Ariel Oxı 5,5 Kg Renklilere Özel Hızlı Çözünme Toz Çamaşır Deterjanı

250 TL
(6,94 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
252,86 TL250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL351,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ariel Oxı 5,5 Kg Renklilere Özel Hızlı Çözünme Toz Çamaşır Deterjanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Artekshome Satıcı Ünvanı: ABDÜLCELİL AR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710005888
    Bu ürün Artekshome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ariel Ekstra Hijyen Renklilere Özel toz çamaşır deterjanı kalıntı karşıtı teknolojisi ile daha düşük derecelerdeki yıkamalarda temizliği bir üst seviyeye taşır: Formülü ekstra leke çıkarıcılar içerir, soğuk yıkamada renkli kumaşlar üzerinde ekstra hijyen için Ariel’in en yoğun temizlik gücünü sunar. Yeni AquaPudra formülü suyla temas ettiğinde çözünür, hızlıca aktifleşir ve hijyen için derinlemesine temizlik sağlar, giysilerinizi tertemiz yapmak için liflere derinlemesine nüfuz eder. Ariel Ekstra Hijyen Renklilere Özel toz deterjan o kadar güçlüdür ki inatçı, kurumuş lekelerin yanı sıra, ter ve vücut kokuları gibi kötü kokulara neden olan lekeleri bile çıkarır ve renklilerin canlılığını korur. Toz kalıntılarını önlemeye yardımcı olan eşsiz kalıntı karşıtı teknolojisine sahiptir. Yıkama sıcaklığınızı 30°C’ye düşürerek %60’a varan enerji tasarrufu sağlayın! (çamaşır makinesi enerji tüketimi, 60°C’den 30°C’ye, normal program). Ariel Ekstra Hijyen Renklilere Özel geri dönüştürülebilir ambalajda sunulur ve yerel olarak üretilir. Renklilerde ekstra hijyen için ARIEL’İN EN İYİ TEMİZLİK GÜCÜ. Temizlik gücü, inatçı, kurumuş lekeleri bile çıkarırken renkleri de korur. RENKLİ GİYSİLER İÇİN +EKSTRA HİJYEN: renkli çamaşırlarınızda daha yoğun temizlik için leke çıkarma teknolojili toz çamaşır deterjanı. LEKE ÇIKARMA: Ariel toz çamaşır deterjanı, daha düşük sıcaklıklarda bile ilk yıkamada olağanüstü leke çıkarma sağlar. DAHA DÜŞÜK SICAKLIKLARDA BİLE OLAĞANÜSTÜ TEMİZLİK ve enerji tasarrufu. KALINTI KARŞITI TEKNOLOJİSİ: Eşsiz AquaPudra teknolojisiyle hızlıca çözülür ve kalıntıları önler. GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR AMBALAJ: Ariel toz çamaşır deterjanı geri dönüştürülebilir bir ambalaja sahiptir. YEREL ÜRETİM: Ariel çamaşır deterjanı yerel olarak üretilir

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 4,5 - 6 kg
  • Form Toz
Geri Bildirim Ver