Arena Kadın Siyah W Crazy Make Up Challenge Back One Piece Yüzücü Mayo 002845540

1.599 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 32
32
34
36
38
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arena Kadın Siyah W Crazy Make Up Challenge Back One Piece Yüzücü Mayo 002845540

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÜZÜCÜ MARKETİ Satıcı Ünvanı: YAKUP YILDIZ-SALİH YILDIZ ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9290807095
    Bu ürün YÜZÜCÜ MARKETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • W Crazy Make Up Challenge Back One Piece Kadın Siyah Yüzücü Mayo Konfor ve rahatlık sunan elastik ve yumuşak dokusu ile suya mükemmel uyum sağlayan Max Fit kumaş materyal kullanılarak üretilen W Crazy Make Up Challenge Back One Piece kadın siyah yüzücü mayo, estetik ve şık görünüşü ile ön planda. Hareket Özgürlüğü Suyla uyum sağlayan özelliği sayesinde yüzme esnasında hareket özgürlüğü sunan mayo, Flyback sırt kısmı ile hareketlerin özgürce yapılmasına da olanak sunuyor. Omuz askısı ile de güvenli ve rahat bir kullanım veren mayo, Maximum Fit teknolojisi sayesinde su sporlarının tamamının yapılmasına imkan tanıyor. Swim-Pro kesim tasarım ve elastik yapısı ile vücudu tam kavrayan mayo, kadın bedeninin zarafetini ve şıklığını da gözler önüne seriyor. Yüksek Konfor Hem denizde hem de havuzda kullanılmak üzere tanımlanan ürün yüzde 80 naylon ve yüzde 20 elastin malzemenin kullanıldığı kumaş materyal ile hazırlandı. Yüksek konfor dışında klora ve UV güneş ışınlarına karşı yüksek direnç göstermesi, mayonun seçiminde en önemli nedenlerin başında geliyor. W Crazy Make Up Challenge Back One Piece kadın siyah yüzücü mayo, amatör ve profesyonel yüzücüler için rahatlık, şıklık ve kalite sunuyor. Sportive, Arena markasının tek yetkili ithalatçısı ve Türkiye distribütörüdür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver