Arı Yayıncılık Türkçenin Ritmi

274 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arı Yayıncılık Türkçenin Ritmi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTKIRT Satıcı Ünvanı: ENDER YUSUFKARATEPE-TUĞBA YILDIRIM ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5220477213
    Bu ürün KİTKIRT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paragrafı Sevdiren Hoca’dan
  • Üniversite Sınavlarına Hazırlık
  • Video Çözümlü
  • İlk ve Tek Çözüm Stratejili
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Arı Yayıncılık Üniversite Sınavına Hazırlık - ÖSYM Soru Tipleriyle Türkçenin Ritmi

Türkçenin Ritmi kitabı ile üniversite sınavına verimli bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Tyt sınavında çıkan örnek soru tiplerinin yer aldığı kitap, Türkçede zorlandığınız tüm konuları daha iyi bir şekilde anlamanızı sağlarken daha önceden bildiğiniz konuları da pekiştirmenize yardımcı olur.

Müfredata uygun olarak hazırlanmış olan Türkçenin Ritmi kitabı, önceki yıllardaki sınavlarda çıkmış olan soruların çözümleri ve bu soruların değerlendirilmesi üzerinden ilerlemektedir. Ayırca kitapta yer alan konu anlatım özetleri konuyla ilgili ipuçları vermektedir.

Örnek çalışmalara göz atarak ve verilen soruları çözerek alıştırma yapabilirsiniz. Tüm konuları bitirdiğinizde ise geçmiş yılların Tyt sorularını çözerek geniş çaplı bir tekrar gerçekleştirebilirsiniz. Sadece soruların bulunmadığı Türkçenin Ritmi Tyt içindekiler arasında konu anlatım özetleri de yer almaktadır.

  • TYT sınavında çıkan örnek soru tipleri
  • Türkçedeki tüm konular
  • Sınav hazırlığı için etkili

ÖSYM Soru Tipleriyle Türkçenin Ritmi Genel Özellikleri

Arı Yayıncılık Üniversite Sınavına Hazırlık - ÖSYM Soru Tipleriyle Türkçenin Ritmi

Yüksek baskı kalitesine sahip olan Türkçenin Ritmi Arı Yayınları kitabı, içerik olarak da beklentiyi fazlasıyla karşılamaktadır. Müfredata ve ÖSYM’nin soru tiplerine uygun olarak hazırlanan kitap, Tyt Türkçede başarıya ulaşmanız için en büyük yardımcılarınızdan biri olacaktır.

“Paragrafı Sevdiren Hoca” olarak tanınan Hamza Kaya tarafından hazırlanan kitap, çıkmış olan sorular üzerinden konuları öğrenmenizi sağlayan bir tarza sahiptir. Türkçe konularının tümünün yer aldığı Türkçenin Ritmi Tyt kitabında önce çıkmış sorular gösterilmekte, sonrasında ise benzer soru tiplerinde sorulmaktadır. Böylece öğrenciler ilk etapta soru tipini öğrenirken daha sonra gelen testleri yaparak öğrendiklerini pekiştirme fırsatı elde eder.

Kitabın sonlarında ise geçmiş yıllarda çıkan Tyt soruları yer almaktadır. Kitap boyunca ÖSYM’nin soru tiplerine uygun nitelikte hazırlanmış soruları çözen öğrenciler, kitabın sonunda yer alan testleri çözerek kendilerini deneyebilir.

ÖSYM Soru Tipleriyle Türkçenin Ritmi’ni Kimler Almalıdır?

Üniversite sınavına hazırlanan ve sözel alanda başarıya ulaşmak isteyen herkesin Arı Yayınları Türkçenin Ritmi Tyt kitabını alması önerilir. Soru tiplerini çok iyi analiz eden kitap, sınavda işinize yarayacak birçok bilgiyi içermektedir. Testlerin yanı sıra özet niteliğinde konu anlatımlarının da yer aldığı kitabı satın alarak bildiklerinizi tekrarlayabilir ve bilmediğiniz konuları kolayca öğrenebilirsiniz.

Türkçenin Ritmi inceleme ve değerlendirmeleri olumlu olan yardımcı kitaplardan biridir. İçerisinde hem konu özetlerini hem de sınav sistemine uygun, yeni nesil soruları ve çözümlerini barındıran kitap, üniversite sınavlarına hazırlanan adaylar için uygun nitelikte yardımcı kitaplardan biridir. Sunduğu bilgiler ve geçmiş yıllarda çıkan Tyt soruları ile öğrenciler için önemli bir hazırlık kitabı olan Türkçenin Ritmi, tüm bunlara rağmen uygun bir fiyata sahiptir.

Türkçenin Ritmi Kitabı Sınav Hazırlığında Etkili midir?

Tamamen sınav odaklı hazırlanmış olan Türkçenin Ritmi kitabı sınava hazırlanma konusunda oldukça etkili bir kitaptır. Kitap ana olarak ÖSYM soru tipleri baz alınarak ilerlediği için doğrudan sınavda yapmanız gerekenleri öğrenmeye başlayabilir ve vakit kaybetmeden test çözmeye geçebilirsiniz.

Türkçenin Ritmi kitabında yer alan özetler ile konuları daha iyi kavrayabilir ve verilen ipuçları sayesinde soruları daha kolay bir şekilde çözebilirsiniz. Soruları çözerken yapmanız gerekenlerle ilgili ipuçlarının da yer aldığı kitaba çalışarak sınava tam anlamıyla hazır olabilirsiniz.

Trendyol’dan kitabı satın alan kullanıcılar Üniversite Sınavına Hazırlık Ösym Soru Tipleriyle Türkçenin Ritmi yorum bölümünde kitapla ilgili değerlendirmelerini paylaşmaktadır. Bu yorumları okuyarak kitabı satın alanların düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Sınav hazırık kitabı kategorisinde Arı Yayıncılık tarafından yayınlanan benzer kitaplara ulaşabilirsiniz.