Arçelik SD 3061 Şarjlı Süpürge Dikey

10.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.133 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.500 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik SD 3061 Şarjlı Süpürge Dikey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tunahan Satıcı Ünvanı: FATİH TUNAHAN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9610834504
    Bu ürün tunahan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik Dikey Süpürge, estetik bir görünümle öne çıkar. Bu dikey şarjlı süpürgenin derinlik ölçüsü 26 cm, genişliği 22 cm, yüksekliği 110 cm olarak sunulur.
  • Şarjlı dikey süpürge, kısa süre içinde şarj olur ve şarj sonunda 45 dakika boyunca aralıksız olarak çalışmaya imkan tanır. Böylece tek bir şarj ile tüm ev temizlenebilir.
  • Kablosuz dikey süpürge, tasarımında LED aydınlatmalar kullanılır. Bu sayede hem şıklık hem de kullanım kolaylığı sağlayarak süpürgenin rahat bir biçimde tüm tozları süpürmesi mümkün hale gelir.
  • Arçelik SD 3061, yüksek tutucu elektrikli fırça içerir. Bu fırça yardımı ile tüm toz ve kirlerden kurtulmak kolaylaşır.
  • Yıkanabilir filtre, yıkanabilir özellikler ile tasarlanmış olup elde su ile temizlendiğinde filtrelerin ömrü artırılabilir.
  • Arçelik SD 3061 Batarya, 350 W motor gücü sayesinde güçlü bir çalışma ve emiş gücü kazandırır.
  • Arçelik SD 3061 Yedek Parça, yan yüzeyler temizleme fırçası ve 1 adet koruyucu filtre bulundurur. Koruyucu filtre sayesinde daha güvenli ve konforlu temizlik mümkün olur.
  • Arçelik SD 3061 Şarjlı Süpürge, 81 dBA ses seviyesi yüksekliği bulunur, bu ses seviyesi kişileri rahatsız etmeden gürültüsüz çalışmayı destekler.
  • Toz hazneli dikey süpürge, HEPA filtre sistemi sayesinde en küçük toz partiküllerini bile çeker, alerjen maddeleri dışarı çıkarmaz ve filtrede takılı kalmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
  • Özellik Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Motor Teknolojisi BLDC
Geri Bildirim Ver

Arçelik Şarjlı Süpürge SD 3061

Arçelik Şarjlı Süpürge SD 3061

Konforlu kullanım imkanını kullanıcıları ile buluşturmak adına geliştirdiği SD 3061 ürünü ile Arçelik, yenilikçi bir deneyim sunuyor. Dikey olarak tasarlanmış olan bu üründe kolaylıkla farklı zeminleri temizleyebilecek ve temizliğinizi daha kısa sürede bitirme imkanına sahip olabileceksiniz. Kaliteyi ve konforu bir araya getiren SD 3061 ile evinizin her noktasını kusursuz bir şekilde temizlemek artık daha kolay bir hal alacak.

  • Yıkanabilir Filtre
  • Uzun Çalışma Süresi
  • El Süpürgesi Olarak Kullanılma Özelliği

Arçelik SD 3061 ile Kablosuz Temizlik

Arçelik SD 3061 ile Kablosuz Temizlik

Daha konforlu bir kullanım süreci geçirebilmeniz adına geliştirilmiş olan bu üründe kablosuz bir deneyim sizi bekliyor olacak. Şarj edilebilme özelliği sayesinde hem uzun süreli kullanım fırsatı sunan hem de temizlik yaparken daha rahat hareket etmenize yardımcı olan Arçelik SD 3061 şarjlı süpürge ile 45 dakikaya varan temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz. Kolaylıkla şarj edebilmeniz adına geliştirilmiş bu üründe şarj göstergesi de elektrik süpürgenizi şarj etmenizi ya da şarjının dolu olduğunu size gösteriyor. Kablosuz bir şekilde tasarlanmış olan bu ürün temizlik yaparken kablo ile zor anlar yaşamanızı engellemekte ve böylelikle hareketlerinizin daha rahat olmasına da yardımcı olmaktadır. Temizlik bittikten sonra kablo toplama sorununu da ortadan kaldıran bu ürün sayesinde hem kullanım süreci boyunca hem de temizliğiniz bittikten sonra konfora erişebileceksiniz. Yüksek emiş gücü ile en küçük tozları bile zahmetsiz bir şekilde temizleyebilmenizi sağlayan bu üründe dinamik tasarım da işinizi daha kolay bir hale getirmeyi başarıyor. Dikey bir şekilde tasarlanan ve böylelikle her noktaya kusursuz bir şekilde ulaşabilen bu ürün ile temizlik daha keyifli bir hal alıyor. Arçelik SD 3061 dikey süpürge yorumlarına Trendyol ürün yorumları kısmından inceleyebilirsiniz.

Fiyat/Performans İçin Arçelik SD 3061

Fiyat/Performans İçin Arçelik SD 3061

Güçlü motoru sayesinde daha verimli bir kullanım sürecini kullanıcıları ile buluşturan bu üründe halılarınızın derinlerinde birikmiş olan toz, evcil hayvan tüyü gibi pek çok şeyi kolaylıkla temizleyebileceksiniz. Markanın ürettiği bu üründe yüksek performans aynı zamanda uzun süreli kullanım imkanınını da sizlere sunmaktadır. Farklı aparatları ile her zeminde etkili temizlik yapabilmeniz için tercih edeceğiniz üründe dar aralık ucu, elektrikli fırça, mikrofiber bez ve toz alma başlığı sizleri bekliyor olacak. Dar aralık ucu köşelerde ve ulaşılması zor alanlarda birikmiş olan tozu en iyi şekilde almanıza yardımcı olan bir aparattır. Bu aparat sayesinde köşelerde birikmiş olan kirleri saniyeler içerisinde elektrik süpürgenizin içine hapsedebilir ve ürünün kolay temizlenebilir filtresi sayesinde zahmetsiz bir şekilde yok edebilirsiniz. Yalnız temizlik esnasında değil aynı zamanda ürünü temizlerken ya da filtreyi boşaltırken de size kolaylık sunan SD 3061 modelinde toz haznesinin yanı sıra su haznesi de bulunmaktadır. Bu sayede oluşabilecek tozları suya hapseden ürün alerjik reaksiyon gösterme riskinizi de ortadan kaldırarak mükemmel bir temizlik deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Trendyol'daki Arçelik SD 3061 yorumları da ürünün bu faydalı özelliklerini destekler nitelikte.

Arçelik SD 3061 Yorumları ve Değerlendirmeleri Trendyol'da!

Kolay Taşınabilen Arçelik SD 3061

Kullanışlı tasarımı ile kablo derdine son veren bu ürün aynı zamanda hafif yapısı ile de dilediğiniz her noktayı kusursuz bir şekilde temizleyebilmenize yardımcı olmaktadır. 2 kg ağırlığa sahip olan ve bu sayede temizliğinizi yaparken gereksiz efor sarf etmenizi engelleyen Arçelik SD 3061 kullanıcı yorumları ile de kalitesini tekrar tekrar kanıtlamaktadır. Üretilmiş olan ürün düşük ses seviyesi ile temizliği daha rahat bir şekilde tamamlayabilmenize yardımcı oluyor. 81 dB ses düzeyi ile çalışan ürün aynı zamanda 0.7 litrelik toz kapasitesi ile de uzun süreli kullanım fırsatı veriyor. 45 dakika boyunca kesintisiz bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlayan ve Li-ion pil teknolojisi ile daha verimli bir pil kullanım süreci geçirmenize yardımcı olan markanın üretmiş olduğu şarjlı süpürge sayesinde farklı zeminlerde aynı performansa erişebileceksiniz. Yalnız halılarınızda değil aynı zamanda sert zeminlerde, mobilyalarınızda ve fayans gibi bölgelerde de derinlemesine temizlik fırsatı tanıyan model şık tasarımı ile de beğeni toplamaktadır. Markanın üretmiş olduğu şarjlı süpürge fiyatları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve satışa sunulan ürünün teknik bilgilerini değerlendirmek adına hemen sayfayı inceleyebilirsiniz. Arçelik SD 3061 yorumlarını Trendyol'da inceleyebilir ve güvenle temin edebilirsiniz.