Arifoğlu Kabak Çekirdeği Yağı 20ml

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
400 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
123,90 TL
Kurumsal Fatura
122,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Kabak Çekirdeği Yağı 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU BARKOD KOLİ BARKODU KOLİ İÇİ MİKTAR KDV ÜRÜN ÖLÇÜSÜ KOLİ ÖLÇÜSÜ 600 14 034 86928137 12 %8 Kabak (Cucurbita Pepo) Kabak ve kabak çekirdeğinin ana vatanı Amerika kıtası olup, Kuzey, Orta ve Güney Amerika’ya özgü farklı türleri yetiştirilmektedir. Milattan önce 7000 ile 5500 yıllarına ait Meksika’da bulunan kabak çekirdekleri anavatanının Amerika olduğuna dair en eski kanıttır. Kabak Türkiye’de yoğun olarak Ege ve Trakya bölgesinde yetiştirilmektedir. ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ: Kabak çekirdeklerinden soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmiştir. İÇİNDEKİLER: Kabak Çekirdeği Yağı / Pumpkin Seed Oil(Cucurbita Pepo Oleum) Menşei: Türkiye UYARILAR * Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız. * TETT ve parti numarası ambalaj üzerindendir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Kabak Çekirdeği Yağı 20 ml

Sağlık için faydalı olan kabak çekirdeği içerdiği vitaminler, çinko ve omega değerinin yüksek olması sebebiyle hem sağlıklı hem de şifalı bir yağ türüdür. A, B ve E vitaminleri ve amino asit açısından zengin içeriğe sahip olan kabak çekirdeği, her yaş için uygundur. Bu besin; kalp sağlığını düzenleyip antioksidan özelliğini destekler. 20 ml boyutundadır. Arifoğlu kabak çekirdeği yağının cilt ve saç sağlığına da olumlu etkileri vardır. Sedef, akne, sivilce gibi problemlerle baş etmesi ile bilinir.

 
  • Tamamen doğal içeriğe sahiptir.
  • 20 ml boyutundadır.
  • Soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmiştir.

Arifoğlu Kabak Çekirdeği Yağı Özellikleri

Arifoğlu Kabak Çekirdeği Yağı Özellikleri

Kabak çekirdeği yağı sayesinde vücudunuzda biriken toksinleri atabilir ve bağışıklığınız için de bir direnç sağlayabilirsiniz. Bu ürün sayesinde yorgunluğunuzu hafifletip enerjik hissedersiniz. Kanser riskini minimuma indirdiği bilinen etkileri arasındadır. İçeriğinde herhangi bir katkı maddesi barındırmaz. Arifoğlu kabak çekirdeği yağı 20 ml kullanmanız halinde vücudunuzda oluşabilecek hastalıklara karşı direnç geliştirir. Birçok sağlık sorununa doğal yollar ile destek olduğu bilinen kabak çekirdeği yağı doğal olarak hazırlanmıştır. Benzer rahatsızlıklardan şikayetçiyseniz veya sağlığınızı korumak isterseniz Arifoğlu kabak çekirdeği yağı 20 ml özellikleri açısından tercih edebilirsiniz. Takviye bir ürün olarak kullanabileceğiniz kabak çekirdeği yağı soğuk sıkma yöntemiyle elde edilmektedir. 20 ml boyuta sahip olan bu yağ, uzun süreli kullanım sunar.

 

Arifoğlu Kabak Çekirdeği Yağı Avantajları

Arifoğlu Kabak Çekirdeği Yağı Avantajları

Özenle yetiştirilip soğuk sıkma ile hazırlanan kabak çekirdeği yağı oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Sağlıklı bir vücut ve cilt istiyorsanız kabak çekirdeği yağı kullanabilirsiniz. Diğer yağlara kıyasla oldukça zengin ve doğal içeriğe sahip bir üründür. Bu yüzden en çok talep gören yağların başında gelir. Arifoğlu kabak çekirdeği yağı 20 ml kullananlar ürün ile ilgili görüşlerini belirtmektedir. Dilerseniz kullanan kişilerin yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek kabak çekirdeği yağı hakkında daha fazla bilgi elde edebilir ve kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Takviye ürün olarak kullanılabilecek bu ürün uygun fiyatlı olması sebebiyle tüm bütçelere uyum sağlar. Belirli bir miktarda gün içerisinde tüketebileceğiniz kabak çekirdeği yağı amino asit yönünden oldukça zengindir. Stresli olduğunuz dönemlerde kullanıldığında yatıştırıcı bir etkiye sahip olduğu söylenilmektedir.

 

Arifoğlu Kabak Çekirdeği Yağı Fiyatı ve Yorumları

Arifoğlu Kabak Çekirdeği Yağı Fiyatı ve Yorumları

Bitkisel yağların içeriğinde birçok vitamin, amino asit ve çinko bulunur. Bunlar vücuttaki yapıların düzenlenmesinde yardımcı olarak aktif bir rol oynar ve ciltteki problemlerin azaltılmasına da yardımcı olur. Ayrıca kabak çekirdeği yağının hücre yenilenmesi için de destekleyici olduğu bilinir. Ürünü her yaş grubundan birey kullanabilir. Eğer sağlıklı bir bünyeye kavuşmak istiyorsanız destek alabileceğiniz ürünlerden biridir. Kabak çekirdeği yağı son derece steril bir ortamda üretilir. Ayrıca kullanıcıların memnun kaldığı yüksek bir performansa sahiptir. Arifoğlu kabak çekirdeği yağı 20 ml fiyat ve diğer tüm detayları ile birlikte sayfada yer almaktadır. Ürünün yorum ve değerlendirmelerini de sayfadan kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Eğer kabak çekirdeği yağını kullanmak isterseniz Trendyol aracılığı ile ürüne ulaşabilirsiniz.