Arion Yayınevi Başlangıçta Eğitim Vardı - Alice Miller

137,99 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arion Yayınevi Başlangıçta Eğitim Vardı - Alice Miller

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arion Yayınevi Satıcı Ünvanı: ARİON YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079037505700014 Vergi Kimlik Numarası: 0790375057
    Bu ürün Arion Yayınevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miller kitabın ilk bölümünde 18., 19. ve 20. yüzyılın eğitim mekanizmalarını “Kara Pedagoji” olarak kapsamlı bir şekilde irdeliyor. İkinci bölümde ise üç ayrı karakterin çocukluk ve dolayısıyla eğitim süreçleri inceleniyor. Bu karakterlerin ilki (hayatı konu alınarak yazılan kitabı bir çok dile de çevrilmiş olan) Christiane F., diğeri 2. Dünya Savaşı’nın Alman diktatörü Adolf Hitler ve sonuncusu da seri çocuk katili Jürgen Bartsch’tır. Son bölüm ise suçluluk duygusu ile üzüntü arasındaki farka ayrılmış. “İyi yetiştirilmiş bir insanın trajedisi, bir yetişkin olarak kendisine ne yapıldığını ve onun ne yaptığını fark edememesinde yatar. Bana göre yapılacak tek şey, yönlendirmeye konu olanın, algılarında desteklenmesi, çevresinde olup bitenin bilincine varması ve kendi duygularını ifade ederek kendi gücüyle ruhunun katline karşı çıkabilmesi için ona yardım edilmesidir.”

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Alice Miller
Geri Bildirim Ver