Arena 002443 - Club Kit Powerfin Yüzme Paleti

1.789,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 31-33
31-33
31
31 - 32
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL

Ürün Bilgileri

Arena 002443 - Club Kit Powerfin Yüzme Paleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Speed Spor Satıcı Ünvanı: YAVUZ TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4117393079400019 Vergi Kimlik Numarası: 8350268057
    Bu ürün Speed Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arena 002443 - Club Kit Powerfin Çocuk Yüzme Paleti Kısa antrenman paletler Yüzücüye yüksek manevra kabiliyeti sağladığı ve bacak kaslarınızı etkili bir şekilde eğitmek için yeterli kuvveti geliştirmenize izin verdiği için havuzda yüzmek için mükemmel bir seçimdir. Kısaltılmış yüzgeçler, sırtta serbest yüzme becerilerini geliştirmek ve kurbağalama ve kelebekte dalga benzeri hareketleri öğretmek için kullanılır. Bu modelin kapalı topuğu vardır ve ayağı güvenli bir şekilde sabitler, sürtünmez, çıplak ayakla giyilebilir. Kutu geniş. Ergonomik tasarım, rahat bir ayak pozisyonu sağlayarak kas gerginliğini önler. Kanatlar silikondan yapılmıştır - alerjiye neden olmayan, kokuları emmeyen, klora ve UV ışınlarına dayanıklı, kauçuktan daha yumuşak ve elastik bir malzemedir. %100 silikon - malzeme daha fazla konfor, yumuşaklık ve kusursuz uyum sağlar. Tekniğinizi geliştirin - bu yüzgeçler, ayak çalışmanızın gücünü, dayanıklılık dayanıklılığını artırmanıza ve tekniğinizi geliştirmenize izin verir. Hız - kanatçıklar, teknik becerilerinizi ve sudaki hızınızı önemli ölçüde artırmanıza olanak tanır. Kapalı topuklu blok - ayağın güvenilir ve sabit bir şekilde sabitlenmesini sağlar. Hidrodinamik sertleştiriciler - dengeli sertlik ve artırılmış dayanıklılık.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver