Ars Su Soğutmalı Radyatörlü Cpu Işlemci Fanı Kule Fan Intel-amd Fan

635,68 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ars Su Soğutmalı Radyatörlü Cpu Işlemci Fanı Kule Fan Intel-amd Fan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ars bilgisayar Satıcı Ünvanı: ALİ KOLUAÇIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750042945
    Bu ürün ars bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Intel 1156,775 amd athlon,sempron ışıklı cpu işlemci kule fan 90mm fan CPU Soğutucu su soğutma radyatörü bakır soğutucu PC soğutma İşlemci i5 AM3 + AM4 bilgisayar kule soğutucu Ürün parametreleri: 1. ürün boyutu: 130*92*63mm 2. Fan boyutu: 90*90*25mm 3. anma gerilimi: 12 V ışık rengi : kırmızı Ürün özellikleri: 1. büyük hava hacmi ve düşük gürültü ile 90mm fan 2. titreşim ve deformation masyonu etkili bir şekilde önlemek için dengeli yapı tasarımı 3. iki saf bakır iletken ısı borusu, ısı dağılımı etkisi dikkat çekicidir 4. ısı borusu ve taban 0mm mesafe temas ısı iletimi Uyumluluk: CPU desteği Intel: (Dahil ancak sınırlı değil) Intel Core i7 işlemci serisi Intel Core i3 *** serisi Intel Core 2 Extreme işlemci serisi Intel Core 2 Duo İşlemci serisi Intel Core 2 dört işlemci serisi Intel Pentium Extreme edition işlemci serisi Intel Pentium D işlemci serisi Intel Pentium" AMD: (Dahil ancak sınırlı değil) Sempron 2800 + daha yüksek Athlon 64 2800 + veya daha yüksek Athlon 64 × 2 3800 + veya daha yüksek Athlon F×62 Opteron 2.6 Ghz veya daha yüksek KARGO NOTU: Mağazamızdan Birden Fazla Ürün Almaniz Durumunda Ürünler Tek Kargo İle Gönderilir. Hafta İçi 16.00'a Kadar Olan Siparişleriniz Aynı Gün Kargoya Verilmektedir.(Özel Günler ve Tatil Günleri Hariç) Cumartesi 11:00'a Kadar Olan Siparişleriniz Aynı Gün Kargoya Verilir.(Özel Günler ve Tatil Günleri Hariç) DİKKAT İADE VEYA DEĞİŞİM SÜRECİNİ BAŞLATMADAN ÖNCE SORUNU BİZİMLE İRTİBATA GEÇEREK (MESAJ YADA SORUSORARAK) PAYLAŞINIZ. ÇOĞU ZAMAN PROBLEMLER İADE VEYA DEĞİŞİME GEREKKALMADAN ÇÖZÜLEBİLMEKTEDİR.SORUN ÇÖZÜMLENEMEZSE ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SİTE ÜZERİNDEN SİZLERE VERİLEN KARGO GÖNDERİM KODU İLE DEĞİŞİM YADA İADE SÜRECİ BAŞLATABİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri İşlemci (CPU)
Geri Bildirim Ver