Ariston Clas One 24/26 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

12.590 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ariston Clas One 24/26 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ida solar Satıcı Ünvanı: YUSUF SARISAKAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7500325768
    Bu ürün ida solar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ariston Clas One 24 FF Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Ariston Clas One 24 FF modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Ariston Clas One 24 FF (20.000 Kcal) Yoğuşmalı Kombi3 Yıl Garanti - İstanbul İçi Kombi Montajı Hizmeti “XtraTech” Isı Eşanjörü XXL teknoloji, yıllarca ilk günkü gibi çalışmak üzere tasarlanmıştır.Minimum yer kaplar maksimum verim sağlar. Patentli ısı eşanjörü, Ariston ONE serisi kombilerin kalbidir.ARİSTON ANA EŞANJÖRÜNE TAM 10 YIL GARANTİ VERMEKTEDİR.“XtraTech” Isı Eşanjörü: Daha yüksek verim için yeni tasarım +%142 genişletilmiş boru kesit alanları
  • tıkanma sorunları ve basınç kayıplarını azaltır. Çok küçük basınç kayıpları ve daha yüksek pompa basma yüksekliği sağlanır. Daha kolay montaj, bakım ve erişim mümkündür.%35'E VARAN ENERJİ TASARRUFUÜst düzey tam yoğuşma teknolojisi sayesinde, Clas One doğalgaz faturasında %35'e varan enerji tasarrufu sağlar.*ÖNCE KALİTETüm Ariston kombiler, üretim aşaması boyunca 155 adet testten geçer. Üstelik, uzun yıllar kusursuz konfor sağlaması için, Clas One Türkiye'de 11.000 saat zorlu şartlarda test edilmiştir.ESKİMEYECEK TEKNOLOJİ Yenilikçi gövde ve malzemeler sayesinde, Clas One yıllar süren dayanım ve zorlu şartlara karşı benzersiz mukavemet sağlarKOLAY BAKIMYeni iç tasarım sayesinde kurulum ve bakım son derece pratiktir. KOLAY KULLANIM Kolay ve hızlı. Yeni LCD dijital ekran sayesinde, Clas One ile bilgi alışverişiAriston Clas One 24 FF Tam Yoğuşmalı Kombi Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- İstanbul içi Kombi Montajı Hizmeti, firmamız tarafından 1000 TL ücret karşılığında verilmektedir, siparişiniz sonrası Kombi Montajı talebinizi iletebilirsiniz. (Silivri, Çatalca, Şile gibi sınır ilçeler hariç)- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır, aksi takdirde Yoğuşma gideri bağlantısı ücretli çekilmektedir.- Eski kombinizi yeniliyorsanız İGDAŞ Cihaz Değişimi Bildirimi ücretli yapılmaktadır. Bu başvuru sonrası İGDAŞ tarafından verilecek olan Cihaz Değişimi Kayıt Formu, Ariston Yetkili Servis tarafından sizden istenecektir.- Dairenize ilk kez kombi taktırıyorsanız İGDAŞ Proje ve Gaz Açma İşlemleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90444 82 84 Ariston Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. - Yetkili servis geldiğinde şu 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış cihaz değişimi onay belgesi, ilk defa takıldı ise gaz onay belgesi5- Yoğuşma giderinin takılmış olmasıEk ücret söz konusu olan durumlar:- Bakır Tesisat: 1000 TL- Ek Baca: 500-1000 TL- Kazan Sökme İşlemi: Keşif sonrası fiyatlandırılır.- İnşaat İşleri: Keşif sonrası fiyatlandırılır.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver