Arçelik S 7534 A Elektrikli Süpürge Toz Torbasız 800 W Kullanıcı

28.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arçelik S 7534 A Elektrikli Süpürge Toz Torbasız 800 W Kullanıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ Satıcı Ünvanı: TUĞBA YEŞİLFİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9510852254
    Bu ürün GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toz haznesi dolduğunda bilgilendiren toz torbasız süpürge kendi kontrolünü sağlar. Cihaz 800 W motor gücü ile yüksek bir emiş kuvveti gösterir.
  • Arçelik S 7534 A tornado clean teknolojisi ile tozların filtreyi tıkamasına izin vermez. Böylelikle her zaman tam kapasite çalışır ve temizler.
  • Arçelik S 7534 A elektrikli süpürge 2,5 litrelik toz haznesi ile bütün temizliğinizi tek hazne ile tamamlar, sürekli hazne değişimi ile temizliğinizi bölmez.
  • Çift hepa filtreli toz torbasız süpürge havadaki tozu da temizleyerek alerjik bünyeleri tamamen korur.
  • Arçelik S 7534 A toz torbasız elektrikli süpürge 7 metre kablosu ve uzun hortumu ile geniş alanları tek priz bağlantısı ile süpürür.
  • Farklı emiş gücü ayarları ile düşükten yükseğe sizin ihtiyacınıza yönelik çalışır.
  • Parke, sert zemin, dar ağızlı uç, halı temizleme gibi farklı zemin ve döşemeler için farklı aksesuarlar ile tam temizlik sağlar.
  • H13 Hepa filtresi ile son teknoloji bir temizleme sunar.
  • Emiş gücü ayarı ile zemin üstündeki kilim ve paspaslarınızı zarar vermeden temizleyebilirsiniz.
  • 74 dB ses seviyesi ile komşularınızı rahatsız etmeden temizlik yapabilirsiniz.
  • 360 derece dönebilen hortumu kullanım esnasında kolaylık sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H13
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Arçelik S 7534 A Toz Torbasız Süpürge 8834451100

Arçelik S 7534 A Toz Torbasız Süpürge 8834451100

Önemli temizlik elemanları arasında bulunan elektrik süpürgeleri, son yıllarda toz torbasız olma özelliği ile dikkat çekiyor. Büyük bir kullanış kolaylığı sağlayan toz torbasız sistem yüksek bir performans da sunuyor. Arçelik S 7534 A toz torbasız süpürge kolay temizlemenin yanı sıra üstün verimliliğiyle de benzerlerinden ayırt ediliyor. Toz torbasız sistem, sürekli yenilenen toz torbalarının yol açtığı ekstra masrafı da ortadan kaldırıyor.

  • Çok Yönlü Temizlik
  • Emiş Gücü Ayarı
  • Tornado Clean Teknolojisi

Çok Yönlü Temizlik İçin İdeal Arçelik S 7534 A

Çok Yönlü Temizlik İçin İdeal Arçelik S 7534 A

Arçelik S 7534 A toz torbasız elektrikli süpürge farklı fonksiyonları ve başlıklarıyla çok yönlü temizlik imkanı sunuyor. Tüm yüzeylerde yüksek oranda toz çekme özelliğinin yanı sıra ahşap ya da cam gibi eşyaların temizliğinde de üstün bir performans sergiliyor. İki şekilde çalışabilen çift fonksiyonlu ana başlık, parke gibi sert zeminlerin ve halıların temizliğinde performansın düşmemesini sağlıyor. Toz fırçası ise hassas eşyaların tozlarının alınmasında büyük kolaylık sunuyor. Bunların dışında farklı amaçlar için kullanılacak şekilde tasarlanmış olan dar ağızlı başlık, ulaşılması çok zor olan kenar ve köşelerin, koltuk ve kanepe arkalarının temizliğini kolaylaştırıyor. Bu farklı başlıklar, çeşitli alanlar için en iyi temizliğin yapılmasını sağlıyor. 360 derece dönme kabiliyetine sahip olan plastik hortum ve metal teleskopik uzatma borusu ise Arçelik S 7534 A süpürgenin ergonomik yapısını destekliyor. Esnek plastik hortum süpürgenin hareketini güçlendirirken metal teleskopik boru da kullanıcıya tutuş ve kavrama kolaylığı sağlıyor.

Duruma Göre Ayarlanabilir Arçelik S 7534 A Emiş Gücü Seçeneği

Duruma Göre Ayarlanabilir Arçelik S 7534 A Emiş Gücü Seçeneği

Bazı durumlarda farklı zeminlerde elektrikli süpürgelerin kullanımı zorlaşabiliyor ve performanslarının düştüğü gözlemleniyor. Halı üzerindeki vakum gücüyle sert zeminlerdeki vakum gücünün aynı olması elektrikli süpürgelerde kullanım güçlüğü yaratabiliyor. Arçelik S 7534 A toz torbasız elektrikli süpürge yorumları bu modelin vakum ayarları sayesinde bu güçlükleri ortadan kaldırdığını gösteriyor. Gövde üzerinde bulunan emiş gücü ayarı, vakum şiddetinin düşürülüp yükseltilmesini sağlıyor. Böylelikle her zemine gerektiği kadar vakum uygulanıyor. Sert yüzeylerde en yüksek performansın gösterilmesi ve çok küçük toz parçacıklarından yerleşik kirlere kadar her şeyin süpürülmesi için en yüksek vakum uygulanırken halılarda hareket kolaylığı için düşük ayar seçilebiliyor. Arçelik süpürge gövdesinde bulunan emiş gücü ayarı, özellikle kilimler ve paspaslar gibi hafif eşyaların başlığa takılmasını önlemek için kullanılıyor. Perdelerin tozları alınırken de büyük kolaylık sağlayan emiş gücü ayarında tüm yüzeyler için önerilen bir kademe bulunuyor. Böylelikle yüzeye göre vakum şiddeti seçimi de kolaylaşıyor. Arçelik S 7534 A toz torbasız süpürge yorumları kullanıcıların bu özellikten oldukça memnun olduklarını ortaya koyuyor.

Arçelik S 7534 A Tornado Clean Teknolojisi

Arçelik S 7534 A Tornado Clean Teknolojisi

Arçelik S 7534 A elektrikli süpürge geniş kapasiteli toz haznesi sayesinde uzun süreli kesintisiz temizlik performansı gösteriyor. Çabuk dolmayan toz haznesi temizlikten alınan verimi artırıyor. Işıklı toz haznesi dolum göstergesi, haznenin dolduğu uyarısını vererek süpürgeden alınacak verimin düşmesini önlüyor. Toz haznesinin doluluk oranını kontrol etmek için sürekli hazneye bakmak yerine ışıklı doluluk göstergesini takip etmek yeterli oluyor. Arçelik S 7534 A toz torbasız süpürge 8834451100 modeli, çift HEPA filtresiyle de yüksek toz tutuculuğu sağlayarak tozların çıkışını önlüyor. Toz haznesinin arkasında bulunan HEPA filtre hazne çıkışında ilk korumayı sağlarken egzoz kısmındaki ikinci filtre de motordan çıkabilecek küçük toz parçacıkları ve partikülleri engelliyor. Böylelikle yüksek oranda toz hapsi sağlanıyor. Arçelik tarafından geliştirilen Tornado Clean teknolojisi ise hazne içinde bir kasırga etkisi yaratıyor ve tozların HEPA filtreleri tıkamasını önlüyor. Tozlara karşı korunan filtreler elektrikli süpürgenin performansını üst seviyede tutmayı başarıyor. Tüm gelişmiş teknik özelliklerinin yanında Arçelik S 7534 A elektrikli süpürge – kırmızı rengiyle de dikkat çekiyor. Trendyol avantajlı ve güvenilir alışveriş seçenekleriyle bu yüksek performanslı elektrikli süpürgeye hemen sahip olmanızı sağlıyor.