiyatları orijinal olmasına rağmen oldukça uygundur. Herkesin alabileceği seviyede fiyatlar sunan bu ürün, televizyonun modeline göre tasarlanır. Dayanıklı, sağlam ve pratik kullanımı olan Arçelik TV kumandası orijinal fiyatı oldukça uygundur. Arçelik LCD televizyonlar için üretilen, algılama kapasitesi yüksek, rahat kullanımlı bu kumandayı beğenebilirsiniz. Markanın televizyonuna sahip olan ve kumandaya ihtiyaç duyan herkesin edinebileceği bir üründür. Siz de Trendyol aracılığıyla ihtiyacınız olan, kaliteli, sağlam ve yüksek performanslı markanın bu kumandasına uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.