Artema Banyo Bataryası Dynamic S

2.033,90 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Artema Banyo Bataryası Dynamic S

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ergün İnş.San.Tic:ltd.Şti Satıcı Ünvanı: ERGÜN İNŞAAT TEKSTİL ZÜCCACİYE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0358006856200014 Vergi Kimlik Numarası: 3580068562
    Bu ürün Ergün İnş.San.Tic:ltd.Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artema Dynamic S Banyo Bataryası Krom Nedir? Duş işlemleri için banyoda küvet üstü duvara montaj edilerek kullanılan,kullanımı kolay, verimli sonuçlar sağlayan batarya türüdür. Artema Dynamic S Banyo Bataryası Krom Kullanımı Ürünün kullanımı oldukça geniş bir alanı içine almaktadır. Günlük hayatımızda karşımıza çıkan bir çok mesken, işyeri , tesis, okul, cami , fabrika, tersane, şantiye, ev vb sosyal alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Oturduğumuz apartman dairelerinden, kalabalık iş hanlarına kadar bir çok yerde kullanılmaktadır. Artema Dynamic S Banyo Bataryası Krom Dikkat Çeken Özellikleri Sahip olduğu kaliteli ve pratik kullanımı dolayısıyla kullanıcıların özellikle tercih ettiği bir üründür. Honeycomb perlatörü mevcuttur. Kartuşun 35 mm , ısı ve debi ayarlı oluşu kullanıcıya rahat bir kullanım vermektedir. Tesisatta oluşabilecek her türlü kirliliğin armatüre zararını önlemek için daire girişinde filtre kullanılması tavsiye edilir. Donanımlı ana gövdesi tasarımlı bir kalitenin verimli sonuçlarını vermektedir. Kullanışlı yüzeyi krom kaplama ve renginin de krom olması sayesinde göze hitap eden özellikleri mevcuttur. Enerji tasarruflu olması kullanıcıya mükemmel bir performans sunmaktadır. Duş kumandası kilitlemelidir. Artema Dynamic S Banyo Bataryası Krom Teknik Özellikleri Montaj tipi : standart Çalışma basıncı : 0.5-10 bar Tavsiye edilen çalışma basıncı : 3-5 bar Kaplama : krom Renk : krom Çıkış ucu uzunluğu : 167 mm El duşu çıkışı : G 1/2”

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pirinç
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver