Arkadaş Yayıncılık Küçük Yaşlar Için Piyano Metodu - Yalçın Iman

249,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
251,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,48 TL

Ürün Bilgileri

Arkadaş Yayıncılık Küçük Yaşlar Için Piyano Metodu - Yalçın Iman

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEGAH MÜZİK Satıcı Ünvanı: GÜRAY TENEKECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8390438894
    Bu ürün SEGAH MÜZİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Arkadaş Yayınları (Müzik Kitapları) Yazar Yalçın İman Barkod 9786057921314 Baskı Sayısı 2.Baskı Basım Yılı Ocak 2020 Sayfa Sayısı 120 Cilt Durumu Ciltsiz Değerli piyano öğretmenleri ve müzik eğitimcileri
  • "Okul Öncesi" çocuklarımızın eğitimi, genel anlamda titizlik, yeterlilik ve ustalık gerektirir. Çocuğumuz ilk kez anne-babanın dışında biriyle (öğretmen), örgün bir faaliyetin içine girecektir. Daha okuma-yazma bilmemektedir ve oyun çağındadır. Çocuğa görelik ilkesiyle oluşturacağınız strateji, yöntem ve kullanacağınız materyal çok önemlidir. Bu dönem çocuklarını hep "Kristal Bir Vazo"ya benzetirim
  • dikkatlice işleyip, kırmadan taşımak gerekir. Bu çalışmamda çocuklarımızın renkli dünyalarına, renkli notalarla girmek istedim. Renk
  • coşku, hareket ve doğallığı sağlıyor. Bir de buna renkli dondurmalar eklenince "Dondurma Tadında" bir çalışma ortaya çıktı. Çocuklar dondurma yerken, piyano çalmayı da öğrenecekler. Daha önce yazmış olduğum "Piyano Metodu" ve "On yaş altı çocuklar için piyano metodu"nun yanına, "Okul öncesi çocuklar için piyano metodu"nun da eklenmesiyle zincirin halkaları tamamlanmış oldu. Çocuklarımızın piyano ve sanat yolculuklarında keyifli ve sağlıklı bir zemin oluşturmak amacıyla ortaya çıkan bu çalışmanın çocuklarımıza, piyano öğretmenlerine, müzik eğitimcilerine, anne ve babalara ve diğer ilgililere yararlı olması dileğiyle. - Yalçın İman Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Arkadaş Yayınları Küçük Yaşlar için Piyano Metodu-Yalçın İman

Küçük yaşlarda verilen müzik eğitimi çocuğun görsel ve işitsel yönlerini geliştirmektedir. Çocuklar okul eğitimine kadar aileye bağlı olarak hayatını sürdürür. Eğitim hayatına başlangıçta alışma süreci çocuklar için zor olabilir. Öğretim hayatına başlamadan önce alınan müzik eğitimi çocuğun ilk kez ailesi haricinde öğretmenle tanışmasını sağlar. Küçük yaşlar için piyano metodu ilk kez piyano eğitimi alanlara özel olarak hazırlanmıştır. Dinleme ve uygulama safhalarının eğitim hayatına geçiş öncesinde gelişmesini sağlar. Çocukların beyni erken yaşlarda temiz ve işlenebilir bir yapıya sahiptir. Doğru eğitimlerle çocuğun birçok özelliği geliştirilebilir. Piyano eğitimi de çocuğun iyi ve sağlıklı yönlerini besler. Çocuğun piyano ile tanışmasını ve yavaş yavaş parmaklarıyla piyanonun uyum sağlamasını destekleyen bir kitaptır. Arkadaş Yayınları Küçük Yaşlar için Piyano Metodu - Yalçın İman içeriği çocuklara özeldir.

  • Eğlenceli İçerik
  • Erken Yaşlara Uygun
  • Temel Piyano Eğitimi

Arkadaş Yayınları Küçük Yaşlar için Piyano Metodu Özellikleri

Çocuklar için piyano eğitimi en erken 3 yaşında başlamaktadır. Erken yaşlarda alınan piyano derslerinde temel olarak öğrenciye verilmek istenen konular müziğe giriş ve işitsel farkındalıktır. İlk olarak öğrencinin müzikle tanışması ve kulağının geliştirilmesi hedeflenmektedir. 4-5 yaşlarında başlanan piyano eğitiminde müziğe giriş derslerinin yanı sıra nota eğitimi verilmektedir. Bu safhalar çocukların zevk alabileceği şekilde yavaş ve eğlenceli şekilde geçirilmektedir. Arkadaş Yayınları Küçük Yaşlar için Piyano Metodu - Yalçın İman SGH-KYİPM1 erken yaşlarda çocuğuna piyano eğitimi vermek isteyen kişiler için idealdir. İçeriği henüz okuma yazma bilmeyen müziğe yeni giriş yapan çocuklara özel olarak hazırlanmıştır. Çocuklara müziği sevdirmek ve yeteneklerini doğru yönlendirmek için doğru adımlar izlenmelidir. Henüz müzikle tanışan erken yaştaki çocuklara birden tüm notaların öğretilmeye çalışılması çocuğun müzikten soğumasına neden olabilir.

Arkadaş Yayınları Küçük Yaşlar için Piyano Metodu - Yalçın İman İçeriği

Piyano eğitim sürecinde tercih edilen Arkadaş Yayınları Küçük Yaşlar için Piyano Metodu - Yalçın İman çocukların piyanodan zevk alarak öğrenmesini amaçlamaktadır. Küçük yaşlardaki çocukların gelişim düzeyine uygundur. Erken yaşlarda olan çocukların öğrenme düzeyi ileriki yaşlara göre farklıdır. Doğru bir öğrenme şekli için adım adım ve kolaydan zora doğru ilerlenmelidir. Müzik kulağının gelişmesine yönelik çalışmalar yapılmalıdır. Müziğe olan yetenek doğuştan gelebildiği gibi çalışarak da geliştirilebilir. Doğru izlenen yöntemlerle kişilerin müzik yetenekleri ortaya çıkarılabilir. Arkadaş Yayınları Küçük Yaşlar için Piyano Metodu - Yalçın Iman satın al seçeneğini tercih ederek çocuğunuzun müziğe olan ilgisini keşfedebilirsiniz. Müzikle ilgilenen çocukların gelişimleri normal çocuklara oranla daha hızlı olmaktadır. Müzikle edinilen çalışma disiplini hayatın her alanına yansımaktadır. Müziğin kişilerde oluşturduğu olumlu özellikler erken yaşlardaki eğitimle mümkün olabilir.

Arkadaş Yayınları Küçük Yaşlar için Piyano Metodu - Yalçın İman Yorumları

Okul öncesinde başlanan müzik eğitimi diğer yaşlarda gerçekleşen eğitimden farklı olmalıdır. Ailesinden ayrı ilk kez öğretmen ile tanışan çocuğa müzik eğitimi verilirken içinde bulunduğu durum göz önünde bulundurulmalıdır. Eğitimin etkili ve kalıcı olabilmesi için yaş grubuna uygun olan anlatımlar gerçekleştirilmelidir. Oyun çağında bulunan çocuk için klasik ders anlatımı zor ve sıkıcı bir hale gelebilir. Küçük yaşlar için piyano metodu kitabı çocukların ilgisine yönelik olarak hazırlanmıştır. Arkadaş Yayınları Küçük Yaşlar için Piyano Metodu - Yalçın İman indirim dönemi takip edilerek bu kitapla çocuğunuzun piyanoya olan ilgisini keşfedebilirsiniz. Müzikle çocuğun arasında bir bağ oluşturmak için doğru öğretme yönteminin belirlenmesi önemlidir. Trendyol’da bulunan Arkadaş Yayınları Küçük Yaşlar için Piyano Metodu - Yalçın İman yorum kısmında kişilerin verdiği bilgiler ışığında çocuğunuza ilk müzik kitabını seçebilirsiniz.