Arnica Tria Pro Dikey Elektrikli Süpürge ET13312 850 Watt Kırmızı

3.250 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.895 TL

Ürün Bilgileri

Arnica Tria Pro Dikey Elektrikli Süpürge ET13312 850 Watt Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yildizpazar Satıcı Ünvanı: MUSTAFA YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9630072693
    Bu ürün Yildizpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üçgen başlıklı dikey elektrikli süpürge, her yere rahatça sığarak süpürür.
  • HEPA filtreli süpürge, mikro yapısı ile motora zarar vermeden tüm tozları tutar.
  • Manuel kablo sarıcılı kablolu dikey süpürge, kolay kullanım sunar.
  • Arnica Tria Pro, kolay tutma yeri ile eğilmeden süpürge tutmanıza yardımcı olur.
  • Özel gövdesi ile kablolu süpürge, koltukları da süpürebilir.
  • Toz hazneli süpürge, yıkanabilir filtreye sahiptir.
  • Arnica Tria Pro dikey elektrikli süpürge, kuru emiş gücüne sahiptir.
  • Arnica Tria Pro dikey süpürge dikey park pozisyonuna sahiptir.
  • Kuru süpürge, halı ve ahşap zeminleri süpürebilir.
  • Arnica Tria Pro ET13312, 6 metre kablo uzunluğuna sahiptir.
  • Arnica Tria Pro 850 watt motor gücü ile çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Arnica Tria Pro 2018ST000007197 Dik Kırmızı Elektrikli Süpürge

Evinizde gerçek anlamda bir temizlik yapabilmek için doğru bir elektrikli süpürge tercih etmeniz gerekir. Arnica Tria Pro kırmızı dik elektrikli süpürge, özel geliştirilmiş yapısı sayesinde evinizde tam anlamıyla hijyenik bir ortam yaratmanız yardımcı olur. Arnica kalitesiyle üretilmiş olan Arnica Tria Pro kırmızı dik elektrikli süpürge, yüksek çekim gücüyle kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Ayrıca evinizdeki pek çok yere rahatlıkla uzanabilir ve etkili bir temizlik yapabilir. Arnica tria pro kırmızı dik elektrikli süpürge kalitesini evinizde hissetmek ve yerdeki toz ve kirlerden rahat ve hızlı bir şekilde kurtulabilmak için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Güç: 850 watt
  • Enerji Sınıfı: B
  • Özellik: Katlanabilir

Arnica tria pro kırmızı dik elektrikli süpürge Özellikleri

Arnica tria pro kırmızı dik elektrikli süpürge Özellikleri

Arnica Tria Pro dikey elektrikli süpürge, yüksek emiş gücü ile ön plana çıkan bir üründür. Kiri ve tozu büyük bir güçle vakumlayarak tam anlamıyla temizlik sağlar. Özel üretilmiş ucu, yüksek temizlik performansı sunar. Bu sayede temas ettiği yüzeyleri tamamen temizler. Ürünün bir diğer özelliği de çift filtreli bir yapıya sahip olmasıdır. Çift filtre özelliği sayesinde kiri ve tozu tamamen hapseder ve etrafa yayılmasını önler. Ayrıca yine bu özellik sayesinde iç kısmı da son derece kolay bir şekilde temizlenebilir. Arnica Tria Pro 1500 W dikey süpürge, evinizdeki pek çok yere rahatlıkla erişebilen bir yapıya sahiptir. Süpürgenin 6 metrelik bir kablo uzunluğu bulunur. Bu sayede prize taktıktan sonra istediğiniz yeri rahatlıkla süpürebilirsiniz. Ürünün toplamda 7 metre erişim kapasitesi mevcuttur. Arnica Tria Pro kırmızı dik elektrikli süpürge, B enerji sınıfında yer alan bir üründür. Ürün, düşük elektrik ile yüksek performans sağlar.

Arnica Tria Pro Dik Elektrikli Süpürge Kullanışlı mı?

Arnica Tria Pro Dik Elektrikli Süpürge Kullanışlı mı?

Arnica Tria dikey süpürge, 1500 W güce sahiptir. Bu emiş gücü, ürünün istenilen yüzeyleri kolayca temizleyebilmesini sağlar. Arnica Tria Pro kırmızı dik elektrikli süpürgenin sap kısmı, kolaylıkla tutulabilecek ve kavranabilecek şekilde tasarlanmıştır. Süpürgenin sapı aynı zamanda uzayabilen bir yapıdadır. Ürünün açma kapama düğmesi, gövde kısmında yer alır. Buna ek olarak ucu kolaylıkla çıkarılabilir ve değiştirilebilir. Dolayısıyla Arnica Tria Pro kırmızı dik elektrikli süpürge, son derece kullanıcı dostu bir üründür. Yüksek performanslı ucu sayesinde farklı yüzeylerde iyi sonuçlar sunar. Üçgen biçimindeki uç, hem düz yüzeylerin hem de köşelerin kolaylıkla temizlenmesini sağlar. Arnica tria pro kırmızı dik elektrikli süpürgeyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Arnica tria pro kırmızı dik elektrikli süpürge Kaliteli mi?

Arnica tria pro kırmızı dik elektrikli süpürge Kaliteli mi?

Arnica tria pro kırmızı dik elektrikli süpürge, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen son derece kaliteli bir üründür. Ürün, kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Bu sayede uzun bir kullanım ömrü vadeder. Arnica tria pro kırmızı dik elektrikli süpürge, aynı zamanda katlanabilir bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde işiniz bittikten sonra ürünü portatif bir hâle getirerek istediğiniz yere rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Dolayısıyla fazla yer dek kaplamaz. Arnica tria pro kırmızı dik elektrikli süpürgenin ayarlanabilir teleskopik ucu, koltuk altları gibi ulaşılması zor yerlerin kolayca temizlenmesine yardımcı olur.

Dilerseniz Trendyol üzerinden Arnica Tria Pro kırmızı dik elektrikli süpürge yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı bir şekilde satın alabilir, kolay ve güvenilir alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.