Arches Suluboya Defteri Blok Rough - Kalın Doku 185 Gr. 15x21 Cm. 15 Yaprak

540 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arches Suluboya Defteri Blok Rough - Kalın Doku 185 Gr. 15x21 Cm. 15 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ucerkirtasiye Satıcı Ünvanı: ÜÇ-ER KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0904002495400018 Vergi Kimlik Numarası: 9040024954
    Bu ürün ucerkirtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arches Sulu Boya Blok Defter Rough 185 gr 15 Yaprak · Arches sulu boya kağıtları geleneksel şekilde üretilmiştir. Bu yöntem liflerin eşit bir şekilde dağılmasını sağlar. Böylelikle Arches sulu boya kağıtları son derece stabil hale getirilir. · Bu kağıtlar su uygulandığında bükülmez veya gerilmez. · % 100 pamuk liflerinden üretilmiştir. Bu özelliği arches sulu boya kağıtlarının eğilmeden veya renklerin akmasına neden olmadan çok fazla su emmesini sağlar. · Yırtılmadan veya astarlanmadan çalışmanızı gerçekleştirebilirsiniz. · İç boyutlandırması aynı zamanda kağıdın içine nüfus etmesini önleyerek ışığın pigmentten parlamasını ve renklerin dayanıklılığını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver