Arifoğlu Lavanta Yağı 100ml

369,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Lavanta Yağı 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavanta çiçeklerinden su buharı distilasyonu yöntemi ile elde edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu 100 Ml Lavanta Yağı

Güzel kokulu bir bitkinin odayı dolduran aroması ile güne başlamak ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için Arifoğlu lavanta yağı, doğru bir tercihtir. Lavanta, sıklıkla Akdeniz Bölgesi ülkeleri ve İstanbul’da süs bitkisi olarak yetiştirilse de lavantadan alınan yağ, cilt bakımı ve saç bakımı için kullanılır. Kuvvetli ve etkileyici bir kokuya sahip olan lavanta, 100 cm boyunda ve hoş görünümlü bir bitkidir. Arifoğlu lavanta yağı 100 ml’lik ambalajda satılır. Yağ, masaj karışımları, şampuan ve losyonlara yeterli miktarda damlatılarak kullanılır.

  • Miktar: 100 ml,
  • Kullanım: İstenilen karışıma veya vücut bölgesine 2-4 damla yağ damlatılır,
  • Uyarılar: Oda sıcaklığında, ağzı kapalı ve ışık almayan bir yerde saklanmalıdır.

Arifoğlu 100 ml Lavanta Yağı Doğal mıdır?

Arifoğlu 100 ml Lavanta Yağı Doğal mıdır?

Arifoğlu lavanta yağı 100 ml, su buharı distilasyonu yöntemi ile lavanta bitkisinin çiçeklerinden elde edilir. Bu nedenle tamamen doğal bir üründür. Çiçeklerin özünü çıkartabilmek için büyük basınçlı kazanlar kullanılır. Bu işlem oldukça zahmetlidir ve zaman alır. Bu bitkinin çeşitli kimyasallar karıştırılarak büyütülmemiş olması gerekir. Lavanta çok güçlü ve güzel bir kokuya sahip olduğundan uzun yıllardan beri parfüm yapımında kullanılır. 100 ml lavanta yağı, aromaterapide de oldukça faydalıdır. Bununla beraber aromatik karışımlarda ve bakım ürünlerinde birkaç damla lavanta yağı damlatılarak içerisinde bulunan pıhtı önleyici antikoagülanın iyileştirici etkisinden faydalanılabilir. Vücut sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinin yanı sıra içerisinde barındırdığı sakinleştirici, antidepresan etki gösteren bileşenler sayesinde bitkinlik ve stres gibi ruhsal sıkıntılara da iyi gelir.

Arifoğlu 100 ml Lavanta Yağı Nerelerde Kullanılabilir?

Arifoğlu 100 ml Lavanta Yağı Nerelerde Kullanılabilir?

Arifoğlu lavanta yağı 100 ml, losyonlara, şampuanlara ve cilt bakım ürünlerine damlatılarak kullanılır. Birkaç damla yağ yeterli olacaktır. Özellikle Hindistan cevizi yağı ile birleştirerek çok güzel kokulu bir masaj karışımı elde edilebilir. bu şekilde kullanıldığında omuz, boyun ve sırt çevresinde bulunan sinirleri gevşetir. Uykusuzluğa iyi geldiği için yastığa birkaç damla lavanta yağı damlatılarak ya da suyun içine eklenip sprey olarak kullanılabilir. Arifoğlu lavanta yağı 100 ml yorumlarında da belirtildiği üzere bu sprey sivrisineklere bir önlem olarak kullanılır. Bununla beraber lavanta yağı, soğuk algınlığına, kas ağrılarına ve idrar yollarına bağlı hastalıklara faydalıdır. Dudak koruyucusu ve parfüm olarak kullanılabildiği gibi baş ağrısı ve mide bulantılarına da iyi gelir. İçinde barındırdığı antiviral ve antidepresan bileşenleriyle hem beden hem ruh sağlığına olumlu etki eder. Kısacası sağlık problemleri yaşayan herkes için her yerde kullanılabilecek mükemmel bir üründür.

Arifoğlu Lavanta Yağı Hassas Ciltler İçin Uygun mudur?

Arifoğlu lavanta yağı 100 ml, her cilt tipinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Fakat kullanmadan önce bileğinize bir damla damlatarak alerjiniz olup olmadığını test etmeniz gerekir. Lavanta yağı hassas, kuru ve yağlı ciltlerde etkisini daha iyi gösterir. Cildi besler ve yumuşatarak yatıştırır. Hassas ciltler için uygundur. Hücrelere nüfuz ederek cildin nem kazanmasını sağlar. Dolaşımı hızlandırır. Canlı ve parlak bir cilt görünümü sağlar. Birkaç damla yağ ile ovarak cilt kuruluğunu ve çatlaklarını giderir. Böcek ısırıklarını iyi gelir ve cilt üzerindeki bakterileri temizlemeye yardımcı olur. Lavanta yağını zeytinyağı ile karıştırarak kullanmak sivilce ve sivilce izlerini giderir. Fakat şişeyi 1 ay boyunca her gün çalkalamak gerekir. Lavanta yağı güçlü antioksidanlar içerdiği için hassas ciltlerde kırışıklığa iyi geldiği gibi yaşlanmayı da geciktirir. Bununla beraber yaralar ve yanıkların iyileşmesini hızlandırmak için de lavanta yağı kullanılır. Özetle lavanta yağı, birçok cilt problemini ortadan kaldıran etkili bir üründür. Bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.