Ariston (MONTAJ DAHİL) Pro R 80 Lt. Elektrikli Termosifon

8.725 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.998,90 TL

Ürün Bilgileri

Ariston (MONTAJ DAHİL) Pro R 80 Lt. Elektrikli Termosifon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİR KOMBİ Satıcı Ünvanı: BİR KOMBİ MONTAJ VE SERVİS HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0177057392400001 Vergi Kimlik Numarası: 1770573924
    Bu ürün BİR KOMBİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ariston (Montaj Dahil) Pro R 80 Lt. Elektrikli Termosifon İle İlgili Sık Sorulan SorularMontaj Dahil Mi? Evet, Ariston Pro R 80 Lt. termosifonlarda montaj DAHİLDİR.Servis Ne Zaman Gelir? ürün elinize ulaştıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp ÜCRETSİZ montaj kaydı açtırabilirsiniz.Yol ücreti alacak mı? köy kasaba veya merkeze uzak yerler için servis yol ücreti talep etmektedir.Ekstra Ücret Alır Mı? su ve elektrik tesisatları hazır olmalı ayrıca su basınç düşürücü ücretlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm termosifonlarda kargo dahildir.Garanti Süresi Ne Kadar? Pro R 80 Lt. termosifon 3 yıl garantilidir.Termosifon Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Ariston (Montaj Dahil) Pro R 80 Lt. Elektrikli Termosifon ÖNEMLİ:ÜCRETSİZ MONTAJ İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR SU VE ELEKTRİK TESİSATLARI HAZIR OLMALI - SU VE ELEKTRİK REGÜLATÖRÜ GEREKTİĞİ DURUMDA ÜCRETLİ TAKILIR-KÖY,MEZRA,KASABA VE ADA'DA ÜCRETSİZ MONTAJ İÇİN ÖNCE SERVİS ARANMALIDIR-ÜCRETSİZ MONTAJ VE DEMONTAJ İÇİN SERVİS NUMARASI 444 82 84 MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BİLGİ ALINMASI RİCA OLUNUR...ÖZEL TASARIM YENİ TERMOMETRE FAZ VE NÖTR HATTI AYNI ANDA KESEN İKİ KUTUPLU EMNİYET TERMOSTATI BÜYÜK MAGNEZYUM ANOT YÜKSEK VERİMLİ POLİÜRETAN İZOLASYON YÜKSEK BASINÇ EMNİYET VALFİ EMAYE KAPLI ÇELİK KAZAN ÜRÜNLER EN YÜKSEK KALİTE STANDARTLARINA GÖRE TEST EDİLMİŞTİR Ariston Pro R 80 Lt. Termosifon Montajı ve Garanti İşlemleri- Termosifon elinize ulaştıktan sonra 444 82 84 Ariston müşteri hizmetlerinden ÜCRETSİZ montaj kaydı açtırabilirsiniz.- Termosifon paketinin yetkili servisler tarafından açılması ve bir sorun varsa tutanak tutularak tarafımıza bilgi verilmesi gereklidir.- Termosifonlar araç karavan yat vb. yerlere takılırsa garanti kapsamına alınmamaktadır.- Elektrik ve su tesisatları hazır olmalı, aksi takdirse servis ücret talep etmektedir.- Su ve elektrik regülatörü yani basınç düşürücü gerekli ise ücretli olarak takılır.- Termosifonların takılacağı duvar sağlam değilse montaj gerçekleştirilmez. - Yetkili servis montajı sonrası mutlaka garanti evrakı alınmalı aksi takdirde fatura garanti yerine geçmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 80 L
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Ariston (Montaj Dahil) Pro R 80 Lt. Elektrikli Termosifon

Günün farklı zaman dilimlerinde vakit kaybetmeden sıcak suya ihtiyaç duyulabilir. Ariston termosifon özellikle sıcak bir duş almak ve suyun ısınmasını beklemek istemeyenler için son derece ideal bir üründür. Geniş kazan kapasitesine sahip olan bu ürünün aynı zamanda güzel bir görünümü bulunur. Sağladığı kolaylıklar sayesinde müşterilerinin övgüsünü alır. Kazana koyacağınız suyu kolayca ısıtır. Oldukça yüksek verim sağlayan poliüretan izolasyon özelliği ile birlikte ısınan suyu soğutmadan depolar. Bu sayede dilediğiniz zaman diliminde sıcak su temin eder. Hızlı ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Sizin de duş alacağınız zaman suyun ısınmasını beklemenize gerek kalmaz. Böylece hızlı bir şekilde temizliğinizi yapıp zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Bu ürünle güvenli ve pratik bir kullanım yaşayabilirsiniz.

  • Su basınç emniyeti
  • Geniş kazan kapasitesi
  • Verim sağlayan poliüretan izolasyon

Güçlü Ariston (Montaj Dahil) Pro R 80 Lt. Termosifon

Güçlü Ariston (Montaj Dahil) Pro R 80 Lt. Termosifon

Hızlı, basit ve güvenli kullanım imkanı tanıyan termosifon çeşitleri her zaman ilgi çeker. Kullanışlı özellikleri teknoloji ile birleştiren Ariston Pro 80 lt termosifon modeli ile günün her saniyesinde sıcak su bulundurulabilirsiniz. Aynı zamanda pratik bir şekilde sıcak bir duş alınabilir. Kazan kapasitesi 80 litredir. Özel bir tasarıma sahiptir. Üstün teknoloji ile tasarlanmış yeni termometredir. İki kutuplu emniyet termostatı bulunur. Bu özelliği aynı anda faz ve nötr hattını kesme işlevi görür. Ayrıca yüksek basınç emniyet ventili ile güvenli bir kullanım imkanı sunar. Büyük magnezyum anot çubuğu bulunur. Bu çubuk, depo ömrünün uzamasını sağlar. Poliüretan izolasyonu sayesinde ince ve yüksek verimli izolasyon özelliğine sahiptir. Ürünün rengi beyazdır. Avantajlı fiyat imkanı ile satışa sunulan bu ürüne montaj dahil şekilde sahip olabilirsiniz.

Ariston (Montaj Dahil) Pro R 80 Lt. Termosifon Yorumları

Ariston (Montaj Dahil) Pro R 80 Lt. Termosifon Yorumları

Acil olarak duş almanız gerekirse bu ürün sayesinde suyun ısınmasını beklemenize gerek kalmadan duşa girebilirsiniz. Önceden kazana doldurmuş ve ısıtarak depolamış olduğunuz suyu istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Ayrıca bu pratikliği sayesinde diğer işlerinize ayıracağınız vakti de artırabilirsiniz. Cihazın ısı geçirgenliği minimum seviyededir. Uzun süreler boyunca kazandaki suyu sıcak bir şekilde muhafaza eder. Ürünün montajı da satışına dahildir. Bu sayede sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan kullanıma hazır hale gelir. Emaye kaplaması ile estetik bir görünüme sahiptir. İnsan sağlığı için de uygundur. Ürünün müşterileri tarafından yapılan değerlendirmeleri merak ediyorsanız Ariston (montaj dahil) Pro R 80 Lt. elektrikli termosifon yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu yorumlar ile ürün hakkında kapsamlı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. Beğeni kazanan bu seçenek ile son derece konforlu ve keyifli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Ariston (Montaj Dahil) Pro Elektrikli Termosifon Fiyatı

Ariston (Montaj Dahil) Pro Elektrikli Termosifon Fiyatı

Tasarım, termometre kalitesi ve kazan kapasitesi gibi özellikler, Ariston (montaj dahil) Pro R 80 Lt. elektrikli termosifon fiyatının belirlenmesinde önemli rol oynar. Satış rakamları ise farklı bütçelere hitap eder. 80 litre genişliğe sahip olan kazan, çelik malzemeden tasarlanır. Aynı zamanda emaye kaplamadır. Sert ve dayanıklı bir üründür. Zaman içinde aşınma yapmaz. Uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalışabilir. Ariston (montaj dahil) Pro R 80 Lt. elektrikli termosifon hijyenik ve uzun süreli kullanım olanağı sunar. Yüksek verim sağlayan izolasyon malzemesi olan poliüretana sahiptir. Ev, araba, karavan ve yat gibi birçok farklı yerde kullanılabilir. Beyaz rengi sayesinde monte edileceği her yere rahatlıkla uyum sağlar. Siz de cazip fiyat avantajlarından yararlanmak için Trendyol üzerinden yüksek kaliteye sahip olan bu ürünü satın alabilirsiniz.