Arkadaş Yayıncılık Ay’a Yolculuk Jules Verne - Jules Verne

63,50 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
78,13 TL
Kurumsal Fatura
84,49 TL
Kurumsal Fatura
94,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arkadaş Yayıncılık Ay’a Yolculuk Jules Verne - Jules Verne

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ay’a Yolculuk Jules Verne - Jules Verne

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jules Verne
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Arkadaş Yayınları 36411 Ay’a Yolculuk Jules Verne

Arkadaş Yayınları Jules Verne Ay’a Yolculuk adlı eser, tamamı resimli olarak tasarlanan eşsiz bir içeriğe sahiptir. Çocuklar için özel olarak hazırlanan resimli kitapta, masal temasıyla Ay’a atılan ilk adımlar konu edilir. Ay yolculuğundan yıllar önce hazırlanan ve gerçekçi detaylarıyla dikkat çenek bu eser, çocukların severek okuyacağı eşsiz yapılardan bir tanesidir. Okuma alışkanlığı kazandıran ve detaylı resimleriyle hayal dünyasında yeni kapılar aralayan Arkadaş Yayınları Jules Verne Ay’a Yolculuk eseri, çocuk edebiyatının unutulmaz ürünlerinden bir tanesidir.

  • Yazar: Jules Verne
  • Yayınevi: Arkadaş Yayınları
  • Sayfa Sayısı: 216

Arkadaş Yayınları Ay’a Yolculuk Kitabının Özellikleri Nelerdir?

Arkadaş Yayınları Ay’a Yolculuk Kitabının Özellikleri Nelerdir?

Jules Verne tarafından 1865 kaleme alınan Ay’a Yolculuk adlı eser, dönemin popüler edebiyat ürünleri arasında yerini alır. Arkadaş Yayınları Jules Verne Ay’a Yolculuk kitabı, 1828 – 1905 yılları arasında tüm okurlar tarafından severek takip edilen, popüler bir eserdir. Özellikle çocukların dil eğitimi ve okuma becerilerini geliştirmek için hazırlanan kitap, Ali Aydoğan tarafından Türkçe’ye tercüme edilir. Oldukça titiz ve dikkatli bir çalışma sonrası tercümesi gerçekleşen Arkadaş Yayınları Jules Verne Ay’a Yolculuk kitabı, akıcı cümleleriyle etkili ve anlaşılır bir üsluba sahiptir. Toplamda 216 sayfadan oluşan kitap, karton kapak ve doğal kağıt hamurundan meydana gelir. Tamamen Türkçe olan eser, 21×14 cm ölçüleriyle standart boydadır. Kolay taşınması için standart ölçülerde hazırlanan eser, detaylı görselleriyle hayal gücünün konuyu daha iyi kavramasını sağlar.

Arkadaş Yayınları Jules Verne Ay’a Yolculuk Kitabı İçeriği

Çocuklar için hazırlanan Arkadaş Yayınları Jules Verne Ay’a Yolculuk kitabı, İlk ve ortaokul öğrencileri için ideal içeriğe sahiptir. Heyecan dolu konusuyla okurlarda sürükleyici bir etki bırakan eser, 6-9 yaş arası çocuklara hitap eder. Detaylı tasvirleri ve hayal gücünü zenginleştiren betimlemeleri, ay seyahati hakkında çocuklara birçok fikir üretme fırsatı sunar. İnsanlığın Ay yüzeyine ilk defa ayak basması ve Ay’a gönderilen füzenin yolculuğunu ele alan kitap, heyecan dolu bekleyişle okurlarının tüm duyguları içten şekilde yaşamasını sağlar. Çocukların hevesle ve eğlenerek kitap okuması için özel bir konuya sahip olan Ay’a Yolculuk eseri, Aya adım atılmadan 100 yıl öncesinde kaleme alınan bir yapıttır. Çocukların uzay hakkında bilgi edinmesi ve merak etmesi için etkili bir eser olan Ay’a Yolculuk, detaylı çizimlerle tüm görsellerin zihne kazınmasını sağlar.

Arkadaş Yayınları Jules Verne Ay’a Yolculuk Kitabı Konusu

Arkadaş Yayınları Jules Verne Ay’a Yolculuk eseri, klasik kağıt hamurundan hazırlanan yapraklarıyla oldukça kaliteli bir tasarıma sahiptir. Standart ölçüde tasarlanan eserin kapağında ve içerisinde renkli resimlere yer verilir. Gerçekçi efektleriyle özelleşen görsel detaylar, Arkadaş Yayınları Jules Verne Ay’a Yolculuk kitabının konusunu daha derin hâle getirir. İçerisindeki masal ve hikâyelerle, çocukların duygusal yönden gelişmesine yardımcı olan eser, birey olmanın nasıl bir duygu olduğunu tüm okurlara yansıtır. Çocukların okumayı sevmesi için farklı temaları birleştiren heyecanlı konusu, kitabın daha kaliteli ve özgün olmasına etki eder. Akıcı ve kolay okunan anlatım teknikleri, okurun tüm konuya hâkim olmasını sağlarken yeni kelimeler öğrenmesine yardımcı olur. Arkadaş Yayınları Jules Verne Ay’a Yolculuk yorumlarını inceleyerek kitabı daha önceden temin eden okurların düşünceleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Trendyol tarafından sunulan hızlı ve güvenilir ödeme teknikleri arasında seçim yaptıktan sonra, Ay’a Yolculuk eserini hemen satın alabilirsiniz.