Arnica Diamond GH26251 Siyah 2000 W Granit Tost Makinesi

2.569 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.779,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.759 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arnica Diamond GH26251 Siyah 2000 W Granit Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fiyat Performans Satıcı Ünvanı: DİLEK SARIGÜL ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7480261978
    Bu ürün Fiyat Performans tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arnica Diamond Tost Makinesi Siyah

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Granit
  • Renk Siyah
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 4
  • Isı Ayarı 5 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Priz Tipi E
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arnica Diamond Tost Makinasi Siyah GH26251

Tost makinelerine, tost yapmak başta olmak üzere günlük hayatta birçok alanda ihtiyaç duyulur. Arnica Di̇amond tost maki̇nesi si̇yah GH26251 üstün performansı ile ön plana çıkar. Hızlı ısınan alt ve üst tabakası yiyecekleri pratik bir şekilde kızartma avantajı sağlar. Isı ayar düğmesi pişirilecek yiyeceğe göre sıcaklık ayarı yapma olanağı tanır. Açılabilen kanatları sayesinde ekstra pişirme alanı yaratır. Eşsiz tasarımı ile dikkat çeker. Geniş pişirme plakaları birden fazla tostu aynı anda pişirir. Üzerinde bulunan büyük kolu, taşıma kolaylığı sağlar. Kaliteli plastikten üretilen ayakları, dengeli bir şekilde durmasını sağlar ve kullanım sırasında kaymasını önler. Kızarmış, lezzetli tostlar ve iyi pişmiş ızgara yiyecekler için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • 5 seviyeli ısı ayarı düğmesi
  • 180 derece açılabilen kanatlar
  • Hızlı ısınan alt ve üst plakalar

Kusursuz Tasarımı ile Arnica Diamond Siyah Tost Makinesi

Kusursuz Tasarımı ile Arnica Diamond Siyah Tost Makinesi

Pratik kullanım avantajına sahip ürünler her zaman ön plana çıkar. Arnica GH26251 kusursuz tasarımı ile büyük beğeni toplar. Kaliteli dış kaplaması, darbelere ve çiziklere karşı dayanıklıdır. Pişirme işlemini yapan iç plakaları, granitten üretilir. Yanmaz yapışmaz granit plakalar birçok malzemeyi pişirebilme avantajı sağlar. Pratik bir şekilde çıkarılıp takılabilen bu plakalar yıkanabilir yapısı sayesinde kolay temizlenir. 180 derece açılabilen kanatları ızgara yapmak için fazladan alan sunar. 180 ve 90 derece açılan kanatları sabitlemek için kilitleme mandalı bulunur. Bu mandal kanatların hareket etmesini engelleyerek rahat bir şekilde yiyeceklerinizi pişirme olanağı tanır. Kapalı konumdayken de mandalı aktif hale getirerek kanatların açılmasını önleyebilirsiniz. Yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen gövdesi sayesinde yumuşak malzemelerin ezilmesini engeller. Yağ toplama haznesi bulunan bu ürün, pişen yiyeceklerin yağlarını tek bir yerde toplayarak etrafın temiz kalmasını sağlar.

Arnica Diamond Tost Makinesi Siyah GH26251 Yorumları

Arnica Diamond Tost Makinesi Siyah GH26251 Yorumları

Pişirilen yiyeceğe göre ısı ayarı yapılabilen tost makineleri sıklıkla tercih edilir. Arnica tost makinesi, 5 kademeli ısı ayar düğmesi ile büyük beğeni toplar. Pişirmek istediğiniz yiyeceğe göre sıcaklığı yükseltmenizi sağlar. Aç kapa tuşu ile aktif hale gelen bu ürün başka hiçbir işlem gerektirmeden kullanıma hazır hale gelir. 2000 W enerji gücüne sahip bu makine, hızlı ısınarak pratik kullanım avantajı sağlar. Üzerindeki, yeşil ışık makinenin açık olduğunu, kırmızı ışık ise pişirmeye hazır olduğunu gösterir. Bu ışıklar sayesinde kontrol sağlayarak yiyeceklerinizi pişirmeye başlayabilirsiniz. 6 adet tostu aynı anda pişirebilen geniş plakaları ızgara yaparken de birçok et ve balık için geniş alan sağlar. Birden fazla tostu aynı anda pişirmek, kalabalık ailenize ızgara yemekler yapmak için bu gelişmiş özelliklere sahip tost makinesini satın alabilirsiniz.

Arnica Di̇amond Tost Maki̇nesi Si̇yah GH26251 Fiyatı

Arnica Di̇amond Tost Maki̇nesi Si̇yah GH26251 Fiyatı

Arnica Di̇amond tost maki̇nesi si̇yah GH26251 fiyatı belirlenirken, tüm kaliteli özellikleri göz önüne alınır. Hem tost hem de ızgara yiyecekler pişirebilen bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Tamamen açılabilen kanatları pişirmek için fazladan alan sağlar. Isı ayar düğmesi ile yiyecekleri yakmadan lezzetli bir şekilde pişirme fırsatı sunar. Hızlı ısınan yanmaz yapışmaz granit plakaları ile ön plana çıkar. Kolayca çıkarılıp takılabilen plakalar kir tutmayan yapısı ile temizleme sırasında zaman kazandırır. Dikkat çekici dış tasarımı aynı zamanda sağlamlığı ile büyük beğeni toplar. Sert plastikten üretilen ayakları sayesinde gövdesi yüksek durur ve pişirme sırasında kaymaz. Gövdeye monte edilen kolu sayesinde sıcak makine taşınırken vücut yanık kazalarının önüne geçer. Arnica Di̇amond tost maki̇nesi si̇yah GH26251 yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.