Arena Air-speed Mirror Unisex Gri Yüzücü Gözlüğü 003151100

1.549,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.549,90 TL

Ürün Bilgileri

Arena Air-speed Mirror Unisex Gri Yüzücü Gözlüğü 003151100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sargın Spor Satıcı Ünvanı: HALUK ADNAN SARGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1226803697400001 Vergi Kimlik Numarası: 7450042328
    Bu ürün Sargın Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Air-Speed Mirror Unisex Gri Yüzücü Gözlüğü Hidrodinamik özelliği, yoğunluklu silikon gövdesi, kolay ayarlanabilen kayışı ile ekstra konfor sunan Air-Speed Mirror unisex gri yüzücü gözlüğü, günlük yüzme antrenmanları için tasarlandı. Hidrodinamik Profil ve Ekstra Konfor Tüm yüz tiplerine karşı rahat ve hassas bir uyum sergileyen yumuşak gövdesi, ayarlanan burun köprüsü, antifog kaplama ve UV güneş ışınlarından koruması ile hidrodinamik bir profil ve ekstra konfor sunan yüzücü gözlüğü
  • dayanıklı sert lensleri ile de hem kadın ve hem de erkekler için unisex olarak üretildi. Aynalı özelliği ile her zaman cool görünüm elde etmeye destek olan yüzücü gözlüğü, yüz anatomisine ve göz yapısına göre ayarlanabilen özellikte. Su Altında Net Görünüm Sağlar Gözlere tam oturan ve bu sayede su sızıntısının önüne geçen gözlük, antifog özelliği sayesinde buğulanmaz ve su altında net görünüm sağlar. Burnu tahriş etmemesi için özel tasarlanan burun köprüsü ise Air-Speed Mirror unisex gri yüzücü gözlüğü, alternatif seçenekler arasında ilk sırada yer almasını sağlar. UV güneş ışınından koruması ile hidrodinamik tasarımına ek olarak şık ve tarz görünüşü ile ilginin üzerine yoğunlaşmasını sağlar. Sportive, Arena markasının tek yetkili ithalatçısı ve Türkiye distribütörüdür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver