Genel Markalar Siyah Çakmaklı Saat

448 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Siyah Çakmaklı Saat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çat Kapında Satıcı Ünvanı: BUDAK ŞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5118480584400019 Vergi Kimlik Numarası: 8140131145
    Bu ürün Çat Kapında tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah Çakmaklı Saat
Geri Bildirim Ver

Armelit Siyah Çakmaklı Saat

Saatler sıklıkla tercih edilen aksesuar ürünlerindendir. Hem ihtiyaçtan hem de aksesuar olarak kullanılır. Kimi insanlar için ise bir tutkudur. Hem taşıdığı özelliklerden hem de kişinin tarzını yansıtması gibi nedenlerden kullanılır. Bazı kişiler koleksiyonlarını da yapar. Günümüzde birçok model ve çeşidi bulunur. Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte gelişen birçok modeli vardır. Sadece zamanı göstermesinin yanında farklı özelliklere de sahiptir. Şık ve kıyafetlerle kolayca kombinlenebilecek bir saat birçok kişinin tercihi olur. Çakmaklı saat son zamanlarda tercih edilen modellerindendir. Çok yönlü aksesuarları sevenler için iyi bir alternatiftir. Bu model, sizi çakmak taşıma zahmetinden kurtarır. Çok amaçlı ve rahat bir üründür. Ayrıca oldukça da şıktır. Sıradışı ve yeni bir tasarımı vardır. Kullanışlı olması da ayrıca tercih sebebidir.

  • Çakmak özelliği
  • Sıradışı tasarım
  • Konforlu, şık ve kullanışlı

Sıradışı Tasarımıyla Armelit Çakmaklı Siyah Saat Özellikleri

Sıradışı Tasarımıyla Armelit Çakmaklı Siyah Saat Özellikleri

Bu ürün, tasarımı ve çok amaçlı kullanımı ile beğenilir ve tercih edilir. Bir kol saatinde aranılan özelliklerden daha fazlasına sahiptir. Armelit siyah çakmaklı saat çakmak özelliği ile oldukça dikkat çeker. Çakmak taşımak yerine, çakmak özelliği olan bu saatle gündelik hayatınız daha konforlu hale gelir. Sizi çakmak kaybetme ve arama derdinden kurtarır. Birçok kıyafetinizle kombinlenebilecek bir aksesuardır. Bu ürünü gündelik olarak ya da özel zamanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Modelin şık metal yüzeyi dikkat çekicidir. Çakmağı, gaz doldurma özelliğine sahiptir. Saatinizi, gaz dolum haznesinden tekrar doldurabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. İlginç tasarımlı ürünleri sevenler için ideal bir tercihtir. Bu ürün ile özgün tarzınızı ve zevkinizi yansıtabilirsiniz. Ayrıca bu ürün, sevdikleriniz için de kullanışlı ve şık bir hediye olur.

Armelit Çakmaklı Siyah Saat Yorumları ve Avantajları

Armelit Çakmaklı Siyah Saat Yorumları ve Avantajları

Günümüzün moda anlayışında önemli bir yere sahip olan kol saatleri, şık aksesuarlardandır. Bu ürün sadece bir aksesuar değil çok amaçlı bir saattir. Armelit çakmaklı kol saati, tarzınıza ve kıyafetlerinize şıklık katan, sıradışı görüntüsü ile tercih edilen bir üründür. Hem klasik hem spor kıyafetlerle kolayca kombilenmesi ve çok yönlü olması bu ürünü tercih edilebilir bir ürün yapar. Aksesuar koleksiyonunuzda bulundurmak isteyeceğiniz fonksiyonel bir üründür. Sunduğu özellikler, konforu ve şıklığı ile müşteriler tarafından beğeni toplar. Saat, pille çalışır ve bittiği zaman değiştirilir. Ayrıca çakmak doldurulabilir olma özelliği ile de uzun süreli kullanım sağlar. Aksesuar ürünlerinin vazgeçilmezleri arasında sayılan bu fonksiyonel saat sizi hem tarzınızla hem de şıklığınızla ön plana çıkarır. Armelit siyah çakmaklı saat yorumları ile de oldukça beğenilen bir üründür.

Armelit Çakmaklı Siyah Saat Fiyatı

Armelit Çakmaklı Siyah Saat Fiyatı

Kol saatleri gündelik hayatta sıklıkla kullanılan ürünlerdendir. Son zamanlarda müşterilerin farklı özelliğe sahip ürünleri tercih etmelerinden ötürü fonksiyonel ürünler artık daha caziptir. Bu tarz çok yönlü ürünler, özellikle sıradışı ürünleri sevenlerin tercihidir. Ateşe ihtiyacınız olduğunda çakmak arama derdi olmadan, kolunuzdaki bu çakmakla ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Kullanımından oldukça memnun kalacağınız bu ürünü sevdiklerinize de rahatlıkla tavsiye edebilirsiniz. Hem yorumları hem de fiyatıyla öne çıkan bir aksesuardır. Bu ürünün kolunuzdaki duruşunu oldukça seversiniz. Hem kıyafetlerinize hem de tarzınıza şıklık katar. Koleksiyonunuzda yer almasından keyif alacağınız bir saattir. Farklı tarzları sevenler, moda trendlerini takip edenler bu ürünü sıklıkla kullanır ve beğenir. Armelit siyah çakmaklı saat fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Siz de her yönüyle tercih edilen bu ürüne Trendyol'dan bütçenize uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.