Arı Sanat Yayınevi Yeşil Vadilerden Turkuaza Tirebolu - Metin Karslı

100 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arı Sanat Yayınevi Yeşil Vadilerden Turkuaza Tirebolu - Metin Karslı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: buhara yayınları Satıcı Ünvanı: BUHARA YAYINLARI BASIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291009879100017 Vergi Kimlik Numarası: 2910098791
    Bu ürün buhara yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bazen hırçınlaşır yüreğim. O eski, güzel günlerin özlemiyle. İlika Sahili’ne, Barabut Koyu’na çarpan dalgalar gibi, içim içime sığmaz, savururum kendimi sahillere, yollara, taş direkli evlerin üstüne. Bazen ağda palamut, mezgit, bir oltanın ucunda iri istavrit olurum. Köylü pazarında satılan imansız peynir gibi tereyağlı, yumurtalı pidenin içersinde uzadıkça uzayan. Bazan diken ucu, mayıs çileği, bazen de mis gibi su böreği. Savaş yıllarında top mermilerinden kaçarken küçük bebeğini peştemalından düşürüp kaybeden Gülhanım Gelin’in acı feryatları kulaklarımda çınlar sanki. Top mermilerinin güneş ışığı gibi aydınlattığı kabus dolu geceler canlanır beynimde. Bir parça ekmek için yerlerinden, yurtlarından göçüp giden halkın çektiği acılarla çarpar yüreğim. Her evin penceresinden masmavi denizi gören, ocaklığından dumanlar tüten O eski Tirebolu’yu özlerim hep. Sonbaharın çilseli, yağmurlu havasında koskoca deryayı geçip, yorgun argın sahillere düşen bıldırcın kuşu gibi olmayı isterdim. Leyla ile Mecnunun kavuşması misali. Her bayram meydanlara kurulan tahtadan dört sepetli, gacur gucur sesler çıkartan dönme dolapları özlerim. Kar gibi beyaz keser helvalarını, mis gibi sütle yapılmış dövme dondurmaları yerken. Kaleleri, sahilleri, eski konakları, taş direkli evleriyle bizleri buyur eden bu vefalı şehri özlerim hep.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
Geri Bildirim Ver