Art Puzzle 1000 Parça Yeşilçam 4235

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,03 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
373,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Art Puzzle 1000 Parça Yeşilçam 4235

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UCZ KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZEL ALTIN YILLAR AKINCI EĞİTİM VE SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0685051080400018 Vergi Kimlik Numarası: 6850510804
    Bu ürün UCZ KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Art Puzzle Özellikleri Marka : Art Puzzle
  • Parça Sayısı : 1000 Parça Puzzle
  • Bitmiş Puzzle Boyutu : 68 x 48 cm
  • Yaş Grubu: 15 Yaş ve Üzeri
  • Ürün Kutu Ölçüsü :37 x 27 x 5.5 cm
  • Kayıp Parça Desteği : Üretici firma tarafından sağlanmaktadır.
  • Yapıştırıcı : Kutu içerisinde yok.
  • Üretim Yeri : Türkiye
Geri Bildirim Ver

Art Puzzle Yeşilçam 1000 Parça Puzzle

Her yaştan kişiye hitap eden Art Puzzle yeşilçam 1000 parça puzzle, kimi tarafından bir oyun kimileri tarafından ise zekâ geliştiren bir aktivite olarak görülür. Parçalardan anlamlı bir bütün inşa etmenin eğlenceli bir yolu olan yeşilçam 1000 parça puzzle, size keyifli anlar yaşatır ve problem çözme becerisi kazandırır. Siz de puzzle yaparak hem eğlenmek hem de zihninizi güçlendirmek istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Nostaljik bir desene sahip olan ürün, kaliteli materyalleri sayesinde uzun süre formunu korur. Puzzle tamamlandıktan sonra uygun bir çerçeveye yerleştirilerek duvarda sergilenebilir. 1000 parçadan oluşan ürün, her yaştan kullanıcı tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

  • Parça sayısı: 1000
  • Ölçü: 68 x 48 cm Kutu ölçüsü: 37 x 27 x 5,5 cm
  • Ağırlık 1060 gr

Art Puzzle Yeşilçam 1000 Parça Puzzle’ın Özellikleri Neler?

Art Puzzle Yeşilçam 1000 Parça Puzzle’ın Özellikleri Neler?

Tamamlandığında boyutları 68 x 47 cm ölçülerinde olan puzzle, yeşilçam karakterlerinin resimleri ile donatılmıştır. Monoblok bıçaklarla kesimi yapılmış olan Art Puzzle yeşilçam 1000 parça puzzle, her parçası ayrı bir yapıya sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede yapbozun hiçbir parçası farklı bir yere oturmaz. Ürünün tüm parçaları 2 mm kâğıda basılmıştır ve el değmeden üretilmiştir. Son derece kaliteli görsellere sahip olan Art Puzzle yeşilçam yapıldıktan sonra yapıştırılarak da muhafaza edilebilir. Dayanıklı malzemeden yapıldığı için renklerinde herhangi bir solma meydana gelmez. Yapbozu tamamladıktan sonra uygun bir çerçeve satın alarak dilediğiniz yerde sergileyebilirsiniz. Bu nedenle sadece eğlenceli bir aktivite olarak değil aynı zamanda bir dekorasyona ürünü olarak da bu yapbozu tercih edebilirsiniz.

Art Puzzle Yeşilçam 1000 Parça Puzzle’ı Kimler Tercih Eder?

Art Puzzle Yeşilçam 1000 Parça Puzzle’ı Kimler Tercih Eder?

Puzzle’lar hem çocukların hem de yetişkinlerin kendilerini geliştirmelerinde ve olaylara karşı farklı bakış açıları kazanmalarına yardımcı olur. Esas olarak yetişkinler için üretilmiş olan Art Puzzle yeşilçam 1000 parça puzzle’ı yapmak, iş yaşamı ve dış etkenler nedeniyle ortaya çıkan stresten biraz olsun uzaklaşmak adına etkili bir tercihtir. Ürün, birçok kazanım elde etmenize imkân tanır. Bu kazanımlar sayesinde iş yaşamı dâhil birçok alanda sabır, stres ve zaman yönetimi gibi beceriler edinirsiniz. Art Puzzle 1000 parça puzzle, problemler karşısında farklı şekillerde düşünme becerisi kazandırma konusunda da etkilidir. Ayrıca bu ürün, alzheimer gibi zihinsel hastalıkların oluşma ihtimalini de azaltır. Art Puzzle 1000 parça puzzle, ailecek keyifli ve kaliteli vakit geçirmek için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Art Puzzle Yeşilçam 1000 Parça Puzzle Kaliteli mi?

Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen puzzle, uzun süre saklanabildiği için kullanıcısına avantaj sağlar. Eğlenceli ve becerileri geliştiren bu süreç tamamlandıktan sonra dilerseniz puzzle’ı saklayabilir dilerseniz de bozabilirsiniz. Art Puzzle yeşilçam 1000 parça puzzle’a nereden başlayacağınıza karar verdikten sonra ona göre bir strateji belirlerseniz puzzle’ı tamamlamak sizin için çok da zor olmaz. Eğer yeşilçam karakterlerini seviyor ve portre resimlerden hoşlanıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Üretiminde kullanılan materyaller insan sağlığı için herhangi bir olumsuzluk yaratmaz. Bu nedenle çocuklar da bu ürün ile kaliteli ve eğitici vakit geçirebilir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Art Puzzle yeşilçam 1000 parça puzzle yorumlarını inceleyerek uzun süre boyunca eğlenmenizi sağlayacak olan bu kaliteli ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.