Ariston (MONTAJ DAHİL) Andris Lux 15 Lt. Tezgah Altı Termosifon

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.090 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.238,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ariston (MONTAJ DAHİL) Andris Lux 15 Lt. Tezgah Altı Termosifon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CNK SANAL MARKET Satıcı Ünvanı: CNK MEKANİK MÜHENDİSLİK DIŞ TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211141242600001 Vergi Kimlik Numarası: 2111412426
    Bu ürün CNK SANAL MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ariston (Montaj Dahil) Andris Lux 15 Lt. Tezgah altı Termosifon İle İlgili Sık Sorulan SorularMontaj Dahil Mi? Evet, Ariston Andris Lux 15lt. termosifonlarda montaj DAHİLDİR.Servis Ne Zaman Gelir? ürün elinize ulaştıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp ÜCRETSİZ montaj kaydı açtırabilirsiniz.Yol ücreti alacak mı? köy kasaba veya merkeze uzak yerler için servis yol ücreti talep etmektedir.Ekstra Ücret Alır Mı? su ve elektrik tesisatları hazır olmalı ayrıca su basınç düşürücü ücretlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm termosifonlarda kargo dahildir.Garanti Süresi Ne Kadar? Andris Lux 15 Lt. termosifon 3 yıl garantilidir.Termosifon Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Ariston (Montaj Dahil) Andris Lux 15 Lt. Tezgah Altı TermosifonÖNEMLİ:ÜCRETSİZ MONTAJ İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR SU VE ELEKTRİK TESİSATLARI HAZIR OLMALI - SU VE ELEKTRİK REGÜLATÖRÜ GEREKTİĞİ DURUMDA ÜCRETLİ TAKILIR-KÖY,MEZRA,KASABA VE ADA'DA ÜCRETSİZ MONTAJ İÇİN ÖNCE SERVİS ARANMALIDIR-ÜCRETSİZ MONTAJ VE DEMONTAJ İÇİN SERVİS NUMARASI 444 82 84 MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BİLGİ ALINMASI RİCA OLUNUR... Zarif ve estetik İtalyan tasarımı, enerji verimliliği ve yüksek kalite tek kompakt tezgah altı/üstü, duvara asılabilen termosifonda buluştu: Andris Lux. Titanyum emaye kaplamalı, 16 barda test edilmiş iç tank, kullanıcı dostu sıcaklık ayarı ve hızlı tekrar ısınma özellikleri ile Andris Lux, 10, 15 ve 30 lt. kapasite seçenekleri, güvenlik ve kalite detayları ile bir adım önde. Titanyum emaye kaplamaı 16 barda test edilmiş iç tankBüyük magnezyum anot8 Bar emniyet ventiliSıcaklık ayarıDüşürülmüş tekrar ısınma süresiEkolojik poliüretan izolasyonBakır elektrikli rezistansAriston Andris Lux 15 lt. Termosifon Montajı ve Garanti İşlemleri- Termosifon elinize ulaştıktan sonra 444 82 84 Ariston müşteri hizmetlerinden ÜCRETSİZ montaj kaydı açtırabilirsiniz.- Termosifon paketinin yetkili servisler tarafından açılması ve bir sorun varsa tutanak tutularak tarafımıza bilgi verilmesi gereklidir.- Termosifonlar araç karavan yat vb. yerlere takılırsa garanti kapsamına alınmamaktadır.- Elektrik ve su tesisatları hazır olmalı, aksi takdirse servis ücret talep etmektedir.- Su ve elektrik regülatörü yani basınç düşürücü gerekli ise ücretli olarak takılır.- Termosifonların takılacağı duvar sağlam değilse montaj gerçekleştirilmez. - Yetkili servis montajı sonrası mutlaka garanti evrakı alınmalı aksi takdirde fatura garanti yerine geçmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Isıtma Gücü 1800 W
  • Kapasite 15 L
  • Sıcaklık Ayar Aralığı 10-75
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
Geri Bildirim Ver

Ariston Andris Lux 15 Lt. Tezgah Altı Termosifon 1200 W

Ariston Andris Lux 15 Lt. Tezgah Altı Termosifon 1200 W

Ariston Andris Lux 15 lt Tezgah Altı Termosifon 1200 W, her türlü su ısıtma işleminize yardımcı olan son teknoloji ürünü bir cihazdır. Termosifonlar sürekli olarak belli bir hacimde sıcak su bulundurur ve bu sıcaklık talebe göre ayarlanabilir, değiştirilebilir. Kullanıcı talebine göre ayar yapılabilir. Ariston Andris lux 15 lt tezgahaltı termosifon modelleri bu alanda yenilikler sağlamış ve kalitesini arttırmıştır. Lüks kaliteye sahip bu cihaz elektrik tüketimi konusunda yüksek bir sınıfa sahip olup, tasarruf sağlar.

  • Estetik Köşeli Tasarımı
  • Isıtmada Az Elektrik Kullanımı
  • Poliüretan Yalıtım

Tasarımı ve Belirgin Özellikleri

Tasarımı ve Belirgin Özellikleri

Ürün, estetik köşeli lüks tasarımıyla tezgah altı kullanımında çok tercih edilen bir termosifondur. Ariston andris lux 15 lt tezgahaltı termosifon teknik özellikleri şunlardır: su ısıtıcılarında gelişmiş teknik özelliklere ve kaliteye sahiptir. İç yüzeyi oldukça hijyenik olmakla beraber siyah-beyaz renklerine sahiptir. Ürünün çok hassas bir termostata sahip olduğu bu anlamda gelişmiş olduğu söylenebilir. Yüksek basınç sağlaması halinde, yüksek basınca karşı emniyet ventili bulunur. Bu sayede güvenliğinizi sağlar. Isıtma gücü: 1200 W’dir. Kapasitesi 15 litredir. 15 litre hacme kadar su alabilir ısıtabilir. Ariston Andris Lux 15 lt tezgahaltı termosifon ayarları kolaylıkla sıcak ve su ayar düğmesiyle yapılabilmektedir. Ayarlanabilir sıcaklık düzeyleri bulunur. Kazan içi su sıcaklığını gösteren bir termostata sahiptir. Daha yüksek enerji etkinliğine ve yüksek konfora sahiptir. İş yerlerinde, evlerde rahat bir şekilde kullanılabilir ve sıcak su arayışına bulunan en kesin çözümlerdendir. Elektronik termostatı sayesinde, size en ince ayarları yapabilme özelliği verir, ihtiyaçlara uygun en konforlu duruma getirir. Ariston Andris Lux 15 lt tezgahaltı termosifon kullananlar ürünün kullanıcı odaklı olduğunu ve orijinalliğini dile getirmiştir. Ürün son derece az elektrik tüketimi sağlamasıyla dikkat çeker.

Elektrik Kullanımında Tasarruf

Ariston Andris lux 15 lt tezgahaltı termosifon inceleme yapıldığı zaman, en az elektrik kullanımı sağlayarak en yüksek düzey verimi sağladığı görülecektir. Verimliliği konusunda benzerlerine göre daha tasarruflu ve bütçe dostudur. Isıtma gücü olarak 12 W kullanmaktadır. Yüksek koruma sınıfı IPX4’tür. 1,2 kW güce sahiptir. Voltajı 220 V’dir. Isıtma süresi 0,44 dk’dır. Çalışma basıncı maksimum 8 bardır. Çalışma sıcaklığı maksimum 80 derecedir. Ariston Andris lux 16 barda test edilmiş iç tanka sahiptir. Düşürülmüş tekrar ısınma özelliğine sahiptir. Aynı sıcaklıkta, fazla enerji harcamadan aynı seviyede su kullanımına imkân vermektedir. Kazanının yapısı titanyum alaşım kaplamalı olduğu için uzun yıllar kullanıma imkân tanımaktadır. Bu sayede sürekli cihaz değişimi veya tamiri gerekmeden kullanımınızı sağlayabilir hale gelirsiniz. Ürün hakkında rahat kullanımını ve uygun fiyatını kullananlar beğenmişlerdir. Ürün tam bir fiyat performans sağlar. Öyle ki, sahip olduğu özelliklere ve enerji tasarrufuna oranla fiyatı oldukça uygundur. Ariston Andris Lux 15 lt tezgahaltı termosifon yorumları incelendiğinde emsallerine göre ne kadar tasarruf sağlayan ve kaliteli bir ürün olduğu görülmektedir. Su ısıtıcı olarak emsali başka bir üründen daha fazla tasarruf sağlayacağı için, bütçenize katkısını rahatça görebileceksiniz. Bulunduğu alanda kolaylıkla sığabilir ve yer kaplamaz bir tasarıma sahiptir. Köşelerinin yapısı ve tasarımı gereği şık bir görüntü sunar.

Yalıtım ve Emniyet

Ariston Andris Lux, su ısıtıcılarındaki son gelişmeleri takip etmiş ve buna uyum sağlamış bir termosifondur. Ürün yalıtım bakımından paslanmayı ve korozyonu giderici bir yapıya sahiptir. Titanyum alaşım kaplamalı iç yapısı vardır. Poliüretan yalıtıma sahiptir. Poliüretan, en düşük kalınlıkta en yüksek verimli bir izolasyon malzemesidir. Düşük ısı geçirgenliği sayesinde, hacminde barındırdığı suyun daima sıcak kalmasına ve elektrik kullanımın azalmasına sebep olur. Yüksek basınca karşı emniyet koruması bulunur. Korozyon gibi aşınım, oksitlenme durumlarına karşı magnezyum anotla kaplanmıştır. İç yüzeyi hijyeniktir, üçlü güvenlik sistemine sahiptir. Yüksek verimlilik sağlar. Benzer modellerine göre magnezyum anot sayesinde değiştirilmesi kolay bir yapıya sahiptir, kazanın elektrokimyasal koruması arttırılarak evde yaşayan kişilerin güvenliği sağlanmaya çalışılmıştır. Su ısıtıcılarında en büyük problemin emniyet olduğu düşünülürse, bu özelliği sayesinde alıcı içi rahat bir şekilde kullanabilir. Tezgah altına montaj için geliştirilmiş bir üründür. Ürünün sahip olduğu ayarlama özelliği ve güvenliği en üst derece sağlamasına bakılarak çok tercih edilmiş ve beğenilmiş olduğu söylenebilir. Ürünü almaya karar verdiğiniz zaman, en uygun fiyata ve bütçenize göre kıyaslama yaparak sahip olabilmek için siz de Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.