Arexons Ultra Güçlü Çok Amaçlı Temizleyici Ekstra Hijyen

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arexons Ultra Güçlü Çok Amaçlı Temizleyici Ekstra Hijyen

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Arexons ürünleri türkiye yetkili distiribütörü orion oto parçaları sanayi ve ticaret limited şirketi arexons fulcron double çok amaçlı güçlü temizleyici ev,arabalarda,tekne,motorsiklet gibi her alanda kumaş,plastik,halı,cam vb aklınıza gelen her alanda üstün yağ sökücü formülü sayesinde çok zorlu lekelerde uzmanlaşmış bir üründür. Uygulanan bölgede lekelerin içine nufüz eder ve mikropartiküllerine ayırarak temizlenmesini sağlar. Kullanım alanı çok geniştir
  • evlerde ocaklarda,mutfak ve banyo temizliğinde, cam,plastik, kumaş halı,velur,deri, vinil, tül,tekstil ürünleri, makine, dişli,el aletleri,barbekü gibi metal yüzeyler ve derz araları,küvet kenarları, mermer,fayans gibi yüzeylerin temizliğinde kullanılır. Nasıl kullanırım ? Ürünü lekeli veya kirli yüzeye 20 cm uzaklıktan sıkın. Tekstil yüzeylerde, yumuşak fırça ile fırçalayın, diğer sert zeminlerde ise fırçalamaya gerek kalmadan, nemlendrilmiş mikrofiber bez ile temizleyin.
Geri Bildirim Ver