Areon KEN COFFEE 'Kaliteli Araç Kokusu'

247 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Areon KEN COFFEE 'Kaliteli Araç Kokusu'

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Areon Türkiye Satıcı Ünvanı: MARTA PAZAR ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612160788600001 Vergi Kimlik Numarası: 6121607886
    Bu ürün Areon Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Areon Ken serisinin ortamlarınızı rahat ettirecek büyüleyici kokusuna kendinizi kaptırın. Ürünün zarif tasarımı, hoş aroması ve basit kullanımının keyfine varacaksınız. Areon ürünleri en kaliteli oda kokuları arasındadır ve en talepkâr müşteriler bile bunlardan memnun kalacaktır. Bir sabah kahvesi, uyanmamıza, canlanmamıza ve yeni bir günün yaklaşan başarılarına hazırlanmamıza yardımcı olan iyi bir gelenektir. Ancak sabah çayı hayranı olsanız veya doktorlar kahve alımınızı sınırlamanızı önerse bile, kahve kokusundan kesinlikle hoşlanacaksınız! Sonuçta, bu en canlandırıcı aromalardan biridir. Ayrıca konsantrasyonu artırır ve böylece dolaylı olarak sürüş sırasında güvenliğinizi sağlar. Areon Kahve aroması gerçek kahve çekirdeklerinden yapılır, yani kokusu %100 doğaldır. Ve kahve aromasının kendisi sadece diğer kokuları bastırmakla kalmaz, aynı zamanda onları emer. Kullanım talimatları: : Ken Blister ürünümüzün plastik kapağının içindeki metal parçayı çıkarıp plastik kapağı tekrar kapatınız . Daha sonra aracınızın yada ofisinizin herhangi bir yerinde kullanabilirsiniz. Ürünün kullanım ömrünü uzatmak için hava akımının az olduğu bölgelerde kullanmanızı tavsiye ederiz. Ürünlerimiz Bulgaristan fabrikamızda, Avrupa standartlarında kalitesinde 'ce' sertifikalı olarak üretilip dünyanın 97ülkesinde yaygın olarak satılmaktadır. Uyarı: Ürünü 5°C ile 30°C arasındaki sıcaklıklarda saklayın ve kullanın. Ürünü doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayın. Ürünün herhangi bir yüzeyle temas etmemesine dikkat ediniz.
Geri Bildirim Ver