8
Hukuk kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Aristo Yayınevi Bir Dilekçenin Anatomisi (A'DAN Z'YE DİLEKÇE NASIL HAZIRLANIR?) M. Ufuk Tekin 7inci Basım 2023

310 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aristo Yayınevi Bir Dilekçenin Anatomisi (A'DAN Z'YE DİLEKÇE NASIL HAZIRLANIR?) M. Ufuk Tekin 7inci Basım 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bergama Kitap Satıcı Ünvanı: İSMAİL ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2370335384
    Bu ürün Bergama Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir Dilekçenin Anatomisi (A'dan Z'ye Dilekçe Nasıl Hazırlanır?) M. Ufuk TEKİN 2021 Ocak, 5. Baskı, 369 Sayfa, Ciltli ISBN 9786257067836 SUNUŞ Avukatlar ve akademisyenler tarafından, içinde her dava tipine uygun dilekçe örneklerinin bulunduğu çok sayıda kitap yazılmıştır. Biz avukatlar dilekçelerimizi hazırlarken bu kaynaklardan faydalanırız. Buradaki faydalanma, kitaptaki örnek dilekçenin olayımıza uyarlanarak aktarılmasından ibarettir. Bir başka deyişle dilekçeye ne yazacağımıza dairdir. Asıl ihtiyacımız olan ise dilekçeyi nasıl yazacağımızı bilmektir. Bunu öğretecek kaynak ise yok denecek kadar azdır. Bu kitap bunu hedeflemekte, tabiri caizse balık vermek yerine balık tutmayı öğretmeyi amaçlamaktadır. Umuyorum ki bu kitabı okuyan avukatlar dilekçe yazarken hangi hususlara dikkat etmeleri gerektiğini ve bu konuda doğru zannedilen yanlışların neler olduğunu bilecek, özünde dilekçeyi nasıl yazacaklarının bilgisine sahip olacaklardır. Eserin tüm avukatlara fayda sağlamasını umuyorum. 5. BASKIYA ÖNSÖZ Her yeni baskıda kitabın içerik olarak gelişmesi ve hatalardan arınması için gayret ediyorum. Okuyucuların yorumları da bu yolda bana önemli bir yol gösterici oluyor. Bu sebeple kitabın son sayfasındaki e-posta hesabımdan veya sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşıp eleştiri ve önerilerinizi iletmenizi önemle rica ediyorum. Bu baskıda da birtakım ekleme, çıkartma ve düzeltmeler yaptım. Ayrıca mevzuattaki son değişikliklere göre kitabı güncelledim. Kitabıma ilgi gösteren herkese müteşekkirim.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar M. Ufuk Tekin
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Aristo Yayınevi Bir Dilekçenin Anatomisi (A'dan Z'ye Dilekçe Nasıl Hazırlanır?) M. Ufuk Tekin

Devlet kurumları ile yapılan işlemlerin geçerlilik kazanması için resmi evraklarla konuşulur. Bu resmi evrakların başında gelenlerden biri de dilekçelerdir. Maruzatlar her devlet kurumuna dilekçe ile yazılarak verilir. Arzuhal de denilen bu evraklar, maruzatların resmiyet kazanması için büyük bir titizlikle hazırlandıktan sonra sunulmalıdır. Baştan sona belirli kurallar çerçevesinde yazılması gereken arzuhal resmi evrak niteliği taşıdığı için hem yasal hem etik olarak sınırları vardır. Yazım dilinden puntosuna, yazı karakterinden verilmesi gereken bilgilere kadar geniş bir kurallar silsilesi vardır. Bu kurallar silsilesini en iyi şekilde açıklamayı amaçlayan Aristo Yayınevi Bir Dilekçenin Anatomisi (A'dan Z'ye Dilekçe Nasıl Hazırlanır?) M. Ufuk Tekin tarafından yazılan bir kitaptır. Siz de bu kitabı satın alarak kusursuz dilekçeler yazabilirsiniz.

  • 2022 tarihli 6. baskı
  • 375 sayfa içerik
  • Profesyonel nitelikli rehber

Aristo Bir Dilekçenin Anatomisi Kitabının İçeriği

Aristo Bir Dilekçenin Anatomisi Kitabının İçeriği

Aristo Yayınevi Bir Dilekçenin Anatomisi kitabı, alanında uzman bir avukat olan M. Ufuk Tekin’in uzun araştırmalar sonucu edindiği bilgi ve tecrübeleriyle harmanlanan profesyonel nitelikli bir rehberdir. Tekin’in bu kitaba kaleme almasındaki en önemli sebep yetersiz bilgi kaynaklarıdır. Aristo Yayınevi Bir Dilekçenin Anatomisi (A'dan Z'ye Dilekçe Nasıl Hazırlanır?) M. Ufuk Tekin kullananlar kısa sürede hiçbir yardım almadan kendi dokümanlarını hazırlayabilirler. Akademisyenler ve adliye koridorlarında tecrübe kazanmış avukatlar tarafından daha önce kaleme alınan eserlerde sadece örnekler bulunduğu için duruma özel arzuhallerin nasıl yazılması gerektiğini anlatan eserlerin eksikliğini çeken Ufuk Tekin, bu alanda doyurucu bilgiler veren bir içerik hazırlamaya başlar. Bir Dilekçenin Anatomisi ile meslektaşlarına balık vermeyi değil balık tutmayı öğretmeyi hedefleyen yazar; stajyerlere, öğrencilere, vatandaşlara ve resmi kurum çalışanlarına da yardımcı olmayı ümit eder.

Bir Dilekçenin Anatomisi M. Ufuk Tekin Yorumları

Bir Dilekçenin Anatomisi M. Ufuk Tekin Yorumları

Hukuk temsilcileri olan avukatlar, birçok kaynak içinde araştırma yaparak kendi konuları ile ilgili örnekler bulmaya çalışır. Sonrasında da bu örnekleri ilgili konuya uyarlayarak düzenleme yaparlar. Aslında her konu özeldir ve kendi iç dinamiklerine göre ayrıntılandırılmalıdır. Başta hukuk çalışanları olmak üzere birçok sektör için önemli olan dilekçe yazımın ayrıntılı bilgileri için siz de bu kitaptan faydalanabilirsiniz. Yazar, dilekçelerin kopyalanması yerine ihtiyaca uygun bir dilekçenin nasıl yazılmasını gerektiğini tüm detayları ile aktararak önemli bir kazanım sağlamayı amaçlar. Aristo Yayınevi Bir Dilekçenin Anatomisi (A'dan Z'ye Dilekçe Nasıl Hazırlanır?) M. Ufuk Tekin yorumları arasında bulunan geri bildirimler, ürünü satın alıp okuyan müşterilerin kazandığı bu becerinin meslek hayatlarına önemli katkıda bulunduğunu gösterir. Siz de bu kazanımdan faydalanmak için ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Bir Dilekçenin Anatomisi Trendyol’da

Bir Dilekçenin Anatomisi Trendyol’da

Aristo Yayınevi Bir Dilekçenin Anatomisi (A'dan Z'ye Dilekçe Nasıl Hazırlanır?) M. Ufuk Tekin fiyatı belirlenirken kitabın fiziksel özellikleri dikkate alınır. 14 cm x 21 cm boyutlarında olan ürün kaliteli karton kapağa sahiptir. 80 gram 1. hamur kağıda son teknolojiye sahip makinelerle basılan kitap 375 sayfadır. Dilekçelere ne yazılması gerektiğinden ziyade nasıl yazılacağını öğreten bu kitap, güncel mevzuatlara göre hangi hususlara dikkat etmeniz gerektiğini anlatır. Avukat meslektaşlarına başucu rehberi olacak bir içerik sunan M. Ufuk Tekin yalın, açık, kolay anlaşılır bir anlatım dili kullanır. Aristo Yayınevi Bir Dilekçenin Anatomisi (A'dan Z'ye Dilekçe Nasıl Hazırlanır?) M. Ufuk Tekin satın aldığınız zaman bu konuda daha önce doğru sanılan yanlışları da görebilir ve her bir detayı ile kusursuz dilekçeler yazabilirsiniz.