Arkadaş Yayıncılık Uzun Ve Kısa Sap Bağlama Eğitimi Düzenler Ve Tavırlar

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
578,55 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
619,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arkadaş Yayıncılık Uzun Ve Kısa Sap Bağlama Eğitimi Düzenler Ve Tavırlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbulan İthal Kitap Satıcı Ünvanı: ARKADAŞ PAZARLAMA DAĞITIM İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079036277600042 Vergi Kimlik Numarası: 0790362776
    Bu ürün Kitapbulan İthal Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzun ve Kisa Sap Baglama Egitimi Düzenler ve Tavirlar Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuari ögretim görevlisi Cemalettin Kalender ile Türk halk müzigi alaninda önemli çalismalara sahip LeventKeskin tarafindan baglama egitimindeki yanlisliklari gidermek ve dogru bir yöntemle baglama egitimi alanina katki saglamak amaciyla kaleme alinmistir. Baglama egitiminde izlenmesi gereken yol konusunda yanlisliklar yapilmaktadir. Baglama egitimine uzun sapli bir baglamayla baslanmasi, bunun diziler ve usullerle kolaydan zora dogru detaylandirilmasi, sonrasinda ise farkli düzenler ve tavirlar kullanilarak ustalik düzeyine geçilmesi dogru bir yöntemdir. Bu dogrultuda Uzun ve Kisa Sap BaglamaEgitimi Düzenler ve Tavirlar baglama egitiminde bir bütünlük olusturacak bu yaklasim göz önüne alinarak hazirlanmistir. Kitapta yer alan ezgiler, egitimin amacina uygun olarak baglama çalimi göz önünde bulundurularak tekrar yazilmis ve metodolojik bir düzen içinde bir araya getirilmistir. Yazarlarin arastirma, inceleme, uygulama ve deneyimlerinin sonucu ortaya çikan bu çalisma, baglama egitimi alaninda büyük bir boslugu dolduracak. Ürün Adı: Uzun ve Kısa Sap Bağlama Eğitimi Düzenler ve Tavırlar Ürün Kodu: 9789755097916 Yazar: Levent Keskin Basım Yılı: 2018 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 424 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Cemalattin Kalender
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver