Artdeco 100ml Resim Yağı

72,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
63,92 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artdeco 100ml Resim Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztürk Ticaret Ankara Satıcı Ünvanı: ENGİN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1268516296600001 Vergi Kimlik Numarası: 7100164591
    Bu ürün Öztürk Ticaret Ankara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuruyan yağlar sınıfında, rafine edilmiş, haşhaş ve keten yağı karışımıdır
  • Yağlı boyaların inceltilmesinde kullanılır
  • Kullanıma hazır
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Artdeco 31.17.081.004 100 ml Resim Yağı

Artdeco büst 100 ml resim yağı, kaliteli sonuçlar elde edebilmek için sıkça tercih edilen yardımcı bir boya malzemesidir. Ürünün ana maddesi keten tohumudur. Bitkisel kaynaklı bir içeriği bulunan malzeme, tohumun yağa dönüştürülmesiyle elde edilir. Yağ, soğuk sıkım işleminden geçirilerek hazırlanır. Tüm bu aşamalar sayesinde ürün, kaliteli ve özel bir karışım olarak yağlı boyalarda kullanılabilir. Hızlı kuruma özelliğiyle göz dolduran Artdeco büst 100 ml resim yağı ile ortaya etkileyici resimler çıkarabilirsiniz. Kullanıcı yararı düşünülerek imal edilen yardımcı boya malzemesi herkesin beğenisini toplamayı başarır. Siz de eserleriniz için kaliteli bir materyal arıyorsanız Artdeco büst 100 ml resim yağını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Ürün İçeriği: Keten yağı
  • Kullanım Alanı: Yağlı boya
  • Hacim: 100 ml

Artdeco 100 ml Resim Yağının Özellikleri Neler?

Artdeco 100 Ml Resim Yağının Özellikleri Neler?

Artdeco büst 100 ml resim yağı, soğuk pres işleminden geçirilmiş olan bir üründür. Bu malzemenin ana maddesi keten yağıdır. Keten yağı, resim yaparken kullanılan fırçanın boya üzerinde çok daha rahat bir şekilde hareket etmesini sağlar. Ürün, tuval üzerine işlenecek olan boyaların zemine oldukça kolay biçimde tutunmasına yardımcı olur. Resim yağının bu özelliği sayesinde tuvalden akma ya da damlama gibi sorunlarla karşılaşma riskiniz azalır. Tuvalde kullandığınız renklerin şeffaflık ve parlaklığını artırmak için Artdeco 100 ml resim yağını tercih edebilirsiniz. Ürün, yağlı boya çalışmalarında malzemelerin yoğunluğunu inceltmek için de uygundur. Keten yağından elde edilen boya malzemesi ile resim yaparken oluşturmak istediğiniz kıvamı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Açık olduğunu düşündüğünüz renkleri Artdeco büst 100 ml resim yağıyla bir ton daha koyu hâle getirebilirsiniz.

Artdeco 100 ml Resim Yağı Kaliteli mi?

Artdeco büst 100 ml resim yağı, son derece kaliteli bir üründür. Yağlı boya inceltmek için sıklıkla tercih edilen malzeme, boyaya direkt olarak katılabilir. Boyanın ve renklerin kalitesini bozmadan kıvamını ayarlamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda ürün, istediğiniz kıvama gelen boyanın tuvale tutunmasına da katkıda bulunur. Verimli bir aktivite sunan yardımcı malzeme, etkili sonuçlar elde edebilmeniz için titizlikle üretilen özel bir karışımdır. Ürünün kullanımında insan sağlığına sakıncalı sayılabilecek herhangi bir içerik yoktur. Ancak boya ve yardımcı malzemelerine karşı hassasiyetiniz varsa öncesinde uzman bir görüş almanız tavsiye edilir. Boya inceltme konusunda önemli bir yer tutan Artdeco büst 100 ml resim yağının kullanım limiti bulunmaz. Özel karışımı istenilen inceliği elde edinceye kadar boyanın içerisine dökebilirsiniz. Hızlı kuruma özelliğiyle ürün, bütün kullanıcılarının takdirini toplar.

Artdeco 100 ml Resim Yağı Hangi Boyalarda Kullanılır?

Yardımcı boya malzemeleri için kullanılan bitkisel keten yağı, üretim aşamasında üzerinde uygulanan işlemler nedeniyle işlev konusunda farklılaşır. Artdeco büst 100 ml resim yağı, soğuk sıkım işleminden geçirilmiş keten yağıdır. Soğuk pres işlemi sonrası ürün, kendine özgü bazı özellikler kazanır. Boyanın yoğunluğunu azaltması ürünün önemli niteliklerindendir. Böylece boyaya şeffaflık, parlaklık ve akışkanlık kazandıran yardımcı yağ, fırça darbelerinin de belirginliğini azaltır. Tüm bu özellikleri sayesinde bu resim malzemesi, yağlı boya yapımında sıklıkla tercih edilir. Yağlı boya tekniğini uygularken sonucun daha kaliteli olması için pigmentlerin dövülme işleminin uygulanması gerekir. Artdeco 100 ml resim yağı, bu uygulama sırasında kullanılabilecek ideal bir üründür. Böylece yağlı boya hazırlık aşamasında gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Resimle uğraşan bireyler tarafından sıklıkla beğenilen ürünü Türkiye'nin lider çevrimiçi alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Öncesinde Artdeco 100 ml resim yağı yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı fikirlerinden faydalanmanız da mümkündür.