Artema Flo S A42103 Eviye Mutfak Bataryası, Krom

2.450 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.629,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.745 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artema Flo S A42103 Eviye Mutfak Bataryası, Krom

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bataryamarket Satıcı Ünvanı: MEHMET EĞRİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3481063779800017 Vergi Kimlik Numarası: 3260177696
    Bu ürün bataryamarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artema Flo S A42103 Eviye Bataryası, Krom - Çıkış ucu uzunluğu 206 mm’dir. - Çıkış ucu yüksekliği 268 mm’dir. - Döner boruludur. - Özel debi kısıcılı perlatör sayesinde maks. 9 L/dk su akışı sağlanmaktadır. - Isı ve debi limitörlü özel kartuş VitrA – Artema yetkili servisleri haricindeki kişiler tarafından yapılan hatalı montaj, bakım, onarım ve demontaj nedeniyle üründe oluşan arıza ve hatalar, garanti kapsamı dışında kalmaktadır. Ürünlerin daha sağlıklı çalışması ve montaj hizmetinin de garanti kapsamına girmesi için ürün montajını ücreti karşılığında VitrA - Artema yetkili servislerine yaptırmanızı öneriyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Materyal Krom
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Yükseklik 25-30 cm
  • Fonksiyon Açılır-Kapanır
  • Çıkış Ucu Uzunluğu 20-25 cm
  • Derinlik 20-25 cm
  • Spiral Durumu Yok
Geri Bildirim Ver

Artema A42103 Flo S Eviye Bataryası

Evlerin çok çeşitli ihtiyaçları vardır. Her odası farklı bir işlevde olan evlerin kalbi olarak nitelendirilen mutfaklarda ve vazgeçilmezi olan banyolarda su tüketimi fazla olduğu için bu alana yönelik farklı ürünler tasarlanır. Özellikle temizlik ve yemek yaparken fazlasıyla kullanılan, aynı zamanda kişisel bakımda da önemli bir yere sahip olan suyu sizlere kesintisiz olarak ileten bataryalar, zamanla deforme olabilir. Bu sebeple uzun süre kullanımda bile kaliteden ödün vermeyen ve şık tasarımıyla göz alan Artema eviye bataryası tercih edebilirsiniz. Yılların öncü markalarından biri olan Artema’nın sağladığı avantajlardan faydalanarak evinizde ürünün ortaya koyduğu farkı anında görebilirsiniz. Gün içerisinde sıklıkla kullanılan ve yaşamın önemli bir parçası haline gelen Artema Flo S eviye bataryası, bulunduğu ortama zarafet katmak üzere tasarlanır.

  • Su tasarrufu
  • Krom kaplama
  • Gizli perlatör

Artema Farkını Ortaya Koyan Batarya

Artema Farkını Ortaya Koyan Batarya

Alanında uzman markanın işinin ehli ekibi ve yüksek kalite standartları sayesinde avantaj sahibi olabilirsiniz. Evlerinizde fark yaratan Artema Flo S eviye bataryası - ürün kodu A42103’tür. Bu kod sayesinde ürüne hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabilir, doğru sipariş verebilirsiniz. Evlerinize modern bir hava katan ve şıklığı artıran bu özel tasarım, hem rengi hem de şekli sayesinde pek çok insanın gözdesidir. Krom rengi ile farklı ortamlara uyum sağlarken evinizle bir bütünlük içerisinde olur. Ayrıca A42103 Artema güvencesiyle üretilmesi sebebiyle uzun yıllar dayanıklılık sağlar. Tüm bunlara ek olarak özel yapısı sayesinde su tasarrufu sağlar. Az su ile çok iş halletmenize yardımcı olurken doğaya ve çevreye katkıda bulunur. İçerisinde bulunduğunuz anı ve geleceği düşünen bu özel tasarımdan yararlanarak yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.

Dikkat Çekici Artema Flo S Eviye Bataryası Özellikleri

Dikkat Çekici Artema Flo S Eviye Bataryası Özellikleri

Ünlü marka evlerinize yalnızca şıklık katmakla kalmaz, aynı zamanda işlevsel ve kullanışlı bir ürün ortaya koyarak küçük bir hamleyle büyük işler başarır. Artema Flo S A42103 eviye bataryası krom malzeme kullanılarak üretilir. Parlak görünüm sunan bu dayanıklı malzeme, oldukça serttir. Kullanım ömrünü uzatan ve paslanmayı ciddi oranda geciktiren bu madde sayesinde avantaj sahibi olabilirsiniz. Mutfaklarda ve banyolarda ısıya dayanıklı ve yüksek verimli olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen ürün, standart olduğu için her yere uyum sağlar. Enerji ve su tasarrufu sağlar. Aynı zamanda ısı ve debi ayarı sunarak hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlar. Artema Flo S A42103 gizli perlatörleri sayesinde şık görünümü artırır ve fonksiyon çeşitliliği sunar. Sıçramaya engel olan A42103 kodlu bu ürünün sunduğu dikkat çekici özelliklerle evinize modern bir dokunuş kazandırabilirsiniz.

Bütçe Dostu Artema Eviye Bataryası Fiyatları

Bütçe Dostu Artema Eviye Bataryası Fiyatları

Markanın hayatı kolaylaştıran ve evlere şıklık katan özel tasarım eviye bataryasını sizlere sunan Trendyol, bünyesinde bulunan birçok farklı özellik sayesinde sizlere yardımcı olur. İnternet alışverişini kolay ve pratik hale getiren bu özelliklerin başında uygun fiyat avantajları gelir. Oldukça bütçe dostu olan Artema eviye batarya fiyatları sayesinde ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Belli dönemlerde gerçekleştirilen indirimlerden ve kampanyalardan faydalanarak birbirinden kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Artema eviye batarya modelleri evlerinize şıklık katarken sunduğu özelliklerle çeşitli avantajlar sağlar. Bu bataryaların işlevi ve kalitesi hakkında fikir sahibi olmak isterseniz diğer müşteriler tarafından yapılmış ürün yorumlarını inceleyebilirsiniz. Vakitten tasarruf etmenize ve doğru ürüne sahip olmanıza olanak sağlayan tüm bu özelliklerden faydalanarak Artema Flo S eviye bataryası 42103’e hemen sahip olabilir, yaşam alanınıza üstün kalite getirebilirsiniz.