Arnica GH21591 Blender Seti El Blender Seti Beyaz

1.680 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.698 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL

Ürün Bilgileri

Arnica GH21591 Blender Seti El Blender Seti Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoalshop Satıcı Ünvanı: TEKNOAL ELEKTRİK ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836043297400017 Vergi Kimlik Numarası: 8360432974
    Bu ürün Teknoalshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gövde malzemesi plastik olan el blender seti kaydırmaz tabanı sayesinde hangi zeminde kullanılırsa kullanılsın kaymadan güvenli kullanım imkanı sağlar.
  • Turbo fonksiyonu yiyecekleri hızla parçalayan veya karıştıran Arnica GH21591 Blender Seti fonksiyonları arasında blender, çırpma ve doğrama işlevi vardır.
  • 2 hız kademesi ile çalışan büyük blender seti, kullanılan malzemelerin yapısına göre seçimler yapabilme desteği verir.
  • Paslanmaz çelik mikser uçları ile krema gibi yumuşak yapıya sahip yiyeceklerin karıştırılabildiği beyaz blender seti, içerisinde bulunan çıkarılabilen aksesuarları bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Uzun ömürlü kullanıma uyumlu çelik blender seti, bıçakların paslanmaz çelik yapısıyla paslanma ve bozulmaya karşı dayanıklılık gösterir.
  • Ölçü kabı kapasitesi 600 ml olan GH21591 Arnica modeli, 1200 ml kapasiteli doğrayıcı haznesi ile tek seferde daha çok malzemeyi doğramaya yardımcı olur.
  • Arnica GH21591 El Blender Seti fonksiyonları arasında bulunan püre haline getirebilme fonksiyonu ile patates ve havuç gibi sebzelerin püresi yapılabilir.
  • Sessiz blender seti konforlu kullanım sunmasının yanında üzerinde bulunan 2 adet tuş desteğiyle kolay şekilde ayarlamalar yapılarak kullanabilme imkanı verir.
  • 1200 Watt blender seti içerisinde ana motor kısmı dahil olmak üzere 7 adet parça bulunur. Günlük kullanım için avantaj sağlayarak çeşitli karışımlar yapmaya yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Güç 1200 Watt +
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Hacim 1 - 2 L
  • Materyal Plastik
  • Doğrayıcı Var
  • Blender Ayağı Materyali Plastik
  • Çırpıcı Var
  • Hız Ayarı Turbo
  • Rendeleme ve Dilimleme Diski Yok
Geri Bildirim Ver

Arnica GH21591 Blender Seti Beyaz

Yiyecek ve içecek hazırlarken küçük ev aletlerinin kullanımı kolaylık sağlar. Arnica GH21591 blender seti yüksek güçlü motoru ve çeşitli aparatları ile pratik bir deneyim sunar. Ürün, güçlü motoru ile 1200 Watt - V çalışma gücüne sahiptir. Hızlı bir kullanım sağlar ve gıdalarınızı istediğiniz kıvamda hazırlamanıza yardımcı olur. Ürün sahip olduğu paslanmaz çelik bıçaklar ile gıdaları hızlı bir şekilde parçalar ve doğrar. Çeşitli aksesuarları ile karıştırma ve öğütme fonksiyonları mevcuttur. Bu ürün fonksiyonel özelliği ile yiyecek ve içeceklerinizi kolay bir şekilde hazırlamanıza imkan sağlar. Ürün, ergonomik tasarımı ile kullanım esnasında parmaklarınızı yormaz. Easytouch tuş sistemi teknolojisi, parmaklarınızın fiziksel yapısı dikkate alınarak geliştirilmiştir. Ürünün tutma sapı kolay bir şekilde kavranır ve güvenli bir kullanım sağlar.

  • Güçlü motor performans
  • Fonksiyonel kullanım
  • Sessiz çalışma teknolojisi

Arnica GH21591 Beyaz Blender Seti Yorumları

Arnica GH21591 Beyaz Blender Seti Yorumları

Ürün, güçlü performansı ile hayatı kolaylaştırır ve zaman tasarrufu sağlar. 1,1 lt kapasiteli doğrama haznesine ve 600 ml hacimli ölçü kabına sahiptir. Ölçü kabı ile tariflerinizi takip edebilir ve ürün miktarını kolay bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Ürünün, iki farklı hız modu bulunur ve turbo hız gücü ile pratik bir deneyim sunar. Ürün, sahip olduğu çeşitli aksesuarları ile multifonksiyonel bir kullanım sağlar. Böylece doğrama, öğütme, çırpma ve kesme işlemlerini kısa bir süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Bulaşık makinesinde yıkanabilir aksesuarları ile ürün kolay bir şekilde temizlenir. Arnica GH21591 beyaz blender seti ergonomik tasarımı ile parmaklarınızı ve bileğinizi yormaz. Sessiz çalışma teknolojisi ile kullanım esnasında düşük ses seviyesine sahiptir. Arnica GH21591 beyaz blender seti yorumlarını okuyabilir ve kullananların sahip olduğu deneyimler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Arnica GH21591 Beyaz Blender Seti Fiyatı

Arnica GH21591 Beyaz Blender Seti Fiyatı

Ürün, sahip olduğu yüksek performansı ile beğenileri toplar. Arnica GH21591 beyaz blender seti fiyatı, ürünün sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak sizlere sunulur. Kolay bir şekilde takılabilir ve çıkarabilir dizaynı ile konforlu bir tecrübe sunar. Gıdanızı hazırlarken farklı fonksiyonlara ihtiyaç duyduğunuzda ürün aksesuarlarını kolayca değiştirebilirsiniz. Ürün gövdesi, kaliteli ve sert plastik malzemeden üretilmiştir. Sahip olduğu dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Ürün, 1200 Watt - V motor gücü ile etkili bir çalışma performansı sergiler. Kolay tutulabilir ergonomik tasarımı ile güvenli bir kullanım sağlar. Ürün, paslanmaz çelik bıçaklara sahiptir ve aşınmaya karşı dirençlidir. Bunun yanı sıra sağlığa zararlı maddeler içermez ve uzun süreli kullanım imkanı sunar. Ürün, çift kademeli hız ayarı ile yiyecek ve içeceklerinizi istediğiniz pürüzsüzlükte hazırlamanıza imkan sağlar.

Arnica GH21591 Beyaz Blender Seti Pratik Kullanımı

Arnica GH21591 Beyaz Blender Seti Pratik Kullanımı

Ürün, sahip olduğu çevirmeli yapısı ile aksesuarları kolay bir şekilde kullanmanıza imkan verir. Blender seti, çeşitli aksesuarları ve iki farklı haznesi ile kullanımı kolay hale getirir. Ürün, paslanmaz çelik çırpma telleri ile pürüzsüz yapıda hamurlar ve karışımlar elde etmenize yardımcı olur. Sahip olduğu keskin bıçaklar ile sert gıdaları hızlı bir şekilde doğrar ve parçalar. Ürünün öğütücü aksesuarı ile istediğiniz kıvamda çorbalar ve püreler elde edebilirsiniz. Beyaz rengi ile mutfağınızda estetik bir görüntü sağlar. Dekoratif tasarımı ve güçlü performansı ile konfor sunar. Bu ürün, sessiz bir şekilde çalışır ve gürültüye sebep olmaz. Böylece, gıdalarınızı rahat bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, sahip olduğu tuş takımı dokusu ile kullanım esnasında parmaklarınızı yormaz. Ürünü GH21591 kodu ile Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.