Arma House Pembe Kuğulu Pilli Sulu Kar Küresi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arma House Pembe Kuğulu Pilli Sulu Kar Küresi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Pilli ve müzikli sulu kar küresi. Karları kendi kendine yukarı kaldıran mekanizmasıyla gecelerinizi aydınlatıcak harika sulu kar küresi. Dönerken hem müzik çalan ve renkleri değişmesi ile evinizin gözdesi olucak.Ürün Ebatları
  • Küre Çapı 8 cm - Yükseklik 13 cm. İster sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ister başucunda kullanabileceğiniz eğlenceli müzikli sulu kar küresi. Bu ürün sizlere Arma House tarafından gönderilecektir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:Fanusu kalın cam malzemedendir. Alt gövde sert polyester malzemeden üretilmiştir. Üç adet kalem pille çalışır. Işıklıdır ve renk değiştirir. Kar motoru sayesinde sürekli kar yağdırır. Müzikleri değişerek çalar. Ürün Muhafazalı kutusunda üç (3) adet pili ile birlikte gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver