Arnica Arnika Pika Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mor

3.799 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arnica Arnika Pika Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Molina Home Satıcı Ünvanı: FERİDUN ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0020183250
    Bu ürün Molina Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arnica Pika ET14410 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mor Arnica Pika ET14410 Toz Torbasız Süpürge, A sınıfı enerji tasarrufu sağlar ve sahip olduğu ergonomik tasarım, yıkanabilir şeffaf toz haznesi, patentli teleskobik emiş borusu ve farklı süpürme aparatları, süpürme işlemlerinizi en iyi şekilde kolaylaştırırken kolay temizleme sağlar.
  • Halıları, parkeleri kusursuz temizleyen Arnica Pika Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mor, renginin albenisiyle dikkatleri üzerine topluyor. elektrik tasarruflu ürün, 750 Watt emiş gücüyle evinizin dört bir yanını temizliyor.
  • Ergonomik dizaynı ile oldukça modern bir çizgiye sahip olan mor renkli Pika Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, toz torbası çırpma veya toz torbası değiştirme işini ortadan kaldırıyor.
  • Kolaylıkla çıkarılan ve geri takılan şeffaf toz haznesinin dolu olup olmadığını gözünüzle kontrol ederek, gerekiyorsa hemen çıkarıp çöpe dökebilirsiniz. Hazneyi dilerseniz yıkayıp, tamamen kuruyunca pratik bir şekilde yerine takabilirsiniz.
  • Hortumu, patentli teleskobik emiş borusu ve fiş uzunluğu bakımından ev veya iş yeri ortamında ergonomi yaratan mor renge sahip olan Arnica Pika, toz torbasız süpürgeler arasında öne çıkıyor.
  • Başlıklar : Dar uçlu boru, koltuk temizleme aparatı, perde fırçası, aksesuar askısı gibi aparatlara sahip olan ürünün, yüksek performanslı yeni süpürme ucu, işinizin çabucak bitmesini sağlıyor.
  • Kablo uzunluğu 5 metre olan mor renkli Pika Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 8 metre erişim alanına sahip.
  • Ç ek-bırak sistemli kablo sarıcı, yıkanabilir AFS filtre ve 2.5 litre toz haznesine sahip olan ürün, evinize ideal temizliği getiriyor.
  • Öne Çıkan Teknik Özellikler Enerji Sınıfı / Halıda Çekiş Sınıfı / Sert Zeminde Çekiş Sınıfı: A / D / A Motor Gücü : 750 W Ses Seviyesi: 75 dB Süpürge Türü: Toz Torbasız Toz Hacmi: 2 L
  • Ürün 3 yıl ARNİCA garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1000-1500 L
  • Güç Kontrolü Elektronik
Geri Bildirim Ver

Arnica Arnika Pika Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Mor

Arnica Pika toz torbasız elektrikli mor ev-ofis süpürge güçlü çekim, etkili bir temizlik sunması için üstün özelliklere sahip olan bir temizlik aracıdır. Güçlü çekim gücü sayesinde kısa sürede etkili bir temizlik sunan süpürge, toz torbasız olması sayesinde daha pratik ve hijyenik bir kullanım vadeder.

  • Toz torbasız

  • Güçlü çekim gücü

  • HEPA filtreleme sistemi

Arnica Pika Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Güçlü Çekim Özellikleri

Arnica Pika Toz Torbasız Elektrikli Mor Ev-Ofis Süpürge Güçlü Çekim ÖzellikleriArnica Pika toz torbasız elektrikli mor ev-ofis süpürge güçlü çekim özellikleri incelendiğinde, geniş alanda çok daha hızlı ve etkili bir temizlik sunması ön plana çıkar. Güçlü çekim özelliği sayesinde sadece evlerde değil ofis, kafe ya da diğer alanlarda da etkili bir temizlik sunan süpürge, tüm kalıntıları kolayca çekebilen ve toz torbası ihtiyacını ortadan kaldıran güçlü bir teknolojiyle donatılır. Elektrikli süpürge, yüksek emiş gücüne sahip olmasından dolayı, en ince toz ve kir kalıntılarını dahi ustaca temizleyerek çok hijyenik ve etkili bir temizlik sunar. Derinlemesine temizlik konusunda gelişmiş teknik özelliklere sahip olan bu süpürge, HEPA filtre sistemi sayesinde havanın temizlenmesini sağlayarak oluşabilecek alerjik rahatsızlıkların önüne geçilmesine yardımcı olur. 2 litrelik toz haznesi ile kullanıcılara uzun süreli kullanım imkanı sunâr. Elektronik emiş gücü düğmesi sayesinde farklı yüzeyler için farklı emiş seviyelerini ayarlayarak gelişmiş bir temizlik sağlar.

Toz Torbasız Elektrikli Mor Ev-Ofis Süpürge Güçlü Çekim Kullanımı

Arnica Pika Toz Torbasız Elektrikli Mor Ev-Ofis Süpürge Güçlü Çekim KullanımıArnica Pika elektrikli süpürge, kullanıcıya sunduğu pek çok teknik özellik sayesinde oldukça pratik ve etkili bir temizlik sağlar. Farklı ek aparatları sayesinde farklı yüzeylerde de etkili temizlik sunan süpürge, ev ya da ofisin köşe kısımlarında ya da dar alanlarında da güçlü bir temizlik sunar. 6 metre uzunluğundaki kablosu sayesinde tek bir priz yardımıyla çok daha geniş bir alanın süpürülmesini sağlar. Böylece etkili sonuçlar sunan süpürge, prize takıldıktan sonra güç düğmesine basılmasıyla kullanıma hazır hâle gelir. Çekiş gücünü ayarlamak için süpürge üzerinde bulunan düğmeden değişiklik yapılması mümkün olan bu üründe, kullanılacak alanın kirlilik oranına bağlı olarak farklı modlarda kullanım sunar. Düz yüzeyleri temizlemek için zemin fırçasını ya da döşemeleri temizlemek için döşeme aparatını kullanarak çok daha etkili sonuçlar sağlayabilirsiniz. Kullanıcıların ihtiyacına yönelik olarak farklı şekillerde kullanım sunan süpürge, temizlik işlemi bittiğinde toz haznesini çıkararak, pratik bir şekilde temizlenir ve zahmetsiz bir kullanım sunar.

Arnica Pika Toz Torbasız Elektrikli Mor Ev-Ofis Süpürge Fiyatı

Arnica Pika Toz Torbasız Elektrikli Mor Ev-Ofis Süpürge Güçlü Çekim FiyatıEvlerde ve ofislerdeki genel temizlik işlerini kolaylaştırmak için mükemmel ve etkili özelliklere sahip olan Arnica Pika elektrikli süpürge, herkes tarafından pratik kullanıma sahiptir. Süpürge, alerjik reaksiyonları olan kişiler için de ideal sonuçlar sunduğu için pek çok kullanıcı tarafından tam not alır. HEPA filtre sistemi sayesinde havanın temizlenmesine yardımcı olan bu süpürge, güçlü çekim gücü sayesinde temizlik işlemini daha kısa sürede tamamlar. Halıları, parke zeminleri, döşemeleri, perde ve mobilyaları temizlemek için kullanılan bu süpürge, geniş kullanım alanına sahip olmasından dolayı da oldukça dikkat çeker. Arnica Pika toz torbasız elektrikli mor ev-ofis süpürge güçlü çekim yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri, ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. Arnica Pika toz torbasız elektrikli mor ev-ofis süpürge güçlü çekim fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.