6
Çamaşır Deterjanı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Ariel Aquapudra Dağ Esintisi Renklilere Özel 7 kg Toz Çamaşır Deterjanı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
256,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
313,90 TL
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
324,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ariel Aquapudra Dağ Esintisi Renklilere Özel 7 kg Toz Çamaşır Deterjanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Global Mağazacılık Satıcı Ünvanı: GLOBAL MAĞAZACILIK A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607034990800017 Vergi Kimlik Numarası: 6070349908
    Bu ürün Global Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ariel çamaşır deterjanı Dağ Esintisi Renkliler İçin 7 kg

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Ağırlık 6 - 9 kg
  • Paket İçeriği Tekli
  • Kumaş Cinsi/Rengi Renkliler
Geri Bildirim Ver

Ariel 8006540465127 Aquapudra Dağ Esintisi Renklilere Özel 7 kg Toz Çamaşır Deterjanı

Ariel aquapudra 7 kg dağ esintisi renklilere özel toz deterjan, temizlikte bir numaralı yardımcınız olur. Kalıntı karşıtı teknolojiyle üretilen bu deterjan hemen çözünerek kıyafetlerinizde tortu bırakmaz. Bu sayede tertemiz ve ferah bir sonuç elde etmeniz mümkün olur. Deterjanın ilk yıkamada mükemmel şekilde leke çıkarması söz konusudur. Hızlıca aktifleşerek lekelerin çözünmesini sağlar. İnatçı lekelerde dahi etkili olan bu deterjan sayesinde kıyafetlerinizi tekrar yıkatarak yıpranmalarını önlersiniz. Ariel aqua pudra 7 kg oluşuyla deterjanı 46 yıkamaya kadar kullanabilmenizi sağlar. Her yıkamada da ekstra renk koruması sağlayarak ürünlerin uzun süreli kullanımını mümkün kılar. Bu sayede sizler de sevdiğiniz kıyafetleri tertemiz ve canlı hâlleriyle uzun süre kullanabilirsiniz.

  • 7 kg ağırlığındadır.
  • 46 yıkama için yeterlidir.
  • Düşük sıcaklıklarda dahi etki eder.

Ariel Aquapudra 7 Kg Toz Deterjanın Avantajları Nelerdir?

Ariel Aquapudra 7 Kg Toz Deterjanın Avantajları Nelerdir?

Ariel aquapudra 7 kg dağ esintisi renklilere özel toz deterjan, zorlu ve inatçı lekeleri kolay şekilde çıkarmaktadır. Renkli çamaşırlarda tercih edilen bu deterjan, lifleri derinlemesine temizleyerek etkili sonuçlar almanızı sağlamaktadır. Lekelerin derine yerleşmeden sökülüp atılmasını mümkün kılar. Kötü kokulara sebep olan kirleri bile çıkararak derinlemesine temizlik sağlar. Kıyafetleriniz tertemiz görünür ve kokar. Ariel Aquapudra 7 kg dağ esintisi renkliler deterjanının kokusu da oldukça güzeldir. Ürünü tercih edenler temizleme performansının yanı sıra kokusu için de bu deterjanı tercih eder. Kıyafetlerde deterjan kalıntısı da bırakmayan özelliğiyle bu deterjan, birçok kişinin ilk tercihi arasında yer alır. 30°C’de bile etkili olan ürün, renklerin ilk günkü gibi parlak ve canlı kalmasını sağlar. Bu sayede kıyafetlerinizi çok daha uzun süre yıpranmadan, canlılığını koruyarak kullanmanız mümkün olur.

Ariel Aquapudra Dağ Esintisi Deterjan Kullanımı Kolay mıdır?

Ariel aquapudra 7 kg 46 yıkama dağ esintisi renkliler deterjanı, uzun süre kullanabileceğiniz bir temizlik ürünüdür. Bu deterjanı kullanmadan önce ilk olarak çamaşırları kumaş etiketine göre ayırmanız gerekir. Renklileri makineye yerleştirirken çamaşırların dönmesi için haznede boşluk bırakmaya özen gösterilir. Ardından 1 ölçek toz deterjan koymak yeterli olur. Uygun programı seçerek tertemiz bir sonuç elde etmeniz mümkündür. Yoğun ve inatçı kirleri de çıkarmanıza yardımcı olan bu ürünü kullanırken ölçüyü artırmanıza gerek kalmaz. 1 ölçekle düşük sıcaklıklarda bile kusursuz temizlik elde edilir. Kolay doz ayarı ise ürünü kullanım açısından kolaylık sağlar. Sizlerin de ürünü tercih ederken Ariel aquapudra 7 kg dağ esintisi renklilere özel toz deterjan yorumlarına göz atmanız oldukça yardımcı olur.

Ariel Aquapudra 46 Yıkama Renkliler Deterjanın Etkisi Nasıldır?

Ariel aquapudra 7 kg dağ esintisi renklilere özel toz deterjan, çamaşırların derinlemesine temizlenmesini sağlar. Lekelerin yerleşmeden çıkmasına yardımcı olan bu ürün sayesinde zorlu kirleri dahi çıkarmanız mümkün olur. Toz deterjan, kıyafetlerin ilk günkü canlı ve parlak görünümünü korumasını sağlar. Bu da çamaşırlarınızı daha uzun süre yeni gibi kullanabilmenizi mümkün kılar. Ferah ve hoş kokusu ise temizlik hissiyatını üst düzeyde sağlar. Bu da sizin kıyafetleri giydiğinizde daha iyi hissetmenizi ve özgüveninizin artmasına vesile olur. Başarılı temizlik performansıyla birçok köklü marka da bu deterjanı önermektedir. Sizler de ürünü deneyerek bu olumlu etkiyi direkt olarak görebilirsiniz. Ariel aquapudra 7 kg dağ esintisi renklilere özel toz deterjan fiyatını öğrenmek için mobil uygulamayı ya da web sitesini tercih etmeniz mümkündür. Kolay ve güvenilir alışveriş için birkaç tıklama yapmanız yeterli olacaktır. Ardından temiz ve canlı kıyafetlerinizle dikkatleri çekmeye etmeniz mümkün olur.