4
Puzzle Yapıştırıcısı kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Art Puzzle Yapıştırıcı 120 ml

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Art Puzzle Yapıştırıcı 120 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyun Kitap Ofis Store Satıcı Ünvanı: FERHAT GÜNEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4330261285
    Bu ürün Oyun Kitap Ofis Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Art Puzzle Özellikleri Marka Art Puzzle Ürün Adı Puzzle Yapıştırıcısı Katalog Kodu 903 Parça Sayısı 2 x 1500 veya 3 x 1000 veya 6 x 500 Parça puzzle yapıştırabilirsiniz Ürün Ağırlığı 120 Gr Üretim Yeri Türkiye Art Puzzle yapıştırıcısını puzzleınız bittikten sonra fotoğraf bulunan yüzeyde ürünün ucunda bulunan süngeri bastırarak yapıştırıcının akmasını sağlayın ve tüm puzzleın üzerinde gezdirin23 saat kurumaya bıraktıktan sonra puzzleınız birleşmiş ve çerçeveye hazır hale gelmiş olacaktır
Geri Bildirim Ver

Art Puzzle 903 Yapıştırıcısı 120 ml

Puzzle sevenlerin yaptıkları yapbozları sabitlemek için kullanılan puzzle yapıştırıcısı kolay kullanım imkanı sunar. Sıvı formdaki Art puzzle yapıştırıcı kısa sürede sabitleme özelliğine sahiptir. Saatlerce emek verilen yapbozun parçalarını bir arada tutmanıza yardımcı olur. Sıvı kıvamda olan Art puzzle yapıştırıcının sünger kısmıyla kolayca yüzeye uygulayabilirsiniz. Baskı gücü yüksek olan puzzle parçalarını kartonun zeminine mükemmel şekilde sabitler. Tamamlanan yapbozun ön resmine yapıştırıcı uygulamanız gerekir. Uygulanan zemine miktarına bağlı olarak 1 ila 3 saat arasında kurur. 120 ml içeren Art puzzle yapıştırıcı toplamda 1000 parçalık 2 adet puzzle yapıştırabilir. İster fırça isterseniz sünger yardımıyla tüm yüzeyi kaplayabilir. Yüksek performans sağlayan Art puzzle yapıştırıcısı sayesinde yapbozlarınızı çerçeve yaparak dekorasyonda kullanabilirsiniz.

  • Şeffaf ve sıvı kıvam
  • Fırça ya da sünger detayı
  • Mükemmel sabitleme özelliği

İstenilen Bütünlüğü Art Puzzle Yapıştırıcı ile Yakalayın

İstenilen Bütünlüğü Art Puzzle Yapıştırıcı ile Yakalayın

Küçük büyük herkesin tutkunu olduğu yapbozları yapıştırma işlemine yardımcı olur. Puzzle tamamlandıktan sonraki önemli ikinci aşama yapıştırma işlemidir. Sıvı kıvamdaki özelliği ile Art puzzle 903 yapıştırıcısı 120 ml’lik şişeden oluşur. Yapıştırıcı şeffaf rengiyle akışkan bir kıvama sahiptir. Kullanmaya başlamadan önce şişeyi çalkalayarak yapbozun arkasına bir kağıt koyarak arkasındaki yüzeye yapışmasını önleyebilirsiniz. Şişenin ucundaki süngerle ön yüzeyine yapıştırıcıyı yayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Puzzle yapıştırdıktan sonra iki ya da üç saat yapıştırıcının kurumasını beklemeniz gerekebilir. Yapıştırma işlemi bittikten sonra yüzeyinde kalan yapıştırıcıyı sünger yardımıyla silebilirsiniz. Sıvı tip Art puzzle yapıştırıcı kağıt tabanlı ve karton olan modeller için uygundur. İçeriği ve özellikleri önemli olan ürün, solvent gibi maddeler içermez. Kolay ve pratik uygulanabilen yapıştırıcı sünger detayı sayesinde eşit dağıtılır.

Tek Kullanımda Art Puzzle Yapıştırıcı ile Mükemmel Sabitleme

Tek Kullanımda Art Puzzle Yapıştırıcı ile Mükemmel Sabitleme

Puzzle aksesuarları arasında yer alan yapıştırıcının önemli görevi yapbozların birleşmesi ve sabitlenmesine yardımcı olmasıdır. Yapboz deneyiminizi daha eğlenceli hale getiren Art puzzle yapıştırıcısı, uzun süre bozulmadan kalmasını sağlar. Yaptığınız yapbozların aralarında kalan boşluklar posterin ya da tablonun bozulmasına neden olabilir. Sürülen yapıştırıcının her bölgeye temas ederek yayılması gerekir. Bu işlemleri yaparken parçalar arasındaki boşluklara özellikle dikkat etmekte fayda vardır. Bu nedenle Art puzzle 903 yapıştırıcısı 120 ml yorum ve tavsiyeleri sıklıkla tercih edilenler arasında yer alır. Buna ek olarak parçalar üzerindeki ince katmanı korumayı sağlar. Zira oluşan katman parçaların uzun süre bozulmadan sabit kalabilmesine yardımcı olur. Ayrıca parça sayısı ve ölçüsüne göre yapıştırıcıyı kullanmaya başlayabilirsiniz. Kolay kullanımı ve sağlığa zararlı herhangi bir madde içermemesi sebebiyle birçok müşteri tarafından tercih edilir.

Art Puzzle Yapıştırıcısı ile Cazip Fiyat Avantajları

Art Puzzle Yapıştırıcısı ile Cazip Fiyat Avantajları

Kuvvetli yapısıyla yüksek performans sağlayan bu ürün, kullandığınız alanda mükemmel sonuç sağlar. Ürünün fiyatını belirleyen önemli kriter ebatıdır. Art puzzle 903 yapıştırıcısı 120 ml fiyat tüm unsurları değerlendirilerek belirlenir. Mükemmel sabitleme ve kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün güneş ve toz gibi dış etkenlere karşı da koruma gerçekleştirir. Koruyucuların uygulama talimatlarına dikkat ederek kullanım sonrası süngeri ılık su ile durulayabilirsiniz. Puzzle koruma kategorisinde önemli olan puzzle yapıştırıcı ihtiyacınızı gidermek için özel olarak üretilen bu ürün ile kolayca kendi tablolarınızı oluşturabilirsiniz. Siz de puzzle yaparken istemediğiniz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız Art puzzle yapıştırıcısı tercih edebilirsiniz. Kuvvetli sabitleme özelliği sayesinde yapboz parçalarınızı sabitleyerek bir bütün oluşturabilir, evinizi kendi yaptığınız ürünlerle dekore edebilirsiniz. Pratik kullanım sağlayan özellikleri ile bu ürüne Trendyol'dan cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz.