Armor 614 Paslanmaz Motosiklet Disk Kilidi 14 mm

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Armor 614 Paslanmaz Motosiklet Disk Kilidi 14 mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Stock Sales Satıcı Ünvanı: ARKON İNŞAAT MALZEMELERİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0055004420800019 Vergi Kimlik Numarası: 0550044208
    Bu ürün Stock Sales tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Armor 614MVA Paslanmaz Çeli?k Alarmli Di?sk Ki?li?di? MODEL KOD :614MVA Ürün Özellikleri -14 mm Carbide takviyeli Pim Kalınlığı - Çift Kilitleme Sistemi -Tüm Gövde paslanmaz Çelik -Korozyon ve paslanmaya karşı dayanıklıdır. -En yüksek anahtar ve barel güvenlik sistemi,özel kopyalanamaz anahtar yapısı -Delinme ve maymuncuğa karşı yüksek güvenlik -Ürün paslanmaz çelik olduğu için,soğutucu sprey vb.müdahalelere karşı dayanıklıdır. -SRA,VAT,SOLD secure,ASTML güvenlik sertifikasyonlarını karşılamakta hatta aşmaktadır. Dış hava koşullarından etkilenmeyen alarm modülü. -120 dB yüksek ses ile caydırıcıdır. -Alarmlı ve Alarmsız kullanım seçeneği -3D hareket sensörü ve şok sensörü -Çıkarılabilir alarm modülü -3 Adet kopyalanamaz yüksek güvenlikli anahtar ve 1 adet CR2 pil içindedir. Ürünün kullanımı,pil değişim tablosu kullanım kitapçığında mevcuttur. Kullanımı: -Ürün anahtarı ile kilitlendikten sonra kilitleme esnasında 1 adet “bip” sesi duyulur.Daha sonra 5 sn içinde 1 adet daha uzun bip sesi duyulur.Alarm modu aktif hale geçmiştir.Ürüne dışarıdan müdahale olduğunda 120 db alarm aktif olur..5 adet kısa uyarıcı bip sesi duyulduktan sonra 15 sn boyunca yüksek sesli alarm devreye girer.15 sn sonra müdahale devam etmez ise alarm susar.Fakat alarm mekanizması aktif haldedir.Müdahale olursa tekrar alarm çalar.15 sn alarm çalar iken müdahale devam ederse alarm müdahale kesilene kadar çalmaya devam eder. Ürün alarmsız kullanılmak istenirse
  • Ürün kilitlendiğinde bip sesi duyulursa anahtar tekrar çıkarılıp bir kez daha kilitlenir.Bu sefer bip sesi duyulmaz.Alarm aktif değildir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 3 Yıl
Geri Bildirim Ver