Arkadya Yayınları Kor Adası / / Kimberley Freeman

173,22 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
167,24 TL
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Arkadya Yayınları Kor Adası / / Kimberley Freeman

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kor Adası Ürün Adı : Kor Adası Yayınevi : Arkadya Yayınları Stok Kodu : 9789759998240 Sayfa Sayısı : 480 Boyut : 14x21 Basım Tarihi : 2015-09 Kapak Türü : Ciltsiz Kağıt Türü : 2. Hamur Göz ardı ettiğiniz gerçekler er ya da geç çıkar karşınıza tamamlanmak için. Yüzleşin ki ruhunuz arınsın. 1891 yılının İngiltere'sinde Tilly Kirkland, rüya gibi bir evlilik yaptığını düşünürken kendini bir kâbusun tam ortasında bulur. Yaşadığı talihsizlikler onu Avustralya'ya, Kor Adası'nda bir malikâneye getirir. Burada bir yerel cezaevi müdürünün kızına mürebbiyelik yapacaktır. Aslında her günbatımında adeta bir kora dönüşen bu adaya hayatının cezasını çekmek için geldiğini anlayacaktır… 2012 yılında ünlü yazar Nina Jones, kafasını toparlamak ve yazmakta sıkıntı çektiği yeni hikâyesine odaklanmak için Avustralya'ya büyük büyükannesinden kalma malikâneye gelir. Ancak Starwater Malikânesi'nin duvarları, onun yıllardır sakladığı büyük sırrının kanıtlarıyla doludur. Keşfettiği her kanıt ise Nina'nın büyük bir gizemi çözmesini sağlayacaktır. Üçüncü kitabıyla hayranlarının kalbine bir kez daha kazınacak olan Kimberley Freeman'ın romanı Kor Adası, yarım kalan gerçeklerin sonsuza kadar saklı kalamayacağını ve ne olursa olsun kalbimizin sesine kulak vermemiz gerektiğini anlatıyor. “Geçmişle günümüz hikâyesini kusursuzca birleştiren bir roman. Aşk, tarih ve adeta gotik gizemi barındıran bu hikâye okuyucuların hoşuna gidecek.” Booklist

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Arkadya Yayınları Kor Adası - Kimberley Freeman

Kitap okumak, günlük hayatın yorgunluğunu atmaya katkıda bulunan aktiviteler arasında yer alır. Roman tarzında yazılan kitaplar, müşteriler tarafından oldukça merak edilir. Aynı zamanda bu yapıtların kişisel gelişime katkıda bulunması da son derece önemlidir. Kimberley Freeman tarafından kaleme alınan Arkadya Yayınları Kor Adası romanı, etkileyici hikayesiyle müşterilerin beğenisini kazanır. Türkçe olarak uyarlanan bu kitap, 480 sayfadan oluşur. Aşk ve tarihin bir arada bulunduğu bu eser, sürükleyici bir özelliğe sahiptir. Kitapta geçen geçmiş ve bugünün hikayesi, kalbinizden geçenlerin yapılmasına işaret ederek gelişiminize katkıda bulunur. Siz de etkileyici bir hikaye arıyorsanız Kimberley Freeman tarafından kaleme alınan Kor Adası eserini satın alabilirsiniz. Böylelikle kişisel gelişiminize katkıda bulunabilir ve farklı bir hikayeye başlama fırsatına sahip olabilirsiniz.

  • Gelişime katkı
  • Etkileyici hikaye
  • 480 sayfa

Gelişime Katkıda Bulunan Arkadya Yayınları Kor Adası

Gelişime Katkıda Bulunan Arkadya Yayınları Kor Adası

Roman türünde yazılan eserlerin kişisel gelişime katkıda bulunması son derece önemlidir. Gerçekleri göz ardı etmeden yaşamak, birçok bireyin yapmak istediği şeyler arasında yer alır. Kor Adası romanı, gerçeklerin farkına varılmasına yardımcı olur. Bununla birlikte aşk ve tarihin birleşmesiyle oluştuğundan oldukça ilgi çeken ve merak edilen bir hikayesi bulunur. Orijinal hali İngilizce olan bu eser Türkçeye çevrilerek okuyucuların beğenisine sunulur. Kitabı okurken kendinizi bulabileceğiniz birbirinden farklı bölümler sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda kalp ve mantık arasında oluşan ince çizgide, kendi kararlarınızı kusursuz bir şekilde verebilirsiniz. Siz de gelişiminize destek olacak bir roman arıyorsanız bu eseri tercih edebilirsiniz. Arkadya Yayınları Kor Adası yorumları ile müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Böylelikle kitap hakkında merak ettiğiniz birbirinden farklı soruların yanıtına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Etkileyici Hikayesiyle Arkadya Yayınları Kor Adası

Etkileyici Hikayesiyle Arkadya Yayınları Kor Adası

Etkileyici hikayelerin ele alındığı roman çeşitleri müşteriler tarafından merak edilir. Özellikle aşk ve tarihin ele alındığı roman çeşitleri sıklıkla tercih edilir. Romanda Tilly Kirkland’ın hayatı anlatılır. 1981 yılında İngiltere’de yaşayan Kirkland, eşsiz bir evlilik yaptığını düşünür. Fakat bu evliliğin bir anda bir kabusa dönüştüğünü fark eder. Oldukça fazla talihsizlik yaşayan ve kendini bir çıkmazın ortasında bulan Kirkland, Kor Adası olarak bilinen ve Avustralya’da bulunan bir malikaneye gider. Fakat her günün sonunda orada da bir kor yaşayarak hayına devam eder. Bu cezayı çekmek için Avustralya’ya geldiğini anlayınca da biraz geç olduğunu fark eder. Burada birbirinden farklı kanıtlar bularak gerçeklerin gün yüzüne çıkmasını sağlar. Siz de etkileyici bir roman okumak istiyorsanız Kor Adası kitap yorumlarını okuyarak sorularınızı yanıtlayabilir ve güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Arkadya Yayınları Kor Adası

Uygun Fiyatlı Arkadya Yayınları Kor Adası

Romanlar, birbirinden farklı hikayelerin yer aldığı eserlerden biridir. Bu eserlerin sürükleyici özelliği yüksek olduğundan müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kor Adası romanı, yarım kalan ve belirlenemeyen gerçeklerin elbet bir gün bilineceğini anlatır. Sonsuza kadar gizli kalmayan bu gizemleri, kalbinizin sesini dinleyerek gerçekliğe kavuşturabilirsiniz. Son derece etkileyici bir kitap olan bu roman, müşterilerin merkanı artırır. 480 sayfadan oluştuğundan kısa sürede kitabı bitirebilir ve sürükleyici yapısından faydalanarak yeni bir hikayeye adım atabilirsiniz. Arkadya Yayınları Kor Adası kullananlar kitabın sürükleyici yanından ve kaliteli içeriğinden son derece memnundur. Sade bir dille yazılan bu romanı kısa sürede okuyup bitirebilirler. Arkadya Yayınları Kor Adası fiyat avantajı sayesinde bütçenizi sarsmadan bu eseri satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün indirimli fiyatından faydalanabilir ve ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.