Artema 35 lik Ayaklı Kartuş

349,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Artema 35 lik Ayaklı Kartuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİTABATH - SİTA YAPI Satıcı Ünvanı: SİTA BÜRO MALZEMELERİ VE İNŞAAT TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0771003922100013 Vergi Kimlik Numarası: 7710039221
    Bu ürün SİTABATH - SİTA YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artema lavabo ve banyo bataryalarında kullanılır kerox ısı ve debi limitörlü
Geri Bildirim Ver

Artema A22874YP 35'lik Ayaklı Kartuş

Artema 35 lik ayaklı kartuş musluk ve banyo bataryalarında yer almakta olan, önemli parçaların başında gelmektedir. Sıcak ve soğuk su ayarının kontrol edilebilmesi için kullanılması şarttır. Banyo ve musluk bataryalarının kolayca açılıp kapanmasını sağlamaktadır. Banyo batarya kartuşu, sağlamlığı ile uzun ömürlü kullanım desteğinden bulunmaktadır. Enerji verimliliğini sağlayan batarya kartuşları, su tasarrufu sağlamak adına üretilmiştir. Ayaklı batarya kartuşu kullanmak, hem çevreye verilen zararı en aza indirgemenize hem de ev ekonomisine katkıda bulunmanızı sağlayacaktır. Musluk bataryası kullanımı her anlamda ekonomik bir karar olduğundan sıklıkla tercih edilmektedir. Musluğunuzda herhangi bir sıkıntı olduğunda tüm musluğu değiştirme masrafına gerek kalmadan, sadece musluk bataryasını değiştirerek büyük masraflardan ekonomi elde edebilirsiniz.

  • 35’lik boyuta sahiptir.
  • Banyo ve musluklara uygun olarak tasarlanmıştır.
  • Ayaklı ve doldurulamaz bir kartuş türüdür.

Artema 35’lik Ayaklı Kartuşun Özellikleri Nelerdir?

Artema 35’lik Ayaklı Kartuşun Özellikleri Nelerdir?

Artema 35 lik ayaklı kartuş kerox ısı ve debi limitörlü kullanım amacı, banyo musluklarındaki sıcak ve soğuk ayarı yapmayı kolaylaştıran anahtarın rahatça hareket etmesini sağlamak, sağa sola, öne ve arkaya kolay hareketle birlikte ısının değişmesini ve suyun geliş hızının azalıp artmasını sağlamaktadır. Ayaklı batarya olmadan muslukların soğuk veya sıcak su ayarları yapılamamaktadır, dolayısıyla sıklıkla tercih edilen ve kullanılan bir modeldir. Artema markasıyla ve diğer tüm musluk bataryalarıyla uyumludur. Montajı kolaylıkla yapılabilmektedir 35’lik boyutta olduğu belirtilmektedir. Ayaklı yapısı ile kolay montaj imkanı sunmaktadır. Enerji tasarrufunu sağlamasıyla bilinen mutfak ve banyo musluk bataryalarının kullanımı oldukça önemlidir. Suyun sıcaklık ve soğukluk ayarını hassas bir şekilde ölçüp dilediğiniz su sıcaklığını anında vermesiyle birlikte, çevreye verilen zararı en aza indirgeyerek daha az su kullanmanızı sağlamaktadır.

Artema 35’lik Ayaklı Kartuş Dayanıklı mıdır?

Artema 35 lik ayaklı kartuş a22874yp uzun ömürlü olması dolayısıyla oldukça dayanıklıdır. Monteleme işleminin kolay olmasının yanı sıra, takıldıktan sonra uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Kartuşlar, su akışı üzerinde sorunsuz ve hassas kontrol sağlamak üzerine tasarlanmış olduğundan, Artema ayaklı kartuş da musluk kullanımı kolay ve pratik bir hale sokarak, elde edilen verimi arttırmaktadır. Genellikle musluk valflerinin yerine kullanılan batarya kartuşları, daha dayanıklı olmasıyla bilinmektedir. Sızıntılara ve diğer sorunlara daha az eğilim göstermektedir dolayısıyla oldukça dayanıklı bir üründür ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Kurulumununda valflere göre daha kolay olduğu su götürmez bir gerçektir. Evde kendinizin yapabileceği basit bir montajı vardır. Genel olarak banyo musluklarında kullanılmak için verimli ve dayanıklı bir ürün olduğu söylenmektedir.

Artema 35’lik Ayaklı Kartuşu Nerelerde Kullanılır?

Artema 35 lik ayaklı kartuş fiyatı uygun olması dolayısıyla bir çok alanda kullanıma açıktır. Banyo ve mutfak lavabolarında kullanılan musluk bataryalarıyla tam uyum sağlamaktadır. Banyo musluğu kartuşu, su açıp kapama yapılan kolun içine yerleştirilmekte olan bir donanımdır. Kol açılıp kapanırken vanayı açıp kapatarak musluktan su akışını kontrol etmektedir dolayısıyla oldukça kullanışlı bir parçadır. Herhangi bir sorun olduğunda, kolay tamir edilebilir olması ve uzun yıllar kullanılabilir olmasıyla bilinmektedir. Hasar gördüğünde veya arızalandığında, tüm musluğu değiştirmek zorunda kalmadan banyo kartuşunu değiştirerek büyük masraflardan kurtulmanızı sağlamaktadır. Artema 35 lik ayaklı kartuş yorumlar kısmından geçmiş kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilir ve siz de kendi yorumunuzu bırakabilirsiniz. Satıcı ile iletişime geçebilir, dilediğiniz sorunun cevabını kısa zaman içerisinde yanıtlandırabilirsiniz. Ürünü kolaylıkla satın almak için Trendyol üzerinden siparişinizi oluşturup sonrasında takibini yapabilirsiniz.