Arı Yayıncılık 2024 Arı Yayınları Ösym Soru Tipleriyle Problemlerin Ritmi Güncel Baskı

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
204,50 TL
Kurumsal Fatura
190,90 TL
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arı Yayıncılık 2024 Arı Yayınları Ösym Soru Tipleriyle Problemlerin Ritmi Güncel Baskı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İzgi Kitap Satıcı Ünvanı: İZGİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483141491400001 Vergi Kimlik Numarası: 4831414914
    Bu ürün İzgi Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2024 Arı Yayınları Ösym Soru Tipleriyle Problemlerin Ritmi Güncel Baskı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Yılmaz Akaydın
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Arı Yayıncılık Ösym Soru Tipleriyle Problemlerin Ritmi 2021

Üniversite hazırlığı yapan kişilerin ders formatları dikkate alınarak düzenlenen Problemlerin Ritmi kaliteli kağıtlardan üretilip satışa sunulur. ÖSYM tarafından hazırlanan ve öğrencilerin karşısına çıkarılan soru tipleri incelenerek tasarlanan kaynak kitap, geniş konu kapsamı bakımından birçok kişi tarafından tercih edilir. Üniversite sınavlarına hazırlanan adaylar için vazgeçilmez yayınlardan biri olan Arı Yayıncılık tarafından kaliteli ve bilgili öğretmen kadrosunun hazırladığı sorular konuyu kavramada yardımcı olur. Bu kapsamda ÖSYM sınavlarında öğrencilere sorulan sorular incelenerek ve sınavlarda çıkma ihtimali yüksek olan soru türleri üzerinde durularak basılan Problemlerin Ritmi 2021 kaliteli ve özgün içeriğiyle müşterilerin beğenisini kazanmayı başarır. Birçok açıdan oldukça başarılı olan kitap sınavlarda istediğiniz hedefi tutturmanıza yardımcı olur. Ürün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Özgün soru tipleri
  • Güncel içerik
  • Yazılı ve görsel anlatım

Çıkma İhtimali Yüksek Soru Tipleriyle Problemlerin Ritmi

Çıkma İhtimali Yüksek Soru Tipleriyle Problemlerin Ritmi

Üniversite sınavlarına hazırlanan adayların özellikle tercih ettiği ürün güncel içeriğiyle öne çıkar. Kaliteli, özgün ve sınavlarda çıkma ihtimali yüksek olan sorular üzerinde durmayı başaran ÖSYM soru tipleriyle Problemlerin Ritmi öğrencilere büyük fayda sağlar. Söz konusu sınav formatlarına uygun olarak alanında uzman öğretmenlerin yardımıyla hazırlanan kaynak, yazılı metinlerin yanı sıra görsel anlatımla da büyük beğeni toplar. Böylece kitap, konunun hem kavranması hem pekiştirilmesi noktasında müşterilerin istek ve beklentilerini karşılamayı başarır. ÖSYM soruları incelenerek hazırlanan Problemlerin Ritmi Arı Yayınları geniş kapsamı ve kolay anlatım dili sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Öte yandan kaliteli materyal yapısı sayesinde de uzun ömürlü kullanım sağlar. Güncel içeriklerle donatılan kaynak, üniversite sınavlarında çıkma ihtimali yüksek olan sorular üzerinde durur. Siz de üniversite sınavlarına hazırlanırken bu kaynağı tercih edebilirsiniz.

Anlaşılır Görsel Anlatımıyla Problemlerin Ritmi Yorumları

Anlaşılır Görsel Anlatımıyla Problemlerin Ritmi Yorumları

Üniversite sınavlarına hazırlananların en çok tercih ettiği noktalardan biri ise söz konusu kaynağın güncel olmasıdır. Bu kapsamda alanında uzman öğretmen kadrosu tarafından hazırlanarak zengin içeriğiyle müşterilerin beğenisine sunulan Arı Yayınları Problemlerin Ritmi incelemelerini okuyarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kaynak kitabı önceden satın alarak çalışanlar, deneyim ve tecrübelerini Problemlerin Ritmi yorum bölümünde diğer müşterilerle paylaşarak karar vermelerine yardımcı olur. Kaliteli ve özgün içeriğinin yanı sıra ÖSYM formatında düzenlenen sınavlarda çıkma ihtimali olan sorular üzerinde duran kaynak, görsel anlatımıyla da tercih edilir. Kolay ve anlaşılır diliyle sınava hazırlanan öğrencilerin tercihleri arasında yer edinmeyi başaran ÖSYM soru tipleriyle Problemlerin Ritmi Arı Yayıncılık uygun ve avantajlı fiyatıyla beğeni kazanmayı başarır. Güncel içeriğiyle öne çıkan kitabı güvenle satın alabilir ve sınava hazırlanabilirsiniz.

Uygun ve İndirimli Fiyatlarla Problemlerin Ritmi Kitabı

Uygun ve İndirimli Fiyatlarla Problemlerin Ritmi Kitabı

Üniversite adaylarının ihtiyaç ve beklentileri kapsamında hazırlanan söz konusu kaynak, kolay anlatımıyla dikkat çeker. Öte yandan müşterilerin konuyu kavrayabilmesi bakımından alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanan bu kitap, yazılı içeriğinin yanı sıra görsel anlatımla desteklenen tasarımı sayesinde tercih edilir. Sade yalın ve önemli bilgileri içeren bir şekilde hazırlanan ürün, ÖSYM tarafından sınavlarda sorulması muhtemel olan soru türleriyle dikkat çeker. Problemlerin Ritmi fiyat belirlemesi yapılırken söz konusu ürünün içeriği, kaç soru barındırdığı, konu kapsamı, kitabın sayfa sayısı ve basımında kullanılan materyallerin kaliteli göz önünde bulundurulur. Böylece her bütçeye hitap etmesi dikkate alınarak hazırlanan ürün, uygun fiyatla satışa sunulur. Siz de Arı Yayıncılık tarafından uzman öğretmen kadrosuyla üretilen Problemlerin Ritmi kaynağını kaliteli ve güvenli alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden uygun ve indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.