Arı Yayıncılık 2. Sınıf Matematik Junior Var Soru Bankası

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arı Yayıncılık 2. Sınıf Matematik Junior Var Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsikitap Satıcı Ünvanı: BAŞARIRLAR YAYIN DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0146087294800001 Vergi Kimlik Numarası: 1460872948
    Bu ürün Hepsikitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arı Yayınları 2. Sınıf Matematik Junior Var Soru Bankası Arı Yayınları 2. Sınıf Matematik Junior Var Soru Bankası Yeni müfredata uygun! Sayfa:192 Akıllı tahtaya uygun! Krekod okuma! Video çözümlü!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 2. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Arı Yayıncılık 2. Sınıf Matematik Junior Var Soru Bankası

Okul hayatına yeni başlayan çocuklar için tüm eğitim hayatının temelini oluşturan ilköğretim yılları önemlidir. Öğrencilerin okula olan sevgisi ya da mesafesi bu yıllarda başlar. 1. sınıfta temel okuma yazma alışkanlıkları öğrenilir. 2. sınıfa gelindiğinde ise temel bilgilerin daha gelişmiş hali ve test çözme teknikleri kazandırma alıştırmaları başlayabilir. Okula yeni alışan çocuklar için test çözmek zor ve meşakkatli olabilir. Tercih edilen testlerin eğlenceli ve resimli olması öğrencilerin motivasyonunu arttırmaktadır. Arı Yayıncılık 2. sınıf matematik Junior Var soru bankası P-097560 öğrencilerin ihtiyacı olan motivasyonu sağlar. Görsel yoğunluklu olan sorularla ders çalışmak öğrenciler için daha eğlenceli hale gelmektedir. Kitap içerisinde 2. sınıf matematik konularının tamamı yer almaktadır. Arı Yayıncılık 2. sınıf matematik Junior Var soru bankası satın al seçeneğini kullanarak çocuğunuza matematiği sevdirebilirsiniz.

  • Konu Tekrarı
  • Müfredata Uygun
  • Renkli İçerik

Arı Yayıncılık 2. Sınıf Matematik Soru Bankası Avantajları

Matematik dersi öğrencilerin eğitim hayatının büyük bir bölümünü kaplamaktadır. İlköğretimde öğrenilen matematik temel bilgileri ilerleyen yıllarda fen bilgisi ve sosyal bilgiler gibi derslerin içeriğinde de bulunmaktadır. Başarılı bir öğrenim hayatı için matematik konularının eksiksiz bilinmesi gerekir. 2. sınıfta matematik dersinin pekiştirilmesi için evde tekrar edilmesi önemlidir. Ders tekrarı için öğrenim düzeyine uygun kaynak kitap tercih edilmelidir. Arı Yayıncılık Var Junior matematik soru bankası 2. sınıf evde matematik dersinin tekrar edilebilmesi için 2. sınıf öğrencilerine uygun bir tercih olabilir. Eğlenceli ve renkli içeriği sayesinde öğrencilere matematiği sevdirmektedir. Büyük yazı stiliyle oluşturulan kitap okumayı yeni öğrenen öğrencilerin anlamasını kolaylaştırmaktadır. Arı Yayıncılık 2. sınıf matematik Junior Var soru bankası indirim dönemlerini takip ederek çocuğunuza matematik dersini sevdirebilirsiniz. Matematik soru bankası müfredata uygundur.

Arı Yayıncılık 2. Sınıf Matematik Junior Var Soru Bankası Özellikleri

Junior matematik soru bankası ders sırasında konuların daha iyi anlaşılmasını sağlamak amacıyla öğretmenler tarafından da tercih edilebilir. Sınıf içerisinde öğrencilerle birlikte soru çözümleri gerçekleştirilebilir. Kitap akıllı tahta ile kullanılabilir. Akıllı tahtaya yansıtılan Arı Yayıncılık 2. sınıf matematik Junior Var soru bankası çözümleri sayesinde tüm sınıf aynı anda soru çözümlerini takip edebilir. Okul hayatına henüz uyum sağlamaya çalışan öğrenciler için soru sormak bazen zor olabilir. Tüm soruların tahtada çözülmesi öğrencilerin konuları daha rahat takip etmelerine olanak tanımaktadır. Kitabın evde konu tekrarı için tercih edilmesi durumunda soru çözümlerinin bulunduğu video desteği vardır. Ebeveynler videolar sayesinde anlaşılmayan soruların çözümünü çocuklarına rahatlıkla izlettirebilir. Arı Yayıncılık 2. sınıf matematik Junior Var soru bankası cevapları kontrolü video desteği sayesinde kısa sürede yapılabilir.

Arı Yayıncılık 2. Sınıf Matematik Junior Var Soru Bankası Yorumları

Junior matematik soru bankası içeriğinde birden fazla soru çeşidi bulunmaktadır. 2. sınıfta öğrenilen soru çözme tekniğinin gelişebilmesi için öğrencinin çok sayıda soruyla karşılaşması gerekir. Matematik soru bankası içeriğinde beceri temelli yeni nesil sorular, MEB soru tarzı, eleştirel sorular ve görsel yorumlama soruları gibi çeşitli soru tarzları bulunmaktadır. Bu soru tarzları sayesinde öğrencilerin soru çözme kabiliyetleri geliştirilmektedir. Soru tarzlarının tamamında renkli yazı stili ve görsel destekler kullanılmaktadır. Bu sayede öğrencinin sıkılmadan uzun süre kitapla vakit geçirebilmesi sağlanmaktadır. Çocuğunuza matematiği sevdirmek ve ilerleyen yıllarda başarılı bir eğitim hayatının temellerini atmak için Junior matematik soru bankası tercih edebilirsiniz. Trendyol'da Arı Yayıncılık 2. sınıf matematik Junior Var soru bankası yorum yapan kişilerin fikirleri sizin için referans olabilir. Matematik dersinde başarıyı yakalamak için düzenli tekrar gerekir.