Armelit Aksiyon Kameralı Gözlük Hd Video Kaydedici

1.300 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Armelit Aksiyon Kameralı Gözlük Hd Video Kaydedici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ayberktech Satıcı Ünvanı: ÖZCAN ŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8030380867
    Bu ürün Ayberktech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dijital kamera güneş gözlüğü spor kamera kaydedici HD gözlük gözlük DVR Video kaydedici bisiklet/sürüş/kayak Açıklama: 100% yepyeni ve yüksek kalite TF/Micro SD kart için genişletilmiş bellek yuvası ile. Kolay kontrol için kullanıcı dostu çalışma düğmesi. PC/dizüstü bilgisayarlarla kolay bağlantı, sürücüye gerek yok. Şık ve zarif tasarım hem erkekler hem de kadınlar için uygundur. Gerçek zamanlı kayıt, başka bir unutulmaz anın sizi bir daha geçmesine izin vermez. Gazeteci, trafik polisi, seyahat edenler vb. Için harika. Okuma> 700kbs, yazma> 500Kbs. Destek TF/Micro SD kart 1GB-32GB (TF/Micro SD kart pakete dahil değildir.). Dahili 200mAh polymer pil. Özellikler: Renk: siyah Tipi: gözlük kamera Pil: 5V DC/200 mAh (dahil) Video Fromt: AVI, 30fps Çözünürlük: 720x480 Fotoğraf: 1600x1200 veya 2560x1440 Güç süresi: 4-5 saat Çalışma sıcaklığı: 0 °C - 60 °C Depolama sıcaklığı: - 20 °C - 80 °C İşletim sistemi: Win98/WinMe/WinXP/Win2000/Windows Vista için Resim Formt: JPG Resim pikselleri: 1.3M/3.0M/8.0 pix Görüntü oranı: 4:3 Miktar: 1 adet Not: Manuel ölçüm nedeniyle 1-3cm fark izin lütfen. Farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir. Teşekkür ederim! Paket içeriği: 1 x mobil gözlük Video/ses kaydedici 1 x usb kablosu 1 x temizlik bezi

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Armelit Aksiyon Kameralı Gözlük HD Video Kaydedici

Genellikle macera sevenlerin tercih ettiği Armelit aksiyon kameralı gözlük HD video kaydedici, siyah renkli bir üründür. HD olmasıyla büyük beğeni toplar. Her koşulda ve ortamda kullanılabilen bir yapısı vardır. Spor tarzından dolayı her kıyafet stiline uyum sağlar. DVR video kaydedici olan bu model; bisiklet, sürüş ve kayak gibi aksiyon anlarını ölümsüzleştirir. Sabit bir diske kopyalama avantajı sunar. Sosyal medya gibi alanlar için uzaktan izleme, yedekleme ve kayıtların rahat oynatılabilmesi gibi imkanlara sahiptir. Günlük hayatta kullanım rahatlığına sahip olan kameralı gözlük, TF/Micro SD kart için kullanışlı bellek yuvasını barındırır. Küçük ve rahat taşınabilir olduğu için her yere zahmetsizce götürülür. Siyah renkli olan bu ürünü kolay ve hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • HD tasarım
  • Kolay temizlik avantajı

Armelit Aksiyon Kameralı Gözlük HD Video Kaydedici Özelliği

Armelit Aksiyon Kameralı Gözlük HD Video Kaydedici Özelliği

Kameralı akıllı gözlük, sıklıkla aksiyon sevenler tarafından tercih edilir. Kontrol için çalışma düğmesine sahiptir. Bilgisayar, telefon ve tablet gibi iletişim ağlarına rahatlıkla bağlanabilen teknolojik bir altyapısı vardır. Bu kitle iletişim ağlarına bağlanmadan kullanılabilen bir tasarımının da olması, kullananlara pek çok yönden avantaj sunar. Herkesin rahatlıkla tercih edebileceği bu ürün, şık bir görünüme sahiptir. Bundan dolayı pek çok müşteri tarafından aksesuar olarak tercih edilebilir. 5V DC/200 mAh polymer pil ile çalışır. AVI video formatıyla anlarınızı kaydeder. Ayrıca saniyede 30 FPS değeriyle anlarınızın gerçekliğini artırır. Armelit aksiyon kameralı gözlük HD video kaydedici kullananlar, ürünün şık ve modern tasarımını beğendiklerini ifade ederler. Aynı zamanda ihtiyaç duyulan her yere rahatlıkla taşınabilen bu ürün, küçük yapısından dolayı sıklıkla tercih edilir.

Armelit Aksiyon Kameralı Gözlük HD Video Kaydedici Fiyatı

Armelit Aksiyon Kameralı Gözlük HD Video Kaydedici Fiyatı

Aksiyon kamera gözlük, 720 x 480 çözünürlüğe sahip bir üründür. 4 ila 5 saat çalışma performansına sahiptir. Kullanışlı yapısı, 0°- 60° çalışma sıcaklığında ideal kullanım sağlar. Birçok işletim sistemine uyumludur. 4:3 görüntü oranıyla beğeni toplar. -20°ila -80° depolama sıcaklığında tutulmaması önerilir. Birden fazla özelliğiyle kullanışlı olan bu gözlük, uzun süre boyunca ilk günkü kaliteli özelliklerini korur. Yüzünüzde iz ve sıkma gibi herhangi bir sorun teşkil etmeden rahat kullanım imkanı sunarak sizi her anlamda sizi memnun eder. Hafif yapıya sahip olan bu Armelit aksiyon kameralı gözlük HD video kaydedici fiyatı, modelin kaliteli çözünürlük özellikleri ve işletim sistemi yapısına göre belirlenir. Küçük tasarımı ile her yere kolaylıkla götürülebilen bir gözlük edinmek için markanın bu modeline göz atabilirsiniz.

Armelit Aksiyon Kameralı Gözlük HD Video Kaydedici Yorumları

Armelit Aksiyon Kameralı Gözlük HD Video Kaydedici Yorumları

Kaliteli, dayanıklı ve kullanışlı olan Armelit kameralı gözlük, uzun zamanlar kullanım rahatlığı sağlar. Oldukça kaliteli videolar kaydetmenize yardımcı olur. Günlük kullanım için ideal tercihtir. JPG resim formatından dolayı birçok kişinin favorisidir. Aynı zamanda şık görünümü ile birçok müşteri tarafından tercih edilir. Oldukça uzun ömürlü bir tasarıma ve özelliklere sahiptir. Hafif ve kullanışlı olmasıyla müşterilere avantaj sağlar. Siyah rengi, ürünün beğenilen detayları arasında yer alır. Benzersiz özelliklere sahip olan modelin 32 GB’a kadar SD kart hafıza giriş yeri bulunur. Trendyol aracılığıyla Armelit Aksiyon Kameralı Gözlük HD video kaydedici yorumları bölümünü okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan yorumlar ve beğeniler, dayanıklı yapısı hakkında fikir verebilir. Bütçe dostu fiyatıyla beğeni toplayan aksiyon kameralı gözlük ürününü uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek güvenle satın alabilirsiniz.