Balen Sıvı Propolis Ekstraktı 30 ml

124 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Balen Sıvı Propolis Ekstraktı 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aybüke Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: SAFİYE EŞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3810154824
    Bu ürün Aybüke Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Balen Sıvı Propolis Ekstraktı 30 ml - Yeni Ürün Ürün Açıklaması Balen Su Bazlı Alkol İçermez Saf Propolis LIQUID PROPOLIS Kullanım Şekli: Günde 2 kere 5"er damla su meyve suyu veya yoğurt gibi ürünlere katılarak kullanılır. İhtiyaç halinde günde 30 damlaya kadar kullanılabilir. Güvenlik Uyarısı Serin ve güneş ışınlarından uzak yerde muhafaza ediniz.
Geri Bildirim Ver

Balen Sıvı Propolis Ekstraktı 30 ml Soğuk Havalara Birebir

Propolis, antik çağlardan itibaren insanların kullandığı bir üründür. Bu ürün, hastalıkları iyileştirmek için kullanılır. Faydalı ve çok yönlü olan doğal ürün, içinde birçok element ve fenolik asit bulundurmaktadır. Balen sıvı propolis ekstraktı 30 ml içeriği, 240’tan fazla bileşene sahiptir. Bağışıklık sistemini güçlendirerek koruyan ürün, hastalıklarda destekleyici amaçla da kullanılmaktadır. Balen sıvı propolis ekstraktı su bazlı 30 ml, arıların yaprak dökmekte olan ağaçlardan topladıkları tomurcuklardan yapılmaktadır. Propolis, tomurcuklar, toplanan kabuklar, balmumu, polen ve tükürük salgıları ile birleşerek zenginleşmektedir. Bu ürün arılar tarafından petekleri dezenfekte etmek amacıyla kullanılmaktadır. Aynı zamanda bir yapı malzemesidir ve mumyalama için de kullanılır. Propolis aslında ağaçlar sayesinde üretilmektedir. Reçineleri toplayan arılar, tükürük bezlerini kullanır ve bu karışım çeneleri ile işlenir. İdrar yollarında enfeksiyon problemi olan kişilerin de tercih edebileceği bir üründür.

  • Egzama Tedavisinde Etkili
  • B, C ve E Vitamini İçeren Yapı
  • Bağışıklığı Destekler

Bağışıklığı Koruyan Balen Sıvı Propolis Ekstraktı

Bağışıklığı Koruyan Balen Sıvı Propolis Ekstraktı

Bu ürünün çoğu reçine ve mumlardan oluşmaktadır. Birçok meyve ve sebzenin içinde yer alan fenolik asit çeşitleri içinde bulunmaktadır. İçerisinde bulunan şeker, B, C ve E vitaminleri, mineraller ile güçlü bir antioksidan etkiye sahiptir. Balen sıvı propolis ekstraktı 30 ml, dengeli bağışıklık için etkili bir destektir. Güçlü bir antioksidan olan ürün, hücresel sağlık ve koruma için bir takviyedir. Yaşlanma için önem taşıyan ürünün iltihap giderici özelliği bulunmaktadır. Derin etkili bir dezenfektan olan ürün virüs, bakteri ve mantarlara karşı oldukça etkilidir. Mantar kaynaklı enfeksiyon, egzama ve sivilce tedavisinde oldukça faydalıdır. Balen sıvı propolis ekstraktı 30 ml kullananlar ürünün vücuda ağırlık yapmadığını vurgulamıştır. Toksik olmayan ürünün vücuda yük olmaz. Ağrı kesici özelliği olan propolis, vücuttaki bir iltihap için, diş eti sorunları için, mide ve bağırsak problemleri için destek amacıyla kullanılabilir.

Balen Sıvı Propolis Ekstraktı Faydaları

Balen Sıvı Propolis Ekstraktı Faydaları

9850725305141 kodu ile satılan propolis, kolesterol seviyesini destekler ve kan basıncı seviyesini düşürür. Böylece kalp damar sağlığına karşı katkıda bulunur. Balen sıvı propolis ekstraktı cilt için de oldukça faydalıdır. Cilt tahrişi, iltihap ve yanıklara iyi gelen ürün cildi yenileyerek genç bir görüntü oluşmasına yardımcı olur. Cildi nemlendirmeye yardımcı olan ürün, antimikrobiyal ve antiviral etkisi ile sivilceyi önlemeye yardımcı olur. Dışardan uygulandığında yaraları tedavi edebilmektedir. Belirli kanserlerin tedavisinde kullanılan ürün, kanser hücrelerinin çoğalmasını engelleyebilir. Balen sıvı propolis ekstraktı 30 ml fiyatı ile de her bütçeye hitap edecek niteliktedir. Bu nedenle farklı sağlık problemi olan kişiler, bütçeleri ne olursa olsun ürüne kolay bir şekilde ulaşabilir. Ürünü kovandan alınmış ham haliyle kullanmak sakıncalı olacaktır. Sıcakken sakız gibi olan ürün sertleşip kırılgan hale dönüşmektedir. Bu nedenle işlenmesi gerekir.

Balen Sıvı Propolis Ekstraktı Kullanımı

Balen Sıvı Propolis Ekstraktı Kullanımı

Laboratuvar ortamında uzmanlarca sıvılaştırılan ürün, gerekli analizler sonrasında evlere ulaşır. Ürünü kullanırken günde kaç kere ve kaç doz kullanıldığı oldukça önemlidir. İçinde yer alan fenolik asitler nedeniyle ürünün dozu önemlidir. Bal ürünleri ve arı sokmalarına duyarlı olan, alerjik reaksiyon gösteren kişiler propolis kullanımına dikkat etmelidir. Uzun süreli ve yüksek doz kullanımı tavsiye edilmemektedir. Balen sıvı propolis ekstraktı 30 ml kullanımı yetişkinlerde günde 2 defa 5 damla şeklindedir. Yüksek miktarda alkol ile kullanıldığında bazı yan etkiler görülebilmektedir. Bu etkiler arasında kusma, mide bulantısı ve mide yanması yer alır. Hamile ve emziren kadınların ürünü kullanmaması tavsiye edilmektedir. Sıvı formda olan ürün, besinlere damlatılabilir. Balen sıvı propolis ekstraktı 30 ml yorumları kullanıcıların görüşleri kapsamında oldukça olumlu geri dönüşlere sahiptir. Genel sağlık ve esenlik için vücuda destek sağlamaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.