Aromel Iyot Damlası %2 Lik | 30 ml | Damlalıklı Şişe | Lugol Çözeltisi %2 Lik

145,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aromel Iyot Damlası %2 Lik | 30 ml | Damlalıklı Şişe | Lugol Çözeltisi %2 Lik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AROMEL Satıcı Ünvanı: AROMEL KİMYA MEDİKAL SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080059736400001 Vergi Kimlik Numarası: 0800597364
    Bu ürün AROMEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iyot Damlası %2 Lik | 30 ml | Damlalıklı Şişe | Lugol Çözeltisi %2 Lik Lügol Çözeltisi %2 lik / iyot Damlası %2 lik
  • Ürün İçeriği: •For Analysis-ACS-Reag.Ph.Eur. /Reag.USP •Analitik Grade-Pharma Grade , Alman Menşeili MERCK MARKA iyot ve Potasyum iyodür içerir. • Ambalaj miktarı: 30ml Ürünlerimiz Alman Menşeili Merck Ürünleri ile hazırlanmıştır. Ürün Sertifikalarına , ürün kutusu üzerinde bulunan QR kod okutularak ulaşılabilir.
Geri Bildirim Ver

Aromel Aromel02 30 ml Lugol Çözeltisi %2'lik İyot Damlası

Aromel 30 ml %2'lik Lugol çözeltisi iyot damlası çeşitli rahatsızlıkların giderilmesine yardımcı olur. Bu ürün, vücudun belirli durumlarda ihtiyaç duyabileceği bir minerali ihtiva eder. Söz konusu takviye edici gıdanın kullanımı ise bir hayli kolaydır. Bu ürün, tavsiye edilen miktarda tüketildiği takdirde herhangi bir sağlık problemi meydana getirmez. Çözelti, özel olarak tasarlanmış bir ambalajın içinde muhafaza edilir. Cam şişe, takviye edici gıdanın tazeliğini kaybetmeden saklanabilmesine olanak tanır. İyot ihtiyacınızı gidermek için bu sağlıklı bileşimi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ürün, oral yolla tüketilir. Kendinizi çok daha enerjik ve dinç hissetmenizi sağlayacak olan bu takviye edici gıda, pek çok kişinin favorileri arasında yer alır.

  • Miktar: 30 ml
  • Ambalaj: Dayanıklı amber cam şişe
  • Ana Etken Madde: İyot

Aromel %2 Lugol Çözeltisi 30 Ml İyot Damlasının İçeriği Nasıldır?

Aromel %2 Lugol Çözeltisi 30 Ml İyot Damlasının İçeriği Nasıldır?

Aromel 30 ml %2'lik Lugol çözeltisi iyot damlası vücutta doğal olarak bulunan ve ihtiyaç duyulan bir minerali içerir. İyot, birçok besinde yer alan bir maddedir. Bu bileşenin vücutta yeterli miktarda bulunmaması, çeşitli rahatsızlıklara yol açabilir. Ürün %2'lik Lugol çözeltisi içerir. Bir hayli faydalı olan söz konusu bileşim; iyot, potasyum iyodür ve sudan oluşur. Çözeltinin bu şekilde meydana getirilmesinin sebebi, mineralin emilimini kolaylaştırmaktır. Vücutta yer alan bazı organlar iyota, bazıları da potasyum iyodüre ihtiyaç duyabilir. Bu özel çözelti, söz konusu maddenin yeterli miktarda tüketilebilmesine yardımcı olmak için hazırlanmıştır. Aromel Lugol çözeltisi %2'lik damlalıklı şişe, düşük doz kullanımı için özel olarak geliştirilmiştir. Şişenin içinde 30 ml bileşim bulunur. Bu ürün, sağlıklı bireyler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Aromel %2 Lugol Çözeltisi İyot Damlası Kimler Kullanabilir?

Aromel %2 Lugol Çözeltisi İyot Damlası Kimler Kullanabilir?

Aromel iyot damlası oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Söz konusu maddenin eksikliği yüzünden ortaya çıkan birçok rahatsızlık mevcuttur. Tiroid ile ilgili sorunlar, haricen iyot alımını gerektiren hastalıkların başında gelir. Guatr problemleri için de Lugol çözeltisi kullanılabilir. Saç dökülmesi de söz konusu mineralin eksikliğinden kaynaklı ortaya çıkabilecek olan bir sorundur. Dökülmenin sebebi iyot eksikliği ise doktor tavsiyesiyle Lugol çözeltisi tüketilebilir. Yorgunluk ve hâlsizlik gibi sık görülen problemlerin sebeplerinin arasında da bu maddenin vücutta yeterli miktarda bulunmaması yer alır. Yüksek kolesterol ve kabızlık da iyot eksikliğine bağlı olarak meydana gelebilir. Aromel 30 ml %2'lik iyot damlası tüm bu sorunların ortadan kaldırılmasına yardımcı olabilen bir üründür. Çözelti, sabah kahvaltılarından sonra tüketilmelidir. Kronik bir rahatsızlığı bulunan kişiler, bu ürünü doktor tavsiyesi ile kullanabilir.

Aromel 30 Ml %2 Lugol Çözeltisi İyot Damlası Güvenilir midir?

Aromel 30 Ml %2 Lugol Çözeltisi İyot Damlası Güvenilir midir?

Aromel 30 ml %2'lik Lugol çözeltisi iyot damlası güvenilir bir içeriğe sahiptir. Bu ürünü kullanırken göz önünde bulundurmanız gereken bazı unsurlar vardır. Solüsyon, direkt olarak ağza damlatılmamalı ve su ile karıştırılarak tüketilmelidir. Bu ürünü kullanan kişilerin tüketim anından sonra 3 saat boyunca C vitamini barındıran herhangi bir gıda yememesi gerekir. Aromel 30 ml %2'lik Lugol çözeltisi iyot damlası, takviye edici gıda kategorisinde yer alır ve bir ilaç değildir. Bu nedenle söz konusu ürünün herhangi bir hastalığın tedavisi için tercih edilmesi doğru olmaz. Dilerseniz siz de Aromel 30 ml %2'lik Lugol çözeltisi iyot damlası yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yaşam kalitenizi artıracak olan bu güvenilir ürünü Trendyol'dan hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.