Arena Watergrıp M Unisex Terlik 000412551

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
40
41
43
44
45
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arena Watergrıp M Unisex Terlik 000412551

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÜZÜCÜ MARKETİ Satıcı Ünvanı: YAKUP YILDIZ-SALİH YILDIZ ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9290807095
    Bu ürün YÜZÜCÜ MARKETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Watergrip M erkek siyah spor terlik, erkeklerin havuz kenarında, rahat şekilde yürümeleri için tasarlandı. İç yüzeyinde bulunan Arena yazısı, terlik ürünü oldukça hareketli ve şık hale getirir. %80 etilen vinil asetat
  • %20 termoplastik poliüretan
  • Ayak üstünden geçen kalın bant yüzeyinde bulunan kabartmalı Arena logosu, terlik ürünü oldukça estetik hale getirir. Taban kısmında bulunan yastıklama sistemi, terliğin kenarlarında bulunur. Üstün Teknoloji Dengenin sabitlenmesi ve ayakların tam rahat etmesi için tasarlanan erkek spor terlik, grip teknolojisi ile üretilmiştir. Dış tabanında özel kauçuk ürün bulunur. İç kısmında bulunan kabartmalar, ayaklara masaj hissi verir. Taban altında bulunan yumuşak ve kavrayıcı tabanlık sayesinde, ayaklarda denge sağlanır ve yumuşaklık hissi verir. Taban kısmı ayak şeklinde sarı renkten eklentiye sahiptir. Atletik Görünüm Üst yüzeyde bulunan elmas Arena logosu, sandaletin atletik görünümünü ön plana çıkarırken, havalı ve yükseltilmiş tabanlar, spor terlik ürüne, daha zarif bir görünüm kazandırır. Etilen vinil asetat ve termoplastik poliüretan yapısı sayesinde, cilt üzerinde herhangi bir alerjen duruma yol açmayan ürün, su tutmayan yapısı ve hafif EVA tabanıyla oldukça kullanışlıdır. Ayak ölçünüze uygun şekilde tercih edeceğiniz, havuz kenarında rahatlıkla yürümenize olanak tanıyan spor terlik ürünü, modern tasarımı ve atletik görünümü sayesinde, rahatlığınız yanında, havuz kenarında daha şık bir görüntü sergilemenize de olanak tanıyacaktır. Meta Açıklaması: Watergrip erkek spor terlik, havalı ve atletik görüntüsü, yumuşak ve grip teknolojisi ile üretilen yapısıyla, havuz kenarında kullanıma uygundur. Sportive, Arena markasının tek yetkili ithalatçısı ve Türkiye distribütörüdür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver