Arma Life Süet Trenchcoat

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arma Life Süet Trenchcoat

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Materyal Bilgileri: %95 Polyester %5 Likra Model Bilgileri: Boy: 173 Göğüs: 82 Bel: 60 Basen: 90 Numune Bedeni: 42

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Dokuma Tipi Süet

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni95% Polyester, 5% Likra
Geri Bildirim Ver

Arma Life Süet Trenchcoat

Arma Life süet trenchcoat 400-0KB7193TRC ile trendleri yakalayabilirsiniz. Kaliteli kumaşı ve rahat kesimiyle giydiğinizde konforu hissetmenize yardımcı olur. Uzun süre kullanım için uygundur. Kuşak detayıyla beli sarar ve vücudu güzel gösterir. Sonbahar aylarında giymek için tercih edilebilir. Uzun kollu tasarımı tesettürlü insanların da tercih edebilmesine imkan tanır. Günlük hayatta kullanılabilecek bir tasarıma sahiptir. Spor şıklığı yakalamak için ideal bir üründür. Rahatlığı dolabınıza getirir. Böylece kısa sürede kıyafetleriniz arasında kurtarıcı parçalardan olur. Kollarındaki kemer detayı trençkotu farklı bir havaya sokar. Kahverengi süet kumaştan üretilir. Böylelikle birçok renk ile kolay uyum sağlar. Gün boyu rahatlığı, kaliteyi ve konforu hayatınıza getirir. Spor şık giyinen kişilerden klasik giyim tarzına sahip olan kişilere kadar birçok insanın tercih edebileceği bir üründür.

  • Kahverengi
  • Süet
  • Uzun kol

Arma Life 400-0KB7193TRC Süet Trenchcoat Özellikleri

Arma Life 400-0KB7193TRC Süet Trenchcoat Özellikleri

Arma Life trençkot sayesinde tek parça ile şıklığı yakalayabilirsiniz. Rahat kesim kalıba sahip olan bu ürün, gün boyu konforlu hissetmenizi sağlar. Trençkotun kol kısmındaki kemer detayı dikkat çeker. Kahverengi olduğu için farklı birçok renk ile kombinlenebilir. Süet kumaştan üretilen model, kaliteli kumaşı sayesinde şık ve asil durur. İnsan vücudu düşünülerek tasarlanır. Böylelikle kol, bel, omuz kısımları vücuda tam oturur. Cep detayları sayesinde telefon, cüzdan, kulaklık, anahtarlık gibi eşyalarınızı çantaya ihtiyaç duymadan taşıyabilirsiniz. Yaz akşamlarında sahile yürüyüşe giderken ya da sonbahar aylarında yağmur yağarken giymeyi tercih edebilirsiniz. Hafif yapıya sahip olan trençkot, gün içerisinde rahatlıkla taşınabilir. Pek çok avantaja sahip bu trençkot ile şıklığı yakalayabilirsiniz. Giy ve çık kolaylığını dolabınıza getiren bu ürün ile hayatınızı pratik hale getirebilirsiniz.

Arma Life 400-0KB7193TRC Süet Trenchcoat Avantajları

Arma Life 400-0KB7193TRC Süet Trenchcoat Avantajları

Arma Life süet trenchcoat kumaşının kalitesi, şık duruşu, rahat kalıbı gibi birçok özelliği ile avantajları hayatınıza getirir. Ceket yaka tasarıma sahip olan trençkot, resmi bir hava verdiğinden iş hayatına da uygundur. Ceket ve trençkot havasını bir arada bulunduran bu ürün, hayatınızın birçok alanında kullanabileceğiniz işlevsel bir parçadır. Etek gömlek takımlarınızın üzerine ya da pantolon takımlarınızın üzerine tercih edebilirsiniz. Günlük hayatta jeanler ile ya da kumaş pantolonlarla kombin haline getirebilirsiniz. 100 cm olarak üretilir. Uzun boy ve uzun kollu tasarımı sayesinde tesettürlü insanların da tercih edebileceği bir modeldir. Trençkottaki kol detayları, omuz kısmındaki düğmeler ve sırt detayı ürünü dikkat çekici hale getirir. İnce detaylarıyla şıklığı yakalayan bir parça arıyorsanız tercih edebilirsiniz. Rahat kumaşı sayesinde gün boyu konforu hissetme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Arma Life 400-0KB7193TRC Süet Trenchcoat Fiyatı ve Yorumları

Arma Life 400-0KB7193TRC Süet Trenchcoat Fiyatı ve Yorumları

Arma Life süet trenchcoat 400-0KB7193TRC fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Geniş kesimi ve düğmesiz detayları giyim kolaylığı sağlar. Süet kumaştan üretildiği için sonbahar aylarında ya da soğuk yaz günlerinde tercih edilebilir. Olumsuz hava şartlarına uygun şekilde üretilir. Kaliteli kumaşı sayesinde uzun süre kullanım için uygundur. Gün boyu rahatlıkla giyilebilir. Konforlu ve kullanışlı tasarımı ürünün seçilme sebepleri arasında ilk sırada yer alır. Omuzdaki düğme detayı, koldaki kemer detayı ve ceket yaka kesimi modeli şık hale getirir. Önünde herhangi bir düğme detayı yoktur. Böylelikle önü açık bir şekilde giyilebilir. Dilerseniz kuşağı ile bel kısmından bağlayarak rüzgar girmesini önleyebilirsiniz. Arma Life süet trenchcoat 400-0KB7193TRC yorumlarını okuyabilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Kullanışlı, pratik ve rahatlığı ön plana koyan bu ürünü Trendyol’dan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.